Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
سلام به همه عزیزان پی تی
تبلیغات متنی در قسمت سمت راست میهن کمپ ماهیانه 15 هزار تومن و 3ماهه 40 هزار تومان در تمام صفحات، بدون توضیحات و فقط عنوان (حداکثر 3 کلمه) پیج رنک فعلی : 5 ، پیج رنک پیش بینی (سئو مسترینگ): 6.18 ایندکس در گوگل: تقریبا 100.000 رتبه الکسا جهانی: 39،283 رتبه الکسا ایران: 456 بک لینک از نظر الکسا: 1,050 بک لینک از نظر سایر دوستان: Site Explorer Results - Summary - Majestic SEO در صورت تمایل بگید تا شماره کارت رو پ.خ کنم براتون در ضمن دوستان برای این که مطمئن بشن همه صفحات دارای پیج رنک 0 نیست میتونند تگ های پایین سایت رو ببینند که همشون رنک دارند و تعدادی از پست ها هم هستند که رنک 2 گرفتن
پ.ن: دوستان عزیز پیج رنک سایت از 4 به 5 افزایش داشت و برای همین قیمت اولیه ای که اعلام کرده بودم رو دوباره گذاشتم (ماهیانه 15)
پ.ن2: کسانی که بک لینک خریدن، همون قیمت و تاریخ قبلی باهاشون حساب میشه و موقع تمدید با قیمت جدید واریز میکنند.
ادیت: با عرض پوزش تا اطلاع ثانوی دیگه تبلیغ متنی نمیگیرم برای میهن کمپ،
بخاطر اخطار های گوگل
پ.ن: دوستان عزیز پیج رنک سایت از 4 به 5 افزایش داشت و برای همین قیمت اولیه ای که اعلام کرده بودم رو دوباره گذاشتم (ماهیانه 15)
پ.ن2: کسانی که بک لینک خریدن، همون قیمت و تاریخ قبلی باهاشون حساب میشه و موقع تمدید با قیمت جدید واریز میکنند.
ادیت: با عرض پوزش تا اطلاع ثانوی دیگه تبلیغ متنی نمیگیرم برای میهن کمپ،
بخاطر اخطار های گوگل
Last edited: