• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغ متنی در سایت پیج رنک 4

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام به همه عزیزان پی تی:D تبلیغات متنی در قسمت سمت راست میهن کمپ ماهیانه 15 هزار تومن و 3ماهه 40 هزار تومان در تمام صفحات، بدون توضیحات و فقط عنوان (حداکثر 3 کلمه) پیج رنک فعلی : 5 ، پیج رنک پیش بینی (سئو مسترینگ): 6.18 ایندکس در گوگل: تقریبا 100.000 رتبه الکسا جهانی: 39،283 رتبه الکسا ایران: 456 بک لینک از نظر الکسا: 1,050 بک لینک از نظر سایر دوستان: Site Explorer Results - Summary - Majestic SEO در صورت تمایل بگید تا شماره کارت رو پ.خ کنم براتون در ضمن دوستان برای این که مطمئن بشن همه صفحات دارای پیج رنک 0 نیست میتونند تگ های پایین سایت رو ببینند که همشون رنک دارند و تعدادی از پست ها هم هستند که رنک 2 گرفتن:cool:
پ.ن: دوستان عزیز پیج رنک سایت از 4 به 5 افزایش داشت و برای همین قیمت اولیه ای که اعلام کرده بودم رو دوباره گذاشتم (ماهیانه 15)
پ.ن2: کسانی که بک لینک خریدن، همون قیمت و تاریخ قبلی باهاشون حساب میشه و موقع تمدید با قیمت جدید واریز میکنند.
:D
ادیت: با عرض پوزش تا اطلاع ثانوی دیگه تبلیغ متنی نمیگیرم برای میهن کمپ،
بخاطر اخطار های گوگل

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
یعنی هیچ کس نبود بخواد تبلیغ متنی بده؟:blink:

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
3 ماهه 25 اگه میدی من خریدارم .

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
به جدم 3 ماه 25 خیلی کمه، 3 ماه 35 اکی هست؟:(

امین خان این قیمت برای وبسایتی هست که حداقل یک سال پیج رنکش 4 بوده باشه،قیمتی که ما دادیم خیلی مصنفانه است،تصمیم با خودته،تو یاهوو هم برات توضیح دادم.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
امین خان این قیمت برای وبسایتی هست که حداقل یک سال پیج رنکش 4 بوده باشه،قیمتی که ما دادیم خیلی مصنفانه است،تصمیم با خودته،تو یاهوو هم برات توضیح دادم.

جواد جان این تن بمیره، مرگ من تو یاهو نگفتی 3ماهه 35 عالیه؟:D
حالا اینجا میگی 3ماهه 25:eek:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
جواد جان این تن بمیره، مرگ من تو یاهو نگفتی 3ماهه 35 عالیه؟:D
حالا اینجا میگی 3ماهه 25:eek:

گفتم 35 برای نوشتن داخل سایتت عالیه!
ولی تو پرشین تولز رقابت قیمتی بالائه،اینطوری مشتری جذب نمیشه،البته ببخشید دارم پابلیک میگم :)
الان 3-4 تا مثال رنک 4 اومد تو ذهنم بگم ،ولی بیخیال!

اما من خودم امروز از یه سایت رنک 4 که رتبه 220 ایران هست سه ماهه خریدم 21 تومن،البته چون رنک خودم 3 بود و برای اون خیلی ضرری نداشت قبول کرد،رنک 0 رو با 30 تومن سه ماهه لینک میکرد،منم نهایتا 25 ت میتونم بدم،اگه خواستی،حالا یه لینک که چیزی نیست :D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
گفتم 35 برای نوشتن داخل سایتت عالیه!
ولی تو پرشین تولز رقابت قیمتی بالائه،اینطوری مشتری جذب نمیشه،البته ببخشید دارم پابلیک میگم :)
الان 3-4 تا مثال رنک 4 اومد تو ذهنم بگم ،ولی بیخیال!

اما من خودم امروز از یه سایت رنک 4 که رتبه 220 ایران هست سه ماهه خریدم 21 تومن،البته چون رنک خودم 3 بود و برای اون خیلی ضرری نداشت قبول کرد،رنک 0 رو با 30 تومن سه ماهه لینک میکرد،منم نهایتا 25 ت میتونم بدم،اگه خواستی،حالا یه لینک که چیزی نیست :D

به روی چشم هرچی شما بگی استاد:D
اینم رو حساب تجربه شما. هرچی آقا جواد بگه، من رو حرفش حرف نمیزنم.
قیمت شد ماهیانه 10 تومن و 3 ماهه 25 تومن، کسایی هم که قبلش لینک خریده بودن الان بهشون اطلاع میدم که خوش حال بشن:happy:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان عزیز قیمت به 25 تومن تغییر یافت:D
roxanaZ
managermd
Javacl
Mahiar0
ikiosan
منتظر پ.خ هاتون هستم

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
دوستان بنده هم لینک خریدم از ایشون،خوش اخلاق هستند و متعهد.

بالا