• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه خرید از گلدتگ GoldTag.Net

_Saeed_

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
303
با سلام به همه دوستان پرشین تولز
ابتدا عذرخواهی میکنم اگر تاپیک رو جای مناسبی ایجاد نکردم .
لطفا حذف نشود
من خواستم تجربه خرید سرویس 16 پارچه دسینی رو از سایت گلدتگ به اشتراک دوستان بزارم .
من چند سرویس از محصول رو خریداری کردم و بعد از چند رو دریافت کردم و بعد از بررسی محصول متوجه خط و خش زیر دسته های سرویس شدم . ( تصاویر ضمیمه شد )
با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتن این مشکل برای کلیه محصولات این سرویس هست ( در صورتی که اصلا تو سایت معیوب بودن کالا اعلام نشده بود .)
روز بعد محصولات رو بردم که مرجعشون کنم یکی از پرسنل گفت اینا مرجوعی کارخونه هست اگر بدون مشکل بود که 600 تومن پولش بود . در صورتی که همون محصول توی یه فروشگاه نزدیک محل سکونتم با همون قیمت بدون مشکل وجود داشت ( البته این تقصیر خودم بود که تحقیق نکرده خرید کردم . )
در هر صورت کالا مرجوع شد و هزینش به حساب بازگردانده شد .
قصد از ایجاد این تاپیک این بود که دوستانی که قصد خرید دارند با تحقیق بیشتری خرید کنند .
با تشکر از توجهتون

فایل های ضمیمه

• photo_2015-08-13_19-10-28.jpg
    photo_2015-08-13_19-10-28.jpg
    70.6 KB · نمایش ها: 22
  • photo_2015-08-13_19-10-33.jpg
    photo_2015-08-13_19-10-33.jpg
    76.8 KB · نمایش ها: 17
  • photo_2015-08-13_19-10-40.jpg
    photo_2015-08-13_19-10-40.jpg
    66.3 KB · نمایش ها: 19
  • photo_2015-08-13_19-10-44.jpg
    photo_2015-08-13_19-10-44.jpg
    61.3 KB · نمایش ها: 16

m245

Registered User
لایک‌ها
40
تجربه خرید من از وب سایت تخفیف گروهی گلدتگ goldtag.net
این اولین تجربه من در خرید لباس از اینترنت بود چشمم به سایت گلدتگ افتاد که به نظر سایت معتبری میومد و پشتیبانی مودب و قوی داشت . مطمئن شدم که خرید از این سایت کار درستی هست . یه شلوار که عنوانش این بود "شلوار مردانه کتان از برند ZARA نمونه highcopy با کیفیت ++A " را انتخاب کردم و به اعتبار سایت و مطمئن بودن از جنسش سایز 34 این شلوار را با تخفیف به قیمت 61000 تومان خریدم . ( ارزش واقعی شلوار در سایت 180 هزار تومان اعلام شده است)
بعد از تحویل شلوار و استفاده معمولی دو هفته ای از آن و یک بار شستشو با کمال تعجب شاهد موارد زیر بودم
1. شلوار در شستشو با آب سرد و شامپو به شدت رنگ پس میداد.
2. جنس پارچه به شدت چروک میشد و کافی بود با دست پارچه را مچاله کنید و ببینید چه بلایی سرش میاد
3. شلوار در طی این دوهفته استفاده زانو داد و پرزهای بسیار ریز در کل شلوار مشاهده شد.
4. شلوار یک سایز کوچکتر از سایز واقعی بود ( شلوار من اندازه اصلیش 33 بود )
حالا برسیم به اصل مطلب و اون برخورد پشتیبان و مسئول مودب و موجه سایت گلدتگ است . وقتی من از طریق قسمت نظرات محصول این موارد را به سایت گلدتگ اعلام کردم و حاضر شدم با عکس و مدرک گفته هایم را اثبات کنم با کمال تعجب نه تنها نظر من را تایید نکردند بلکه کلیه نظرات دیگر که قبلا داده بودم و تایید شده بود را هم حذف کردند .
این لینک محصول که از سایت تخفیف گروهی گلدتگ خرید کردم
https://goldtag.net/deal/5951/شلوار+کتان+مردانه+ZARA

واقعا باعث تاسف که سایت هایی مثل گلدتگ این طور با مشتری برخورد میکنند و حاضرند به هر قیمتی درامد کسب کنند . حتی با فروختن اجناس بی کیفیت به قیمتی بسیار بالاتر از ارزش واقعی و جالب اینجاست که این اجناس بی کیفیت را به عنوان تخفیف گروهی به فروش میرسانند . مثلا ارزش واقعی این شلوار را در سایت 180 هزار تومان اعلام کرده اند . واقعا که!!!!!!!

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
با سلام به همه دوستان پرشین تولز
ابتدا عذرخواهی میکنم اگر تاپیک رو جای مناسبی ایجاد نکردم .
لطفا حذف نشود
من خواستم تجربه خرید سرویس 16 پارچه دسینی رو از سایت گلدتگ به اشتراک دوستان بزارم .
من چند سرویس از محصول رو خریداری کردم و بعد از چند رو دریافت کردم و بعد از بررسی محصول متوجه خط و خش زیر دسته های سرویس شدم . ( تصاویر ضمیمه شد )
با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتن این مشکل برای کلیه محصولات این سرویس هست ( در صورتی که اصلا تو سایت معیوب بودن کالا اعلام نشده بود .)
روز بعد محصولات رو بردم که مرجعشون کنم یکی از پرسنل گفت اینا مرجوعی کارخونه هست اگر بدون مشکل بود که 600 تومن پولش بود . در صورتی که همون محصول توی یه فروشگاه نزدیک محل سکونتم با همون قیمت بدون مشکل وجود داشت ( البته این تقصیر خودم بود که تحقیق نکرده خرید کردم . )
در هر صورت کالا مرجوع شد و هزینش به حساب بازگردانده شد .
قصد از ایجاد این تاپیک این بود که دوستانی که قصد خرید دارند با تحقیق بیشتری خرید کنند .
با تشکر از توجهتون
سپاس از به اشتراک گذاشتن تجربتون، حالا جدای از رنگ رفتگی و خط و خش این سرویس واقعا اورجینال بود؟ یا از همین ساخت وطنی ها بوده که یه مارک دسینی هم تنگش زده بودن؟
و اینکه هزینه ارسال کالا جهت عودت رو خودشون تقبل کردن یا شما؟

_Saeed_

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
303
سپاس از به اشتراک گذاشتن تجربتون، حالا جدای از رنگ رفتگی و خط و خش این سرویس واقعا اورجینال بود؟ یا از همین ساخت وطنی ها بوده که یه مارک دسینی هم تنگش زده بودن؟
و اینکه هزینه ارسال کالا جهت عودت رو خودشون تقبل کردن یا شما؟
بعد از جریان ظروف با تعدادی محصول تولیدیمون رفتیم برای مذاکره با مدیر عامل قیمت گذاریشون واقعا خنده دار بود . بعداً متوجه شدم جنس های مرجوعی یا درجه 3.4 که فروشنده نمیتونه بفروشه رو زیر قیمت تولیدش میخره و میفروشه .

.Samenta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
خوب شداین تاپیکو دیدم منم میخاستم یه بوت از گلدتک سفارش بدم اینارو دیدم منصرف شدم

ata.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
من چند بار خرید داشتم مشکلی نداشتم. معمولا با توجه به قیمت جنساشون با کیفیت نیست و خودشون هم تو توضیحات مینویسن کیفیتش در چه حده (البته مشکل شما با سرویس قابلمه قضیه ش فرق داره).
من یه بار ساعت گرفتم مشکل داشت تعویض کردن به جز اون مشکل دیگه ای نداشتم. ولی در کل اگر بگردین جنساشون با همون قیمت تو بازار هم پیدا میشه.

بالا