با سلام به همه دوستان پرشین تولز
ابتدا عذرخواهی میکنم اگر تاپیک رو جای مناسبی ایجاد نکردم .
من چند سرویس از محصول رو خریداری کردم و بعد از چند رو دریافت کردم و بعد از بررسی محصول متوجه خط و خش زیر دسته های سرویس شدم . ( تصاویر ضمیمه شد )
با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتن این مشکل برای کلیه محصولات این سرویس هست ( در صورتی که اصلا تو سایت معیوب بودن کالا اعلام نشده بود .)
روز بعد محصولات رو بردم که مرجعشون کنم یکی از پرسنل گفت اینا مرجوعی کارخونه هست اگر بدون مشکل بود که 600 تومن پولش بود . در صورتی که همون محصول توی یه فروشگاه نزدیک محل سکونتم با همون قیمت بدون مشکل وجود داشت ( البته این تقصیر خودم بود که تحقیق نکرده خرید کردم . )
در هر صورت کالا مرجوع شد و هزینش به حساب بازگردانده شد .
قصد از ایجاد این تاپیک این بود که دوستانی که قصد خرید دارند با تحقیق بیشتری خرید کنند .
با تشکر از توجهتون
ابتدا عذرخواهی میکنم اگر تاپیک رو جای مناسبی ایجاد نکردم .
لطفا حذف نشود
من خواستم تجربه خرید سرویس 16 پارچه دسینی رو از سایت گلدتگ به اشتراک دوستان بزارم . من چند سرویس از محصول رو خریداری کردم و بعد از چند رو دریافت کردم و بعد از بررسی محصول متوجه خط و خش زیر دسته های سرویس شدم . ( تصاویر ضمیمه شد )
با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتن این مشکل برای کلیه محصولات این سرویس هست ( در صورتی که اصلا تو سایت معیوب بودن کالا اعلام نشده بود .)
روز بعد محصولات رو بردم که مرجعشون کنم یکی از پرسنل گفت اینا مرجوعی کارخونه هست اگر بدون مشکل بود که 600 تومن پولش بود . در صورتی که همون محصول توی یه فروشگاه نزدیک محل سکونتم با همون قیمت بدون مشکل وجود داشت ( البته این تقصیر خودم بود که تحقیق نکرده خرید کردم . )
در هر صورت کالا مرجوع شد و هزینش به حساب بازگردانده شد .
قصد از ایجاد این تاپیک این بود که دوستانی که قصد خرید دارند با تحقیق بیشتری خرید کنند .
با تشکر از توجهتون