• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های شخصیتون رو در مورد درآمد هایی که از اینترنت داشتید بنویسید ^_^

mohammad619619

Registered User
لایک‌ها
470
سلام خدمت همه ی عزیزان پرشین تولز :x

این تاپیک رو واسه این زدم که هر شخصی که تجربه ای در زمینه کسب درآمد اینترنتی داشته ,البته اگر دوست داشته باشه, برای دیگران هم به اشتراک بذاره تا خیلی از کاربرانی که تازه اومدن تو نت الکی دست و پا نزن و راه های تجربه شده و بی نتیجه رو دوباره تجربه نکنن . :)

===================

اول از همه از خودم شروع میکنم :)
من اینترنتو با سایت تفریحی tafrih4u.ir شروع کردم . خلاصه بگم , سایت تفریحی و یا خبری خیلی دردسر داره و اگه کسی میخواد بره سراغ این موضوع از سایت ها , باید سرمایه بیشتری داشته باشه . (راستشو بخواین من فقط با 50 هزار تومن شروع کردم :D )

یکی دیگه از تجربه های من تو اینترنت برای کسب درآمد نویسندگی واسه سایت های مختلف بود . این راه هم برای شغل اول واقعا پیشنهاد نمیشه , فقط برای کسب تجربه خوبه .

بین کار های تبلیغاتی و بازاریابی هم که انجام دادم , تبلیغ ایمیل و ایمیل مارکتینگ رو پیشنهاد میکنم , خیلی بهتر جواب میده ;)

یه مدتی هم تو سایت موزیک کار میکردم به صورت شریکی , البته اون موقع سایت موزیک عین میدون جنگ بود و رقابت توش خیلی زیاد بود , پیشنهاد میکنم اگه کسی قراره سایت موزیک بزنه , حتما از همون اول به فکر بهینه سازی و سئو قالب و مطالبش باشه , اینطوری خیلی موفق تره و حتما هم با چند نفر از کسانی که کاربلد تر هستن مشورت کنه ;)

چند وقتی هم هست که خدا رو شکر دارم از راه طراحی گرافیک کسب درآمد میکنم , به نظر خودم تا الان بهترین روش بوده , این که آدم تخصصی داشته باشه و از اون درامد داشته باشه . خیلی خیلی بهتره ;)

===================

این بود از تجربیات من در زمینه های اینترنت و کسب درآمد توی اون , امیدوارم به کاربرای تازه وارد کمک کنه و از بقیه هم خواهش میکنم که تجربیاتشون رو بنویسن :)

idinkhabis

Registered User
لایک‌ها
96
تو این مدت که تو نت بودم کارهای مختلفی کردم و از خیلی راه ها درآمد معمولی داشتم
که اکثرش از نویسندگی بوده
ماهی حدودا 500 از نویسندگی درمیارم، که واسه من درآمد بدی به حساب نمیاد

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
من اولین درآمدم مربوط هست به اسکریپتی که سال 84 واسه یه بنده خدایی نوشتم 35 هزار تومن فروختم :دی
آخرین پروژه ای هم که توش مشارکت برنامه نویسی داشتم 14.000.000 بدون هزینه دیزاین بود

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
من پشتیبان پاندا کالا

ماهی 400 تومان
با تشکر از اینکه تو تاپیک شرکت کردین و با عرض پوزش از استارتر گرامی
می بخشید پشتیبانی شما بصورت حضوری هستش؟
شرایطش چجوری
چونن من هم میخوام یه پشتیبان استخدام کنم
ممنون میشم اطلاعات بیشتر رو توی پ. خ برام ارسال کنین

بالا