• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه کار با سایت گردا garda.ir

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
با درود
پیرو اشتراگ گذاری های سابق میپردازم به سایت گردا به نشانی garda.ir
نحوه فعالیت با این سایت سالانه مبلغی میگیرند ما سال پیش برای یک سال 600 تومن دادیم با حدود 9000 محصول که این یعنی محصولمون کم نبود که بخوایم بذاریم رو کم بودن و یا خاص بودن محصول چون در زمینه های مختلف کار میکنیم اما متاسفاته بازخورد افتضاح بود
روزانه حداکثر 2-3 نفر اومدن تو سایت و میانگین 1 نفر و در عرض این 1 سال فروش 2-3 مورد داشتیم از این سایت شما 4 تا وبلاگ بسازید روشون کار کنید بلا استثنا روزی 2-3 بازدید میاد از اونها
نکات ضعف این سایت :
1-قیمت بسیار بالا نسبت به سایتهای هم صنف
2-رتبه بسیار ضعیف چه در گوگل چه الکسا و دیده نشدن نسبت به سایت های هم صنف
3-عدم داشتن تعامل با سایتهای همکار مثل ما و فقط سر موعد سالانه جهت تمدید زنگ میزنن بهتون
4-نداشتن هیچ گونه جشنواره ، آفر برای خریداران (این موضوع با همکاری با ما سبب فروش بیشتر ما و نفع بیشتر خریداران میشود که حتی مورد ساده ای مثل این هم انجام ندادن)
5-نداشتن هیچ گونه رپرتاژ، تبلیغات آنلاین و آفلاین که سایت خودشونو به ملت بشناسونن که ماهایی که پول دادیم نفع ببریم هر چند کم
6-نداشتن پنل کاربری (شما هیچ پنلی ندارید بدونید چقدر کلیک میشه چه دسته هاییتون پر طرفدار هست کلا هیچی بهتون نمیدن و شما اصلا امار از پولی که دادید ندارید شما که نمیتونید برید 9000 تا محصول رو دونه به دونه چک کنید اصلا رو سایت اونها فعال هست یا نه اجبارا فقط باید اعتماد کنید که بازدید روزانه حداکثر 2-3 مورد این مورد شک توش وجود دارد)
نکته مثبت :
هیچ چیز قابلی که بخوام به عنوان مثبت باشه ندیدم (واقعا اگر میدیدم عرض میکردم بی اغراق و مبالغه)
هدف از اشتراک گذاری ها این هست ما تقریبآ در تمام سایتهای جستجوی قیمت تقریبا کار کردیم ( همه معروف ها رو کار کردیم و داریم میکنیم) برخی تقریبا مناسب برخی مصداق پول دور ریختن است از تجربیات امثال من بهره ببرید که خرج کردن و شما تجربه نکنید چون مطلعم پول به سختی در میاریم به راحتی از دست ندیم این کمکی هست از دست بنده

تجربه کار با سایت قیمت یاب gheymatyab.com

Last edited:

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
درود

بنظر من مقصر 99 درصد خودتونید تا این سایت!
شما وقتی میخوای محصولت رو تو سایتی به اشتراک بزاری برای فروش کمترین کار اینه ببینی اصلا خود اون سایت پتانسیل فروشو داره یا نه؟ سایت مذکور رتبه الکسا جالبی که نداره. برند هم نیست (من تا الان اسم اینو نه شنیده بودم نه تبلیغاتشو جایی دیدم)
خب شما بر اساس چه منطقی به همیچین سایتی مبلغی پرداخت میکنید برای اشتراک گذاری و فروش محصولاتتون؟؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
به نظرم در پایین هر مطلب به تجربه قبلی لینک بدید

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
درود

بنظر من مقصر 99 درصد خودتونید تا این سایت!
شما وقتی میخوای محصولت رو تو سایتی به اشتراک بزاری برای فروش کمترین کار اینه ببینی اصلا خود اون سایت پتانسیل فروشو داره یا نه؟ سایت مذکور رتبه الکسا جالبی که نداره. برند هم نیست (من تا الان اسم اینو نه شنیده بودم نه تبلیغاتشو جایی دیدم)
خب شما بر اساس چه منطقی به همیچین سایتی مبلغی پرداخت میکنید برای اشتراک گذاری و فروش محصولاتتون؟؟
دوست گرامی تجربه بنده کم نیست و ناشی نیستیم کم کم در تجارت الکترونیک ایران 8 سال تجربه دارم میدونیم چی کار میکنیم
هدف از گشودن همچین تایپیک هایی اشتراک گذاری تجربیات هست مگه من گفتم مشکل دارم و یا گفتم پولمو خوردن که میگید تقصیر خودتونه کلاهبردار که نیستن لطفا تاپیک اشتراک گذاری رو به حاشیه نبرید چون اصلا هدفم اونی که فکر میکنید نیست
هر چیزی رو آدم تجربه میکنه انسانیت حکم میکنه بیاد بگه بقیه متضرر نشن
بسیاری از عزیزانی که کار میکنند کم سن هستند و در ابتدای راه سخته براشون خرج کردن برای همین باید بدونن تا صحیح انتخاب کنند
ما در این یکی دو سال تمام سایت های جستجوی قیمت که بر اساس معیارهایی که داشتیم انتخاب کردیم و هزینه کردیم و با همه اونها استارت زدیم یک سریشون بد بود یک سری مناسب بعد از 1 سال بنده دارم تجربیات رو در اختیار میذارم 1 سال زمان کمی نیست که بخوایم نظر بدیم
بنده هدفم اشتراک گذاری تجربیات بوده و بس بودند سایتهایی که اینجا اشتراک گذاری کرده بودم رویه را صحیح و درست کردند این بدان معناست تاثیر هم داشته

به نظرم در پایین هر مطلب به تجربه قبلی لینک بدید
با تشکر از نظرتون
انجام شد

Last edited:

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
سایت رو چطوری پیدا کردید ؟ (منظورم چطوری با خود سایت و روند کاریش آشنا شدید)
از ظاهرش نمیشه فهمید روند کارش چطوری هست

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
این سایت قدمتش کم نیست حدود فکر میکنم 3-4 سالی هست کار میکنند
کل سایتهای جستجوی قیمت در ایران حدود 10-15 تا هستن از اینها 5-6 تاییش بدرد میخورد که ما تست کنیم بر اساس فروشگاههای معروف فعال رقبای خودمون و از این دست تا با این ها کار نکنید نمیاد دستتون که ارزش ادامه دادن دارند یا نه
در 1 سال اخیر همشونو کار کردیم و من یک به یک تجربیاتم رو دارم در اختیار دوستان میگذارم

بالا