سلام والا خودم لومیا دارم اما این مدل رو نه این مدل رو یکی از دوستان داره کیفیت دوربین عالیه و صفحه نمایش هم خوبه و باطریشم فوق العادس و در مورد بازی و برنامه در ویندوزفون تقریبا من کاستی ندیدمسلام به همه دوستان ...کسی تجربه کار با گوشی لومیا ۶۴۰ رو داره؟؟؟؟ چطوزه؟؟؟نرم افزار و اینا واسش پیدا میشه؟؟؟نگیریم بمونه رو دستمون؟؟؟؟
برنامه های شبکه اجتماعی (لاین وایبر تلگرام و....) اینا رو داره؟؟؟فیل ترر بشکن هست واسش؟؟؟؟بازی های اصلی مثل کلش و اینا رو داره؟؟؟سلام والا خودم لومیا دارم اما این مدل رو نه این مدل رو یکی از دوستان داره کیفیت دوربین عالیه و صفحه نمایش هم خوبه و باطریشم فوق العادس و در مورد بازی و برنامه در ویندوزفون تقریبا من کاستی ندیدم
استور ویندوز فون بعضی برنامه ها رو کم داره اما برنامه های کاربردی رو کاملا داره و مشکلی براتون پیش نمیاد این گوشی تک تک بازی ها و برنامه ها رو بدون هیچ لگی اجرا میکنه
بنده هم اندرویید دارم و هم ویندوز فون بشدت از ویندوزفون راضی هستم متاسفانه یکسری دوستان تجربه کار حتی ده دقیقه کار با ویندوزفون رو ندارن میان نظر میدن و کاربرا رو به اشتباه میندازن
برنامه های شبکه اجتماعی (لاین وایبر تلگرام و....) اینا رو داره؟؟؟فیل ترر بشکن هست واسش؟؟؟؟بازی های اصلی مثل کلش و اینا رو داره؟؟؟
قند شکن چی داره؟؟؟؟سلام
همه ی برنامه های کاربردی رو موجود داره
v--- p --n هم داره و مشکلی نداره
*.v.*.p.*.n.* هست . برای من که عملکردش عالی بوده .قند شکن چی داره؟؟؟؟
از کجا میخواید بخرید؟؟؟یدفعه قیمتش رفت بالا 100 و خورده ای...به نظر من ویندوزفون بسیار مناسب تر از اندروید هست!
به خصوص که جدیدا نرم افزارهایی توی نت پخش شده که یک بچه دبستانی هم می تونه به اطلاعات شما دسترسی داشته باشه از طریق اینترنت! که دلیل اصلیش هم نصب برنامه از انواع سورس های مختلف هست (البته قابلیت محدود سازی هم داره)
درباره نرم افزارها باید بگم مثلا در نرم افزارهایی ارتباطی همه واتس اپ رو دارند یا تلگرام... برخی برنامه های ارتباطی خاص مثل بی تاک وجود نداره! ولی نمی دونم چند درصد کاربران براشون این مهمه!
در مورد بازی کلش هم که اصلا نداره!(من کلا از این سبک بازی های وقت گیر که اگر مثلا دو روز بهش سر نزنی می بازی خوشم نمیاد، بازی باید جذاب باشه نه اجباری!)
***. هم داره و کار باهاش راحته! پیشنهاد می کنم بخری تا از نرم افزارهای رایگان استفاده کنی!! یک سری از سایت های ایرانی هم دیدم می فروشند و سرعت خوبی هم ارائه می کنند.
....
گوشی های لومیا از لحاظ پردازشی مشکلی ندارند، خصوصا اونهایی که رم بالای 1 گیگ داشته باشند 100% برنامه و بازی های استور ور می تونید اجرا کنید به صورت روان.
من این مدل رو ندارم ولی خودم قصد خرید لومیا 640 LTE دارم، گوشی قبلیم هم 820 بود که فوق العاده ازش راضی بودم (ّبه جز باتریش که یک روز دوام داشت!)
من هم خوشحال میشم دوستان تجربه استفاده اشون رو از این دوم مدل ارائه کنند!
یکی می شناسم 600 تومان!از کجا میخواید بخرید؟؟؟یدفعه قیمتش رفت بالا 100 و خورده ای...
از کجا میخواید بخرید؟؟؟یدفعه قیمتش رفت بالا 100 و خورده ای...
دوستان توجه داشته باشید لومیا 640 و لومیا 640 ایکس ال انواع مختلفی از نظر تعداد سیمکارت و پشتیبانی از نسل های سه و چهار دارند !!یکی می شناسم 600 تومان!
قیمتی که دارید چقدره؟!
کجا؟؟؟معرفی میکنید؟؟؟یکی می شناسم 600 تومان!
قیمتی که دارید چقدره؟!
هم استانیم هست! آنلاین نیست!کجا؟؟؟معرفی میکنید؟؟؟
مدلی که من گفتم مدل تک سیم LTE هست!دوستان توجه داشته باشید لومیا 640 و لومیا 640 ایکس ال انواع مختلفی از نظر تعداد سیمکارت و پشتیبانی از نسل های سه و چهار دارند !!