• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربیات جالب من از درگاه پرداخت انلاین تجارت و سامان در یک ماه اخیر ! صرفا جهت اطلاع :)

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
این پست را اینجا زدم که فقط بقیه دوستانیکه پرداخت انلاین دارند حواسشان جمع بشه همچین اتفاقی براشون نیوفته :) یا نیوفتاده باشه و خبر نداشته باشن !

تمام این اتفاق ها توی یک ماه اخیر افتاده :)
مورد اول:

از انجایی که من با 6 تا بانک قرارداد دارم و پرداخت انلاین هر 6 تا بانک رو دارم استفاده می کنم و روی چند تا سایت هم پرداخت انلاین هست حساب و کتاب پرداخت ها را زیاد نداشتم تا یک روز که داشتم از حساب تجارت پول برداشت می کردم اتفاقی متوجه اختلاف حساب شدم موضوع ساده بود دیروز یک پرداخت داشتم که روز بعد امدم از حساب بردارمش دیدم تو حساب نیست ! و پولی نیومده :)

شک کردم که مشکل چی هست ؟
خلاصه بگم نتیجه این شد: درگاه بانک تجارت پول ها رو بصورت تصادفی به حساب من واریز میکرد و با مقایسه صورتحساب درگاه و صورتحساب شعبه متوجه شدم که مانده حساب من توی شعبه درست هست ولی مبلغ قابل برداشت حدود 200 هزارتومان تفاوت دارد !

نتیجه و جواب بانک تجارت:
بعد از کلی پیگیری با اینترنت بانک و شعبه و غیره ! گفتند که توی بانک تجارت 1300 تا کارت هست که پول توش هست ولی صاحبش نمی تونه پول را برداره !!!:blink::blink::blink::blink:
حالا من چیکار کنم ؟
گفتند شما برو یه حساب دیگه باز کن :wacko:
تکلیف اون 200 هزارتومن چی میشه ؟
هیچی فعلا راهی نیست که درستش کنیم ! شما برو شعبه ببین چیکار میتونن برات بکنن ! و ما رفتیم شعبه حساب جدید باز کردیم ولی هنوز از حساب قبلی نمی تونم پولم رو بردارم ! و یک ماه هست که شعبه داره پیگیری میکنه ... حالا این 200 تومن مبلغی نیست ولی اگر متوجه نمیشدم این روند به همین صورت ادامه داشته و پولا وسط راه گم میشدن ...

مورد دوم:
زمانیکه با بانک سامان قرارداد بستم حساب داخل بانک سامان نداشتم و نتیجه این شد که بانک سامان هر هفته پول های درگاه اینترنتی رو به حساب بانک ملی واریز میکرد ... این روند چندین سال ادامه داشت تا ماه گذشته که دیگه واریزی انجام نشد
هرچی صبر کردم دیدم نه پولی به حساب ملی نمیاد :) تصمیم گرفتم که حساب بانک سامان که اخیرا افتتاح کرده بودم رو بدم که دیگه تصفیه حساب ها روزانه و منظم انجام بشه :) خلاصه من اول بهمن شماره حساب جدید را دادم به بانک سامان و از همان روز اول بهمن بصورت مرتب هر روز بدون هیچ تاخیری پول ها واریز میشه :)

اما مشکل چیه ؟
از تاریخ 18 دی تا 30 دی پولهایی که واریز نکرده بودن چی شد ؟
جواب : گفتن که واریز میشه ! بعد مدتی واریز نشد و من زنگ زدم که پیگیری کنید هنوز واریز نشده ! بعد از پیگیری با بخش مالی تماس گرفتن گفتن امشب میاد به همان حساب بانک ملی :)
شب هم شد حدود 540 هزارتومن واریز کرده بودن :) از اونجایی که من حدود واریزی ها رو میدونستم رفتم دقیق از صورتحساب درگاه جمع زدم و دیدم مبلغی که باید واریز بشه 1 میلیون و خورده ای هست :) و بانک چیزی حدود نصفش رو ریخته :)

حالا تکلیف بقیه این پول رو دارم پیگیری میکنم که پیدا بشه کجاست :دی

این دو مورد را گفتم که اگر درگاه بانکی دارید حواستان به واریزی ها باشه :)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من تمام تراکنش های روزانه سامان رو جمع می زنم و فرداش با حساب چک می کنم که بخونه D: چون از این موردا داشتم. هر روز دستی باید چک کرد D:

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
اینم از وضع تجارت الکترونیک ایران :hmm:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
بانک ملت هم از این اداها در میاره؟

ما هم بریم دونه دونه چک کنیم و تطبیق بدیم؟ :wacko:

یه ضرب المثل قدیمی میگه : تراکنش تراکنش جمع گردد وانگهی 3000 میلیارد شود

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
خلاصه باید حواستو جمع کنی :happy:

علی آدرس یکی از درگاهات رو پ خ کن پرداخت رو انجام بدم ! خوب زودتر میگفتی

فرستادم :دی

اینم از وضع تجارت الکترونیک ایران :hmm:

واقعا ! من فکر نمی کردم بانک مملکت انقدر بی در و پیکر باشه !
بانک تجارت اولین بار که رفتم شعبه پیگیری کنم دو تا حرف بهم زد که یادم مونده !

1- چجوری پول برداشت کردی که تو صورتحساب نیومده !:blink: این سئوال یعنی اینکه این بانک همچین سوراخ هایی هم داره ! حالا من نمیدونم چجوری میشه ولی وقتی طرف میپرسه یعنی میشه !!

2- اختلاف حساب اولین بار که رفتم حدود 150 هزارتومن بود و خانم مسئول شعبه ده بار از من پرسید اقا چرا دیر امدی پیگیری کنی ! من هیچی نگفتم ! مرتب هی حرف میزد این سئوال را تکرار میکرد ! منم یکی تند بهش جواب دادم کار و زندگی داشتم حالا من نیومدم پیگیری کنم بانک باید انقدر بی در و پیکر باشه که پول تو حساب گم بشه ! ...
ولی نتیجه دیگه این سئوال اینه که این اتفاق تو این مملکت میوفته اگر کسی نره پیگیری کنه خیلی راحت پول ها گم میشه ...

بانک ملت هم از این اداها در میاره؟

ما هم بریم دونه دونه چک کنیم و تطبیق بدیم؟ :wacko:

یه ضرب المثل قدیمی میگه : تراکنش تراکنش جمع گردد وانگهی 3000 میلیارد شود

بانک ملت هم اره از این داستان ها داره یکسری تراکنش ستتل نمیشه که اگر پیگیری نکنی بانک بعد از یه مدتی خودش ستتل میکنه میاد به حسابت ولی بهتره حواست به این ها باشه ...

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
آقایون بانک ملت به پرداخت و سامانه امن پاسارگاد هم از این اداها دارند؟
اینجوری که نمیشه ما شاید روزانه نزدیک به 15×30 تراکنش ریز و درشت داره شرکتمون همینجوریش نمیرسیم به کارها
آیا اینهارو هم دونه دونه حساب کنیم؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
واقعا آدم کار نکنه سنگین تره .. این همه کار بکن و سایت بزن و جنس بفروش آخرش پول نصف اش رو بانک میخوره و آدم باید دنبال پول خودش بدوه و التماس کنه ..

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
خلاصه باید حواستو جمع کنی :happy:

علی آدرس یکی از درگاهات رو پ خ کن پرداخت رو انجام بدم ! خوب زودتر میگفتی

حالا دیگه کارت به جایی رسیده به اقوامت خالی میبندی؟ :hmm:

پ.ن: برای اینکه اسپم نشه،بانک تجارت هم تحریم شد :دی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
چه گیری کردیما . بابا من یکی حساب کتاب پول نقد تو خونمم ندارم ! میرم بیرون اصلا نمی دونم چقدر پول تو جیبمه ! حالا باید بشینیم دونه دونه حساب کتابا رو هر روز چرتکه بندازیم ؟ نه وقتشو داریم آخه نه واقعا میشه اینکارو کرد چون کلی واریزای ریز و درشت هست که اصلا از بعضیاشون خبر دار نمیشم ، هم نمیشه از خیر این پولا گذشت . ماهی سیصد چهارصد تومن هم تو این خرتو خریا گم بشه واسه خودش رقمیه . عجب حروم خورایینا .

میگم یه راه حل پیدا کنیم از این سوراخ سنبه هاشون سه هزار میلیاردی بکشیم بیرون ، بریزیم تو محیط نت ، وضع تجارت الکترونیک مملکت یه تکونی بخوره ! از خود اینا که بخاری بلند نمیشه !

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
چه گیری کردیما . بابا من یکی حساب کتاب پول نقد تو خونمم ندارم ! میرم بیرون اصلا نمی دونم چقدر پول تو جیبمه ! حالا باید بشینیم دونه دونه حساب کتابا رو هر روز چرتکه بندازیم ؟ نه وقتشو داریم آخه نه واقعا میشه اینکارو کرد چون کلی واریزای ریز و درشت هست که اصلا از بعضیاشون خبر دار نمیشم ، هم نمیشه از خیر این پولا گذشت . ماهی سیصد چهارصد تومن هم تو این خرتو خریا گم بشه واسه خودش رقمیه . عجب حروم خورایینا .

میگم یه راه حل پیدا کنیم از این سوراخ سنبه هاشون سه هزار میلیاردی بکشیم بیرون ، بریزیم تو محیط نت ، وضع تجارت الکترونیک مملکت یه تکونی بخوره ! از خود اینا که بخاری بلند نمیشه !

متاسفانه من وضعیتم همینجوری بود ! اصلا وقت چک کردن واریزی ها رو نداشتم فکر هم نمی کردم اختلافی تو کار باشه ... کاملا اتفاقی متوجه شدم و حساب کتاب که کردم دیدم بله ...

از حدود یه ماه پیش که قضیه بانک تجارت پیش امد یه کاری کردم که راه حل قطعی نیست ولی کمک میکنه که حواسم بهشون باشه !:wacko:
یه برنامه حسابداری کوچیک نوشتم روی سایت که وضعیت هر درگاه رو در هر روز مشخص میکنه و میشه واریزی رو مقایسه کرد که اختلاف نداشته باشه ... مجموع واریزی روزانه - ماهیانه - تفکیک هر درگاه و درامد کل و این داستان ها ...

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
متاسفانه بانک ملت هم با تعاریف زیاد چند نفر از دوستان نارضایتی داشتند .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
متاسفانه بانک ملت هم با تعاریف زیاد چند نفر از دوستان نارضایتی داشتند .
بله بله صحیح میفرمایید، جناب امیری به شدت ناراضی بودند.
شما از دوستان جناب امیری هستید؟ :rolleyes: شما، آقای ... ؟

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
بله بله صحیح میفرمایید، جناب امیری به شدت ناراضی بودند.
شما از دوستان جناب امیری هستید؟ :rolleyes: شما، آقای ... ؟

بله جناب امیری ناراضی بودند .

نه خیر دوستی باهاشون نداریم . بنده محمودی هستم .

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
یک ماه پیش یک میلیون حواله ساتنا از بانک سینا به حساب بانک سامان خودم حواله زدم!پول وسط راه غیب شده بود! نه تو این بانک بود نه اون بانک! با کلی بدبختی و 2 هفته دوندگی پولمون پیدا شد:|

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
چه مشکلی داره بانک ملت؟

شرکت به پرداخت به مشتری ها تاييد تراکنش رو ميده و فروشنده هم بر اساس همون تاييديه که روی سايتش گرفته به مشتری سرويس رو ميده.
بعد که گردش حساب رو چک ميکنه ميبينه حدود 5 درصد از اين تراکنش ها تسويه نشدن.

جمله بالا به نقل از مدیران زرین پال هست که اطلاعات بیشتر را در زیر میتوانید مشاهده نمایید :
توضيح خواستن از به پرداخت در مورد تراکنش هایی که بی نتيجه مونده

ارادتمند.

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
شرکت به پرداخت به مشتری ها تاييد تراکنش رو ميده و فروشنده هم بر اساس همون تاييديه که روی سايتش گرفته به مشتری سرويس رو ميده.
بعد که گردش حساب رو چک ميکنه ميبينه حدود 5 درصد از اين تراکنش ها تسويه نشدن.

جمله بالا به نقل از مدیران زرین پال هست که اطلاعات بیشتر را در زیر میتوانید مشاهده نمایید :
توضيح خواستن از به پرداخت در مورد تراکنش هایی که بی نتيجه مونده

ارادتمند.

بانک ملت برای تراکنشهای موفق عدد 0 رو برمیگردونه، من احتماش رو صفر میدونم که تراکنشی ناموفق باشه و بانک صفر برگردونه.

با توجه به اینکه زرین پال با php نوشته شده، من احتمال میدم این مشکلشون به خاطر عدم دقت در برنامه نویسی و پردازش پاسخ دریافتی از بانک بوده باشه.

به کد زیر دقت کنید، با اینکه پاسخ دریافتی از بانک 0 نیست ولی شرط برقرار و سرویس ارائه میشه (اشتباهی که برنامه نویسهای زیادی مرتکب اون میشن)

فرض کنید بانک به دلایلی هیچ پاسخ و خطایی برنگردونه و پاسخ دریافتی ما نول باشه، دستور زیر چک میکنه اگر پاسخ دریافتی 0 باشه سرویس رو ارائه بده
PHP:
$verify_res_code = '';
if( $verify_res_code == 0)
echo 'tarakonesh movaffagh';
همانطور که در ابتدا گفتم، این فقط یک احتمالی هست که من در مورد دلیل این قضیه میدم.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
یک ماه پیش یک میلیون حواله ساتنا از بانک سینا به حساب بانک سامان خودم حواله زدم!پول وسط راه غیب شده بود! نه تو این بانک بود نه اون بانک! با کلی بدبختی و 2 هفته دوندگی پولمون پیدا شد:|

بیا . اینم یه نمونه واضح حالا هم فرستنده مشخص بوده ( خود شما ) هم مبلغ جوری بوده بتونی پیگیری کنی . ما که اکثرا چند تا بیس سی هزار تومن میاد و میره چجوری باید حساب کتاب کنیم آخه ؟ بخصوص اون چیزایی که تقریبا اتوماتیکه مثل همین واریزهای اسپانسرها واسه ما یا ما برای کاربران . این یه نمونه کوچیک . هزار جور تراکنش دیگه هم هست که نمیشه حساب کرد .

تو سیستم خرید پستی مطمئن بودم از این پول گمشدن ها زیاد پیش میا ولی دیگه از بانک خیالم راحت بود فکر نمی کردم به این ت...ماتیکی باشه !

بالا