• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربیات جوش

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
با سلام همه کسایی که میان داخل این تاپیک یا جوش میزنن!!

یا کسی رو میشناسن که جوش میزنه

این جوش لعنتی تمام اعتماد به نفس آدمو از بین میبره!!

خب از تجربیاتتون از جوش اینجا حرف بزنید که آیا مغلوبش کردید یا نه؟؟

من میخوام یه پروژه استارت کنم که جوش رو درمان کنم و تا حالا خیلی در موردش تحقیق کردم و خیلی هم رو خودم تست کردم

هر کی خواست همکاری کنه پیام بده تا همکاری کنیم

منتظر نظرات شما و راه های درمان و مطالبتون در مورد جوش و هر چی که به ذهنتون میرسه یا خاطراتتون از جوش هستم.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
سنت بره بالا از شرشون راحت میشی

Film_iran

لایک‌ها
483
سنت بره بالا از شرشون راحت میشی

سلام عزیز مرسی از نظرتون

من میخوام دلیل جوش کشف کنم جوش خیلی پیچیدس من هر چی فکر میکنم به نتیجه درستی نمیرسم!!

خیلی در موردش تحقیق کردم از کلیه و کبد و تغییرات هورمونی و بیماری های عفونی و چربی و غیره گرفته همرو برسی کردم

اما نتیجه درستی نرسیدم!! بلاخره انقد تحقیق میکنم یا تیمی تشکیل میدم و این جوش رو مغلوب میکنم بسیاری از جوانان ما دچار جوش هستند و پزشکان با پیشرفت علم نتونستن بفهمن که دلیل قطعیش چیه!!

شاید حس کنید حرفم بچگونس ولی من با تلاشم این مشکل از جامعه حل میکنم!!!

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
چند نوع جوش هست/ هر کدوم درمان خاص خودشو داره

1-جوش چربی که سفیده
2-جوش استرس
3-جوش نوجونی( فک کنم مال شما اینه)
4-جوش کفتری (شاید اینم باشه)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
سلام عزیز مرسی از نظرتون

من میخوام دلیل جوش کشف کنم جوش خیلی پیچیدس من هر چی فکر میکنم به نتیجه درستی نمیرسم!!

خیلی در موردش تحقیق کردم از کلیه و کبد و تغییرات هورمونی و بیماری های عفونی و چربی و غیره گرفته همرو برسی کردم

اما نتیجه درستی نرسیدم!! بلاخره انقد تحقیق میکنم یا تیمی تشکیل میدم و این جوش رو مغلوب میکنم بسیاری از جوانان ما دچار جوش هستند و پزشکان با پیشرفت علم نتونستن بفهمن که دلیل قطعیش چیه!!

شاید حس کنید حرفم بچگونس ولی من با تلاشم این مشکل از جامعه حل میکنم!!!
من بهت افتخار می کنم هموطن تو مایه ی غرور و مباهات کشور و مردمت هستی
پیش به سوی مغلوب کردن جوش

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
جوش خیلی بده تبخال هم هی بعضی وقتا حالت رو میگیره
برای تبخال یه چیزی پیدا کردم که برای من سریع جواب میده ، قطره چشمی رو روی تبخال میزنم و بعد نمک رو روش میزارم خیلی سریع درمان میشه ، فقط وقتی احساس کردید تازه میخاد رشد کنه باید این کار رو انجام بدید ، کمپرس یخ هم بدک نیست
قبلا یه هفته حالگیری میکرد ، البته زیاد تبحال نمیزنم سالی یکی دو بار . فقط اعتماد به نفسی که به خاطر این چیزا از بین بره رو باید تو جوب انداخت .

Sarrow

Registered User
لایک‌ها
75
داداش راهی پیدا کردی به منم بگو، البته من در نظر دارم به یه دکتر واقعا خوب مراجعه کنم. مشکل من اینه که مثلا یه ماه اصلا جوش نمیزنم بعد یهو یه جوش وحشتناک گنده میزنه روی صورتم و بعد بدون اینکه اصلا دست هم بش بزنم همینطور بزرگ میشه و جاش روی صورت میمونه.

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
من دو طرف صورتم محل جوش زدن شده ، هیچ جای دیگه بدنم جوش نمیزنه.
انواع دکترا و محلولها رو تست کردم ، در کوتاه مدت جواب داد باز اومد بیرون.
یه دوره راکوتاتن خوردم ، سه ماه و نیم ،،،صورتم رو تا چند ماه صاف کرد خیلی خوب بود ولی دوباره جوشها سر دراوردند.
به جرات میگم هیچ درمان قطعی وجود نداره ، هزینه الکی نکنید
من دیگه فقط ابلیموی تازه میزنم روش هر روز تا حدودی خوبه

Film_iran

لایک‌ها
483
چند نوع جوش هست/ هر کدوم درمان خاص خودشو داره

1-جوش چربی که سفیده
2-جوش استرس
3-جوش نوجونی( فک کنم مال شما اینه)
4-جوش کفتری (شاید اینم باشه)

با سلام و بسیار متشکر از نظرتون

به نظرم علمی صحبت بشه بهتره!!
1-جوش چربی که سفیده = ( پوست های چرب که راه های انتقال چربی از پوست به بیرون گرفته میشه و در کانال خروج چربی جمع و به صورت توبره ای سفید مانند روی صورت نمایان میشه!!
2-جوش استرس = ( یا همون اختلالات عصبی که بدن هنگام عصبانیت هورمون هایی ترشح میکند و مغز نیز کنترل خود را از دست میدهد تا حدی و این باعث بی نظمی و ایجاد جوش میشود !!
3-جوش نوجونی( فک کنم مال شما اینه) = ( میشه گفت نوجوانی من 20 سالمه . و از نظر علمی غرور جوانی همون تغییرات هورمونی که تو بدن اتفاق میوفته و به نظر من که خیلی تحقیق کردم شایدم از همین باشه ولی جواب قطعی نیست !!
4-جوش کفتری (شاید اینم باشه) = ( نمیدونم یعنی چی این!!! توضیحات بیشتری بدید!!
من بهت افتخار می کنم هموطن تو مایه ی غرور و مباهات کشور و مردمت هستی
پیش به سوی مغلوب کردن جوش

با سلام و عرض ادب خیلی متشکر از حرفتون واقعا روحیه گرفتم ممنون

جوش خیلی بده تبخال هم هی بعضی وقتا حالت رو میگیره
برای تبخال یه چیزی پیدا کردم که برای من سریع جواب میده ، قطره چشمی رو روی تبخال میزنم و بعد نمک رو روش میزارم خیلی سریع درمان میشه ، فقط وقتی احساس کردید تازه میخاد رشد کنه باید این کار رو انجام بدید ، کمپرس یخ هم بدک نیست
قبلا یه هفته حالگیری میکرد ، البته زیاد تبحال نمیزنم سالی یکی دو بار . فقط اعتماد به نفسی که به خاطر این چیزا از بین بره رو باید تو جوب انداخت .

با سلام و متشکر از نظر شما

میشه بیشتر توضیح بدید ؟ چه قطره چشمی هست اسمش چیه هر قطره ای باشه فرقی نداره؟!!

منم پیشنهاد میکنم اگر احساس کردین که دارین تبخال میزنین سریعا خمیر دندان بمالید روش کمی تاثیر داره تقریبا اون تبخال گندرو به نصف تبدیل میکنه

بازم ممننون از نظرتون!

داداش راهی پیدا کردی به منم بگو، البته من در نظر دارم به یه دکتر واقعا خوب مراجعه کنم. مشکل من اینه که مثلا یه ماه اصلا جوش نمیزنم بعد یهو یه جوش وحشتناک گنده میزنه روی صورتم و بعد بدون اینکه اصلا دست هم بش بزنم همینطور بزرگ میشه و جاش روی صورت میمونه.
با سلام و ممنون از نظرتون

لطفا اطلاعات بیشتری شرح بدید از نوع غذا یا اگه دارویی مصرف میکنید و شغلتون؟ خوابیدنتون نوع پوستتون ( چرب . نیمه چرب . معمولی. خشک ) و اینکه به نظر خودتون دلیلش چی میتونه باشه؟!!

اینارو بگید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم!!

من دو طرف صورتم محل جوش زدن شده ، هیچ جای دیگه بدنم جوش نمیزنه.
انواع دکترا و محلولها رو تست کردم ، در کوتاه مدت جواب داد باز اومد بیرون.
یه دوره راکوتاتن خوردم ، سه ماه و نیم ،،،صورتم رو تا چند ماه صاف کرد خیلی خوب بود ولی دوباره جوشها سر دراوردند.
به جرات میگم هیچ درمان قطعی وجود نداره ، هزینه الکی نکنید
من دیگه فقط ابلیموی تازه میزنم روش هر روز تا حدودی خوبه

با سلام و عرض ادب و تشکر از نظرتون

دوست گرامی نا امید نشید ما جوشو مغلوب میکنیم و اگر دست رو دست بگذارید مطمئنا بدتر خواهد شد که بهتر نخواهد شد راکوتان کی براتون تجویز کرده؟ لطفا قبل از خوردن هر قرصی یه خورده تحقیق کنید راکوتان خیلی قرص قوی و مضری من تا به حال جرات استفاده نداشتم!! و اون دکتر هم فقط به نفع خودش کار کرده اگر که با جلسه اول همچین چیزی به شما پیشنهاد داده

بعد از تکمیل تحقیقات من ایشالا مشکل همه جوونا حل میشه من یه آزمایش دادم ایشالا تا هفته بعد به دستم میرسه و طبق تحقیقات زیادی که داشتم و اونوقت میتونم قطعی بگم که مشکل از کجاست!!

موفق باشید

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
با سلام و بسیار متشکر از نظرتون

به نظرم علمی صحبت بشه بهتره!!
1-جوش چربی که سفیده = ( پوست های چرب که راه های انتقال چربی از پوست به بیرون گرفته میشه و در کانال خروج چربی جمع و به صورت توبره ای سفید مانند روی صورت نمایان میشه!!
2-جوش استرس = ( یا همون اختلالات عصبی که بدن هنگام عصبانیت هورمون هایی ترشح میکند و مغز نیز کنترل خود را از دست میدهد تا حدی و این باعث بی نظمی و ایجاد جوش میشود !!
3-جوش نوجونی( فک کنم مال شما اینه) = ( میشه گفت نوجوانی من 20 سالمه . و از نظر علمی غرور جوانی همون تغییرات هورمونی که تو بدن اتفاق میوفته و به نظر من که خیلی تحقیق کردم شایدم از همین باشه ولی جواب قطعی نیست !!
4-جوش کفتری (شاید اینم باشه) = ( نمیدونم یعنی چی این!!! توضیحات بیشتری بدید!!

با عرض ادب
من واقعا لذت میبرم هنوزم افرادی هستن که بدنبال علت هستن نه معلول و دیدم شما جوان محقق و تلاشگری هستی گفتم درباره این مورد کاملا علمی صحبت کنیم
جوش کفتری: من چند سال پیش مقاله ای از پروفسور ریونالد جرمی خوندم توش نوشته بود یسری از هورمون هایی که باعث اختلالات پوستی میشه از ریسپریتوری پخش شده پرنده ها توی هوای آزاد هستش البته شرایط آب و هوای آلوده هم دخیل هست تو این موضوع
و واقعا این پرنده ها که تو شهرهای بزرگ مث تهران زیاد هستن با خودشون آلودگی های زیادی رو میارن بیشتر مشکلات هم از گنجشک ها و کبوتر هاست

Film_iran

لایک‌ها
483
با عرض ادب
من واقعا لذت میبرم هنوزم افرادی هستن که بدنبال علت هستن نه معلول و دیدم شما جوان محقق و تلاشگری هستی گفتم درباره این مورد کاملا علمی صحبت کنیم
جوش کفتری: من چند سال پیش مقاله ای از پروفسور ریونالد جرمی خوندم توش نوشته بود یسری از هورمون هایی که باعث اختلالات پوستی میشه از ریسپریتوری پخش شده پرنده ها توی هوای آزاد هستش البته شرایط آب و هوای آلوده هم دخیل هست تو این موضوع
و واقعا این پرنده ها که تو شهرهای بزرگ مث تهران زیاد هستن با خودشون آلودگی های زیادی رو میارن بیشتر مشکلات هم از گنجشک ها و کبوتر هاست

با تشکر و عرض ارادت شما خیلی لطف دارید !

خیلی برام جالب بود من یه 2 سالی فکر میکنم کبوتر داشتم و خیلی وقته جمعشون کردم به پرندگان خیلی علاقه دارم و الانم مرغ عشق و فنچ دارم!!

و از آب شیر لوله کشی هم مصرف میکنم و آب تصفیه هم میخورم زیاد با هم فرقی ندارن آخه!!

خیلی جالب بود واسم هیچوقت به این مورد فکر نکرده بودم!!! که ممکن این پرنده ها باعث باشن!!

خیلی متشکر از نظر شما.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
با عرض ادب
ممنونم از اطلاع‌ رسانیتون
کتابی از پروفسور جرمی رو دارم مطالعه می‌کنم به نام هومو ارکتوس که فوق‌العاده روم تأثیر گذاشته.
می‌خواستم بپرسم ازتون مجموعه کامل تحقیقاتشون رو می‌شه از جایی گیر آورد؟
با تشکر

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
ممنونم از اطلاع‌ رسانیتون
کتابی از پروفسور جرمی رو دارم مطالعه می‌کنم به نام هومو ارکتوس که فوق‌العاده روم تأثیر گذاشته.
می‌خواستم بپرسم ازتون مجموعه کامل تحقیقاتشون رو می‌شه از جایی گیر آورد؟
با تشکر
بله عزیز مجموعه این بزرگوار رو میتونید در سایتای تورنت و بنک بروز بصورت کامل پیدا کنید

Film_iran

لایک‌ها
483
با سلام و خسته نباشید امروز جواب چک آپ کامل ( آزمایش خون و ادرار ) خودم رو گرفتم و هیچ گونه مشکلی نداشتم خدارو شکر

دوستان من 5 ساله دارم جوش میزنم

به جرات میتونم بگم که میتونم جوشو مغلوب کنم

و دلایل جوش هم همرو با دانش خودم و دیگران کشف کردم

دلایل :
مشکل کبد .
تغییرات هورمونی .
پوست چرب .
تغذیه نامناسب .
کمبود برخی ویتامین ها .
دوستان هر کی جوش میزنه پیام بده راهنمایی کنم به امید بهبود 100 درصد!!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
با عرض ادب
[emoji2][emoji2]
---------------------------------
برای جوش های ریز چربی باید چیکار کرد؟بیشتر توی پیشونی هستن. ریز هستن و زیاد. پوستم هم چربه.

sp

Film_iran

لایک‌ها
483
[emoji2][emoji2]
برای جوش های ریز چربی باید چیکار کرد؟بیشتر توی پیشونی هستن. ریز هستن و زیاد. پوستم هم چربه.

sp

ژل شستوشوی صورت سینزه مخصوص پوست های چرب بخرید و هر شب قبل خواب یه بار صورتتونو بشورید اگر برطرف نشد پیام بدید تا تخصصی تر درمانو ادامه بدیم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ژل شستوشوی صورت سینزه مخصوص پوست های چرب بخرید و هر شب قبل خواب یه بار صورتتونو بشورید اگر برطرف نشد پیام بدید تا تخصصی تر درمانو ادامه بدیم
قیمتش چنده؟
والا حساب کتاب درستی نداره این جوشای ما.
یهو میبینی کلی جوش ریز میزنه رو پیشونی بعد دو روز هیچ کدومشونو نیست!!!

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
emoji2.png
emoji2.png

sp
تخمک زیاد میخوری شاید؟؟؟؟؟؟؟شیرینی هم خیلی جوش میاره
با صابون صورتت رو بشور

Film_iran

لایک‌ها
483
قیمتش چنده؟
والا حساب کتاب درستی نداره این جوشای ما.
یهو میبینی کلی جوش ریز میزنه رو پیشونی بعد دو روز هیچ کدومشونو نیست!!!

قیمتش 11 هزارو خورده ای هست!!
تخمک زیاد میخوری شاید؟؟؟؟؟؟؟شیرینی هم خیلی جوش میاره
با صابون صورتت رو بشور
صابون برای پوست خوب نیست دوست گلم ph صورت از بین میبره!!! یا خیلی کم میکنه و بسیار مضر اون ژل که معرفی کردم ph رو مناسب میکنه!!
صورت هم نباید زیاد چربیشو گرفت چون خشک و لاغر میشه!! و صابون به کل چربی میگیره اون ژل دارای روغن درخت چای هست و آرامبخش نیز داره!! در کل خیلی خوبه و صابون پیشنهاد نمیکنم!!

موفق و در پناه خدا باشید!!

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
من از این ژل چند ماهه استفاده می کنم فقط صورت رو تمیز میکنه ولی از زدن جوش جلوگیری نمیکنه یا جای جوش های قبلی رو از بین نمی بره. در کل تاثیری نداشته.
فعلا چند درمان خانگی رو با ماسک شروع کردم ببینیم جواب میده یا نه.
اگر شما راه حل و درمان درست حسابی پیدا کردی بگو تا ما هم استفاده کنیم.

بالا