• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربیات شما

h2030n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
می خواستم بپرسم سایت هایی که مثلا به خواهند که کار ptc انجام بدند احتیاج به مجوزی چیزی دارند یا نه در ضمن
وقتی یک سایت راه افتاد کجا باید خودش رو معرفی کنه که مردم عضوش بشند (می دونم شاید بگید تبلیغ توی سایت های دیگه منظورم اینه که سایتی هست که این جور سایت ها رو معرفی کنه ؟
ویک سوال دیگه یک سایت ptc اگر کسی بخواد راه بندازه حدودا چقدر خرجش می شه؟(البته خودم نمی خوام این کار رو بکنم محظ اطلاع گفتم)

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ptc
دیگه عمرش تموم شد فایده نداره

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
خرجی هم نداره یه اسکریپت 10-15 دلاری با هاست و دومین و یه 10-15 واسه تبلیغ تو سایتهای دیگه ptc
اما میگم که فایده نداره

marabeboos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ptc ها بی فایده هستند من خودم توی چند تاشون کار کردم ولی تمامش بی فایده بود واسه همین دیگه کسی به اینجور سایتا اعتماد نمیکنه . :wacko:

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
ptc یعنی صرف پول و زمان در راه کسب هیچ

h2030n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان مرسی از اینکه اومدین و جواب دادید
ببینید من خودم اولین تجربه کاریم با این سایت های ptc و pts سایت ourpaidmail بود که حد اقل پرداختش 55 دلار بود من 2 بار در این سایت به 55 دلار رسیدم ولی بهم هیچی نداد راستش رو بخواهید من اصلا این کار رو (تجارت الکترونیک) رو در تابستان 83 شروع کردم توی 3 ماه تابستون یک اینترنت رایگان گیرم اومد که از 6 صبح تا 8 صبح بود از خوابم میزدم که توی اون سایت پول در بیارم که نشد بعدشم بی خیال شدم تا الان و امسال دانشجو شدم حالا می خوام بدونم روی این کار (تجارت الکترونیک) می شه حساب باز کرد یا نه؟
حالا که همه می گید ptc وقت حروم کردنه بیایید یه لطفی بکنید امثال من رو راهنمایی کنید که این سایت های Auto Surf و HYIP چیه و کارشون چطوری ایا میتونیم از صفر با این جور سایت ها کار کرد؟و اگه می شه جند تا شون رو معرفی کنید وبگید حدودا چقدر می شه در ماه از این سایت ها پول درآورد؟
ببخشید که سوالاتم خیلی هست:happy:

بالا