• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربیات من در انتخاب هاست خوب

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
سلام

من هم چند سالی هست که توی حوزه سایت داری فعالیت میکنم و خواستم تجربه اندک خودم رو در انتخاب هاست خوب تا به این لحظه به شما بگم

اوایلی که سایت هام رو بالا آورده بودم یکی آفر داده بود هاست سالی 20 هزار تومن! که من هم گرفتم و بعد مدتی ه.ک شد سایتم. سراغ اینطور هاستینگ های رایگان و تابستانه نرید چون احتمال اینکه فردا صبح بیدار بشید و ببینید سایتتون بالا نمیاد بسیار بالا هست

اون موقع دو سایت هاستینگ بودن که خیلی ها اون رو پیشنهاد میدادن من هم از یکیشون تهیه کردم و خوب بود
منتها بعد ها فهمیدم که از اون خوب تر هم موجود بوده هم از لحاظ وب سرور و هم از لحاظ قیمت

پیشنهاد میکنم هاستی که تهیه میکنید روی سرور لایت اسپید نصب شده باشه واقعا سرعت بسیار بالایی داره
اکثر هاستینگ ها از آپاچی استفاده میکنن که رایگان هست ولی لایت اسپید لایسنسش هزینه بره. هم برای هاستینگ و سرور خوبه و هم برای کاربرانی که سایت هاشون روی اون هست

بعد از مدتی سایت ها رو بردم روی سرور مجازی و سایت و انجمن رو به dbseo آپدیت کردم پلاگینش رو ، اکثر وبسرور ها مشکل داشتن با آدرس پست ها که ارر ناتفاند میداد که لایت اسپید این مشکل رو نداشت (اگر کسی روی nginx و آپاچی تا بحال تونسته درست کانفیگ کنه به ما اطلاع بده )

خلاصه سرور مجازی هم کانفیگش اذیت میکرد و مصرف زیاد منابع هم کلافه میکرد و از طرفی لایسنس دایرکت ادمین و لایت اسپید و مشکل dbseo و.......
و انتخاب یک هاست خوب برای خودم هم معضل شده بود

بعد از مدتی از شرکت زیر هاستم رو گرفتم و هر کسی نیاز به هاست خوب داره این سایت رو پیشنهاد میکنم:

هاست

تمام سرورهاشون لایت اسپید هست و پشتیبانی خوبی هم دارن در مواقعی که مشکل پیش میاد نسبت به امکاناتی که داره قیمت مناسب تری هم داره نسبت به سایت های دیگه
میتونید تیکت بزنید و یک ماهه هم تمدید کنید
یک سری هاست های حرفه ای هم دارن که مصرف منابع دیتابیس شما رو لحاظ نمیکنه و مصرف دیتابیس شما رایگان هست
از داون شدن سایت هاتون هم خلاص میشید

امیدوارم کمکی کرده باشم به کاربران تازه کار که مشکل دارن در انتخاب هاست

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
با سلام
در مورد سایتی که پیشنهادت دادید اظهار نظر نمیکنم چون خدا نکرده ممکنه سو تفاهم بشه
اما در این مورد که می فرماید سرور مجازی مشکل ساز هست به هیچ عنوان صحیح نیست و حتی بدترین سرور مجازی در صورتی منابع شما کاملا واقعی و اورسل شده نباشه ضمن این که روی سرور اصلی بیش از حد مجازی سازی نکرده باشد و هارد مورد نظر توانایی پاسخگویی رو داشته باشه خیلی عالی و بدون دردسر کار میکنه
اما در مورد وب سرور لایت اپسید هم خیلی جای تعریف داره چون باید هزینه پرداخت کرد و از سی پنل باید استفاده بشه که سی پنل روی هاست ایران مشکل داره و بیشتر دوستان با استفاده از تونل روی سرور ایران سی پنل با لایت اسپید نصب میکنه
اگه یه مقدار به سایت های مختلف و پر قدرت دقت کرده باشید بیشتر اونا از از nginx استفاده میکند حالا شما اگه شما توانمندی فنی بهینه سازی این وب سرور ندارید می تونید بصورت رویس پرو---کسی استفاده کنید گه روی coustombiluld 2.0 بصورت رایگان قرار گرفته و خیلی راحت می تونید از این وب سرور در کنار اپاچ استفاده کنید که عالی میکنه

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
با سلام
در مورد سایتی که پیشنهادت دادید اظهار نظر نمیکنم چون خدا نکرده ممکنه سو تفاهم بشه
اما در این مورد که می فرماید سرور مجازی مشکل ساز هست به هیچ عنوان صحیح نیست و حتی بدترین سرور مجازی در صورتی منابع شما کاملا واقعی و اورسل شده نباشه ضمن این که روی سرور اصلی بیش از حد مجازی سازی نکرده باشد و هارد مورد نظر توانایی پاسخگویی رو داشته باشه خیلی عالی و بدون دردسر کار میکنه
اما در مورد وب سرور لایت اپسید هم خیلی جای تعریف داره چون باید هزینه پرداخت کرد و از سی پنل باید استفاده بشه که سی پنل روی هاست ایران مشکل داره و بیشتر دوستان با استفاده از تونل روی سرور ایران سی پنل با لایت اسپید نصب میکنه
اگه یه مقدار به سایت های مختلف و پر قدرت دقت کرده باشید بیشتر اونا از از nginx استفاده میکند حالا شما اگه شما توانمندی فنی بهینه سازی این وب سرور ندارید می تونید بصورت رویس پرو---کسی استفاده کنید گه روی coustombiluld 2.0 بصورت رایگان قرار گرفته و خیلی راحت می تونید از این وب سرور در کنار اپاچ استفاده کنید که عالی میکنه

من نمیگم سرور مجازی مشکل ساز هست منتها اگر هزینه خیلی زیادی نمیخواید بکنید و دخل و خرجتون نمیخوره از سرور مجازی استفاده نکنید بهتره. جون هزینه های جانبی خواهید داشت
من کسی رو نتونستم پیدا کنم که مشکل من رو که با dbseo داشتم حل کنه و فقط با litespeed حل شد حالا اگر کسی نتیجه گرفته باشه ما رو هم خبر بده وگرنه برا من nginx هم خوبه

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
نت افراز
logo_s.gif

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
به نظر من پردیس هاستینگ تنها مشکلش پشتیبانیشه گاهی اوقات خیلی دیر جواب میدن (پارسال باهاشون کار کردم چندماهی الان نمیدونم بهتر شده یا بدتر)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظر من پردیس هاستینگ تنها مشکلش پشتیبانیشه گاهی اوقات خیلی دیر جواب میدن (پارسال باهاشون کار کردم چندماهی الان نمیدونم بهتر شده یا بدتر)
در حال حاضر میانگین زمان پاسخگویی موثر حدود 30 دقیقه است.

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
تجربه بنده رو هم اضافه کنید
سرور پارس مزخرفه سمتش نرید
پشتیبانیش هم افتضاح

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
تجربه بنده رو هم اضافه کنید
سرور پارس مزخرفه سمتش نرید
پشتیبانیش هم افتضاح
متاسفانه بعضی ها فقط ظاهر بین شدن،این موضوع باعث شده بدون در نظر گرفتن شاخص کیفیت فقط به یه سری از ارقام نکاه میکنند
با توجه به این موضوع که هاست نامحدود می بینن سریع میگن قیمت عالیه همه چی نامحدود خرید میکنند بعد می فهمن چی شده

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
متاسفانه بعضی ها فقط ظاهر بین شدن،این موضوع باعث شده بدون در نظر گرفتن شاخص کیفیت فقط به یه سری از ارقام نکاه میکنند
با توجه به این موضوع که هاست نامحدود می بینن سریع میگن قیمت عالیه همه چی نامحدود خرید میکنند بعد می فهمن چی شده
تنها دلیلی که گرفتم سی پنل و آپدیت بودن کانفیگشون بود وگرنه هاست نامحدود با فضای 50 مگابایت اصلا معنی نداره
بحث ظاهر بینی نیست بعضی ها خوب هزینه تبلیغات میکنن و فروش بالایی دارن اما سر سوزنی به کیفیتشون اهمیت نمیدن

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
تنها دلیلی که گرفتم سی پنل و آپدیت بودن کانفیگشون بود وگرنه هاست نامحدود با فضای 50 مگابایت اصلا معنی نداره
بحث ظاهر بینی نیست بعضی ها خوب هزینه تبلیغات میکنن و فروش بالایی دارن اما سر سوزنی به کیفیتشون اهمیت نمیدن
میتونید دلیل انتخاب سی پنل ذکر کنید ؟

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
میتونید دلیل انتخاب سی پنل ذکر کنید ؟
سی پنل برای برنامه نویس ها اصلا قابل قیاس با دایرکت ادمین نیست ! و برای تست برنامه نوشته شده دارکت ادمین هیچ اروری نشون نمیده قدیمی بودن رابط کاربریش هم بکنار

بالا