آب در هاون کوبیدن!
ایران ازحقش نخواهد گذشت.....
اونها هم ایران هسته ای را نخواهند پذیرفت
جق؟
حق , حق زندگی راحت واسه مردم هست که عملا از همه سلب شده
نمیدونم با این وضع اقتصادی دیگه با چه رویی دارید این حرفارو میزنین شماها!!
چیزی که در عمل فقط تبلیع ه که باشه و نباشه هم واسه ما فرقی نمیکنه!
خوب شما میگی جلوی ظلم باید تسلیم بشیم؟
اگر بمب هسته ای در کار بود که غرب خودشو خفه کرده بود که ما بالاخره پیداش کردیم.بحث اصلا هسته ای نیست.بحث اینه که ایران نباید پیشرفته و مستقل باشه!!!
یه دنیا like+++++++++++++++++++++++++++++++++++...فاصله ای تا تبدیل شدن به کره شمالی نمونده ! کشوری پیشرفته و مستقل که نمی تونه غذای ملتشو تامین کنه مجبورن گوشتو شیره سگ بخورن
آب در هاون کوبیدن!
ایران ازحقش نخواهد گذشت.....
اونها هم ایران هسته ای را نخواهند پذیرفت
من فکر میکنم برای شناخت یک ملت یا حکومت یک کشور به دغدغه اصلی ذهنی آنها باید پی برد، در مورد ایران نیز باید بگویم برخلاف کشورهایی چون مالزی و مناطقی چون دبی که مسئولان، دغدغه اصلی شان پیشرفت و توسعه کشورهایشان میباشد، در ایران نگرانی اصلی حفظ امنیت و قدرت سیستم میباشد. همانطور که میدانید پس از انقلاب اسلامی در ایران یکی از شعارهای اصلی دولتهای حاکم بر ایران استکبار ستیزی بوده است، و از این قضیه برای جذب نیرو و حفظ ساختار استفاده زیادی شده است، اما این گفتمان باعث دشمنی شدید ایران با آمریکا و اسرائیل شده است. رهبران آمریکا همواره علاقه مند به تغییر ساختار سیاسی در ایران بوده اند، تهدیدات مربوط به براندازی آمریکا پس از حملات 11 سپتامبر در مورد ایران بسیار جدی شد، به گمان من اگر آمریکا در باتلاق عراق و افغانستان گیر نمی افتاد قطعا به ایران حمله نظامی میکرد. مسئولان ایرانی برای مقابله با تهدیدات خارجی تدابیر خاصی را در نظر گرفته اند که از آن جمله میتوانم به داشتن اشراف اطلاعاتی در مورد دشمنان، توجه جدی به پدافند غیر عامل، تغییر ساختار ارتش و **** و از همه مهمتر دسترسی به قابلیت ساخت سلاح هسته ایی.
ایران در پی به دست آوردن سپر دفاعی استراتژیک میباشد تا مانع از حمله احتمالی آمریکاییها به ایران در آینده شود.
چون رهبران آمریکا میگویند لطفا صبر کنید کار ما در عراق و افغانستان تمام شود می آییم سراغتان.
از نظر من 1 حالت با توجه به وضع الان خیلی بیشتر قریب به یقین هست . اینا دیگه براشون بیزینس خیلی بغرج شده احتمال اینکه بشینن و سازش کنن خیعلی بالاست. هیچ موقع این قدر زیر تحریم نبودن و با ابتکار جدید سوئیفت دیگه واقعا وضع براشون بدتر از همیشه شده + اینکه بانک مرکزی رو هم سوئیفت از خدمات دهی محروم کرده
مضاف بر اینکه اینا چون 100% پول نفت رو به صورت کش (نقدی) میگیرن دیگه با این کار سوئیفت خیلی براشون سخت شده و عملا روی مبالغ بالا تقریبا غیر ممکن . من بیشتر به این سمت نظرم هست چون فارغ از مسائل سیاسی این جماعت حاکم عاغایان ثابت کردن که اساسی بیزینس من هستن و پول در این سطح حاکمیت یکی از مهمترین فاکتور هاست . تحریم سوئیفت و بانک مرکزی واقعا کاری بود که نمونه این تحریم دردنیا عملا چون وجاهت حقوقی نداشت ولی انجام شد تقریبا این عمل به اندازه کل تحریم های قبلی که روی اینا بود براشون سنگینیش بیشتر بود . ایشالا که این جور میشه![]()
. والا فقط و فقط همین 2 حالت وجود داره ولی من حالت اول رو بیشتر مد نظر دارم چون حتی اینا اجازه بازدید پارچین رو با اینکه یک پایگاه نظامی هم بود به صورت مشروط دادن .
یک حدس درباره اتفاقات سیاسی سال 91 بزنید؟
(با تامل) طبیعتا باید حدس خوش بینانه بزنم و فکر می کنم مذاکرات هسته ای پیشرفت می کند.
امروز دیدم احمد توکلی هم در مصاحبه ش پیش بینی کرده مذاکرات پیشرفت خواهد داشت:پاسخهای توکلی به ۹۱سوال متفاوت - Tabnak.IR | تابناك
احمد توکلی فعلا بره برای خودش رای جمع کنه!!! دور اول که یک چهارم آرا رو هم به دست نیاورد..........
ایران دیگه باید سر چی مذاکره کنه؟
گفتیم سهممون از اورولیف رو بدین......ندادن.......خودمون کیک زرد ساختیم
گفتیم سوخت دائمی نیروگاه بوشهر رو تامین کنین......... تامین نکردن........... خودمون چرخه کامل غنی سازی و ساخت میله سوخت رو طراحی و عملیاتی کردیم
گفتیم سوخت ری اکتور تهران رو تامین کنید که برای داروسازی استفاده میشه........ ندادن..............خودمون 20 درصد غنی کردیم و صفحه سوخت ساختیم و نصب هم شد
دیگه مذاکره سر چی؟
بیان بهمون کمک کنن بمب اتم بسازیم؟
خواهش کنیم بهمون حمله نکنن؟ :lol:
واقعا افرادی که فکر میکنن قراره مذاکره پیشرفت کنه اول بیان بگن چی قراره وسط میز قرار بگیره؟