• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحلیل مذاکرات 25 فرودین ایران با گروه 5+1

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
اين هم مثل قبليا .
نتيجه اين چندسال مذاكره چي بوده ؟
اينم بذار در رديف همونا :
1 - سر كار گذاشتن دنيا
2 - تحريم هاي بيشتر
3 - فشار رو ملت و اقشار ضعيف جامعه
4 - رجز خواني و چرت و پرت پراكني عمال حكومت
همين

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
آب در هاون کوبیدن!
ایران ازحقش نخواهد گذشت.....

اونها هم ایران هسته ای را نخواهند پذیرفت

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اي بابا خستمون كردن ديگه . ملت خاك به سر شدن رفت .يا ايران تير اخر رو بزنه بگه بمب اتم دارم به هيشكي ربطي نداره يه ديوار بكشه دور كشور مثل ژاپن بمونيم اينجا يا امريكا اينقدر فس فس نكنه و پاشه بياد رو در رو جنگ كنيم .

اعصابم ديگه نميكشه هر روز ايران گه ميخورونه به آمريكا و امريكا هم هر روز پخ مياد واسه ما .

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
پست دوم کاملا تائید میشه ! کاملا صحیحه ! همه ی سیاست مداران دنیا از یه سفره دارن نون میخورن ع دست همشونم با هم دیگه تو یه کاسست , هدف هم همون سر کار گذاشتن دنیا و حکومت خاص بر عام هست !

تو سی و سه سالی که حکومت جمهوری اسلامی بر ایران حاکمه , هر وقت نزدیک انتخابایت , راپیمایی , تظاهرات دولتی و ... بوده رسانه های اونطرف هم جو سازی کردن که میخوایم بزنیم ع آمریکا داره آماده میشه بزنه , اسرائیل لشکر کشی می کنه و ... اما وقتی ملت رو به صحنه کشوندن و آبا از آسیاب افتاد میگن فعلا برنامه ای برای حمله به ایران نداریم !!!!!

دقیقا همین اتفاق حدود 3 - 4 هفته ی پیش اتفاق افتاد , 2-3 ماه قبل از انتخابات مجلس تا روز انتخابات همه ی رسانه های اونور به همراه سیاستمداراشون رو حمله به ایران مانور میدادن , همین که مردم رفتن رایشون رو دادن , هم خود اوباما هم نتانیاهو شب بعد از انتخابات گفتن که یران فعلا سلاح هسته ای نداره و ما نمیزنیمش !!!!

تا بوده همین بوده و تا هست همین هست ....

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آب در هاون کوبیدن!

جق؟
حق , حق زندگی راحت واسه مردم هست که عملا از همه سلب شده

نمیدونم با این وضع اقتصادی دیگه با چه رویی دارید این حرفارو میزنین شماها!!

چیزی که در عمل فقط تبلیع ه که باشه و نباشه هم واسه ما فرقی نمیکنه!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
جق؟
حق , حق زندگی راحت واسه مردم هست که عملا از همه سلب شده

نمیدونم با این وضع اقتصادی دیگه با چه رویی دارید این حرفارو میزنین شماها!!

چیزی که در عمل فقط تبلیع ه که باشه و نباشه هم واسه ما فرقی نمیکنه!

خوب شما میگی جلوی ظلم باید تسلیم بشیم؟
اگر بمب هسته ای در کار بود که غرب خودشو خفه کرده بود که ما بالاخره پیداش کردیم.بحث اصلا هسته ای نیست.بحث اینه که ایران نباید پیشرفته و مستقل باشه!!!

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
..........................

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب شما میگی جلوی ظلم باید تسلیم بشیم؟
اگر بمب هسته ای در کار بود که غرب خودشو خفه کرده بود که ما بالاخره پیداش کردیم.بحث اصلا هسته ای نیست.بحث اینه که ایران نباید پیشرفته و مستقل باشه!!!

خودتم میدونی که لج بازی های بیخودی بعضی ها وضع کشور رو انقدر بحرانی کرده وگرنه چندین ساله این مسئله هست و همیشه هم کجدار و مریض اوضاع نرمال بوده و بحرانی نشده! حتی وقتی که بنزین آزاد بود و لیتری 80 تومن نون بود دونه 10 12 تومن گوشت کیلو 3-4 تومن سکه زیر 200 تومن و دلار حدود 800 900 تومن و .... نه سهمیه ای بود نه یارانه ای نه کوفتی نه زهرماری ....

سازش بهترین کار هست نه درگیری! ما حتی اگر بمب هسته ای هم داشته باشیم دوزار واسمون ارزش نداره . مگه پیشرفت فقط تو عرصه اتمی هست؟ اگه لج بازی ها نبود و کمی سازش میشد و تحریم ها برداشته الان وضع صنعت , اقتصاد , کشاورزی , زندگی مردم و .... این بود؟

الان عمق فاجعه انقدر زیاده که نیاز به مطرح کردن چیزی نیست که همش ناشی از سیاست های غلط هست ...

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
فاصله ای تا تبدیل شدن به کره شمالی نمونده ! کشوری پیشرفته و مستقل که نمی تونه غذای ملتشو تامین کنه مجبورن گوشتو شیره سگ بخورن
یه دنیا like+++++++++++++++++++++++++++++++++++...

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
آب در هاون کوبیدن!

آیا حق فقط در مورد مسائل هسته ای و اتمی معنا پیدا میکنه؟ حق زندگی آزاد..رفاه نسبی..امنیت اقتصادی..پیشرفت و..برای مردم ایران به کنار همه میدونیم که چه حقهایی در عرصه دیپلماتیک و بین الملل واگذار کردیم..چه حق هایی که فقط برای رسیدن به 1هدف مشخص قربانی نکردیم!! ایا اساسا پیشرفت مملکت فقط در سایه ایران هسته ای رخ خواهد داد؟مطمئنا هدفی بابت هسته ای شدن وجود داره که باید این هزینه های کلان و حقها داده بشه تا بدان هدف رسید.. والا بامقایسه کره جنوبی و شمالی..نگاهی به کشورهای در حال پیشرفت مانند ترکیه و کره جنوبی می شد وضعیت بسیار بهتری در همه عرصه ها داشت.

برتر

Registered User
لایک‌ها
17
من فکر میکنم برای شناخت یک ملت یا حکومت یک کشور به دغدغه اصلی ذهنی آنها باید پی برد، در مورد ایران نیز باید بگویم برخلاف کشورهایی چون مالزی و مناطقی چون دبی که مسئولان، دغدغه اصلی شان پیشرفت و توسعه کشورهایشان میباشد، در ایران نگرانی اصلی حفظ امنیت و قدرت سیستم میباشد. همانطور که میدانید پس از انقلاب اسلامی در ایران یکی از شعارهای اصلی دولتهای حاکم بر ایران استکبار ستیزی بوده است، و از این قضیه برای جذب نیرو و حفظ ساختار استفاده زیادی شده است، اما این گفتمان باعث دشمنی شدید ایران با آمریکا و اسرائیل شده است. رهبران آمریکا همواره علاقه مند به تغییر ساختار سیاسی در ایران بوده اند، تهدیدات مربوط به براندازی آمریکا پس از حملات 11 سپتامبر در مورد ایران بسیار جدی شد، به گمان من اگر آمریکا در باتلاق عراق و افغانستان گیر نمی افتاد قطعا به ایران حمله نظامی میکرد. مسئولان ایرانی برای مقابله با تهدیدات خارجی تدابیر خاصی را در نظر گرفته اند که از آن جمله میتوانم به داشتن اشراف اطلاعاتی در مورد دشمنان، توجه جدی به پدافند غیر عامل، تغییر ساختار ارتش و **** و از همه مهمتر دسترسی به قابلیت ساخت سلاح هسته ایی.
ایران در پی به دست آوردن سپر دفاعی استراتژیک میباشد تا مانع از حمله احتمالی آمریکاییها به ایران در آینده شود.
چون رهبران آمریکا میگویند لطفا صبر کنید کار ما در عراق و افغانستان تمام شود می آییم سراغتان.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
ولی در کل کشور مشکل داری هستیم.همین ترکیه بغل دستمون ببینید مردمش چقدر راحت زندگی می کنند با کل دنیا رابطه دیپلماتیک دارن مورد استعمار هم قرار نگرفتن!!
ما فکر میکنیم اگه با بغضی کشور ها رابطه داشته باشیم ازادی هامون از بین میرنو استعمار میشیم.در حالی که الان دنیا دنیای روابط بین همدیگه است.شاید کشوری از رنگ ونژاد و فرهنگ با کشوری کاملا متفاوت باشه ولی روابط سیاسی و اقتصادی شون رو تحت تاثیر قرار نمیده!! کارخانه های بزرگ امریکایی الان تو هند.کره. ژاپن و..... شعباتی دارند که باعث ایجاد رقابت و و تولید کار و ورود ثروت به کشورها میشه!!

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
من فکر میکنم برای شناخت یک ملت یا حکومت یک کشور به دغدغه اصلی ذهنی آنها باید پی برد، در مورد ایران نیز باید بگویم برخلاف کشورهایی چون مالزی و مناطقی چون دبی که مسئولان، دغدغه اصلی شان پیشرفت و توسعه کشورهایشان میباشد، در ایران نگرانی اصلی حفظ امنیت و قدرت سیستم میباشد. همانطور که میدانید پس از انقلاب اسلامی در ایران یکی از شعارهای اصلی دولتهای حاکم بر ایران استکبار ستیزی بوده است، و از این قضیه برای جذب نیرو و حفظ ساختار استفاده زیادی شده است، اما این گفتمان باعث دشمنی شدید ایران با آمریکا و اسرائیل شده است. رهبران آمریکا همواره علاقه مند به تغییر ساختار سیاسی در ایران بوده اند، تهدیدات مربوط به براندازی آمریکا پس از حملات 11 سپتامبر در مورد ایران بسیار جدی شد، به گمان من اگر آمریکا در باتلاق عراق و افغانستان گیر نمی افتاد قطعا به ایران حمله نظامی میکرد. مسئولان ایرانی برای مقابله با تهدیدات خارجی تدابیر خاصی را در نظر گرفته اند که از آن جمله میتوانم به داشتن اشراف اطلاعاتی در مورد دشمنان، توجه جدی به پدافند غیر عامل، تغییر ساختار ارتش و **** و از همه مهمتر دسترسی به قابلیت ساخت سلاح هسته ایی.
ایران در پی به دست آوردن سپر دفاعی استراتژیک میباشد تا مانع از حمله احتمالی آمریکاییها به ایران در آینده شود.
چون رهبران آمریکا میگویند لطفا صبر کنید کار ما در عراق و افغانستان تمام شود می آییم سراغتان.

حاجي حالت زياد خوش نيست انگار !
سپر دفاعي استراتژيك ؟!
ببخشيد ما كشوري هستيم كه بعد از 33 سال هنوز يه ورزشگاه نقش جهان اصفهان رو نتونستيم تكميل كنيم !!
هنوز نتونستيم يه تلويزيون ديجيتال ساخت داخل داشته باشيم و فقط مونتاژ ميكنيم !!
هنوز يه گوشي بدردبخور دوربين دار نتونستيم بسازيم !!
هنوز يه پالايشگاه درست درمون نساختيم كه روز افتتاحش آتيش نگيره و انفجار توش نباشه !!
هنوز چهار تا حزب سياسي مردم نهاد و بدرد جامعه بخور نداريم !!
هنوز ارزش پول مملكتمون رو بايد به زور 4 - 5 صفر يكم آبرومند در مقابل ارزهاي بيگانه نشون بديم !!
هنوز از قيد قطعنامه هاي ننگين تر از تركمان چاي بيرون نيومديم و هر روز داريم آتيش به نفت و آب و مرزهامون ميزنيم !!
و هنوز تعداد كشته هاي تصادفات جاده اي مون در سال بيشتر از جنگ تو خيلي از كشورهاست !!
و ...

با توصيفات بالا و هزاران مورد كمبود و عقب افتادگي . بازم دنبال سپر استراتژيك هستيم !!!!؟
واقعا كه نميدونه آدم بخنده يا گريه كنه .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
از نظر من 1 حالت با توجه به وضع الان خیلی بیشتر قریب به یقین هست . اینا دیگه براشون بیزینس خیلی بغرج شده احتمال اینکه بشینن و سازش کنن خیعلی بالاست
4628.gif
. هیچ موقع این قدر زیر تحریم نبودن و با ابتکار جدید سوئیفت دیگه واقعا وضع براشون بدتر از همیشه شده + اینکه بانک مرکزی رو هم سوئیفت از خدمات دهی محروم کرده
127fs3556139.gif
مضاف بر اینکه اینا چون 100% پول نفت رو به صورت کش (نقدی) میگیرن دیگه با این کار سوئیفت خیلی براشون سخت شده و عملا روی مبالغ بالا تقریبا غیر ممکن . من بیشتر به این سمت نظرم هست چون فارغ از مسائل سیاسی این جماعت حاکم عاغایان ثابت کردن که اساسی بیزینس من هستن و پول در این سطح حاکمیت یکی از مهمترین فاکتور هاست . تحریم سوئیفت و بانک مرکزی واقعا کاری بود که نمونه این تحریم دردنیا عملا چون وجاهت حقوقی نداشت ولی انجام شد تقریبا این عمل به اندازه کل تحریم های قبلی که روی اینا بود براشون سنگینیش بیشتر بود . ایشالا که این جور میشه ;). والا فقط و فقط همین 2 حالت وجود داره ولی من حالت اول رو بیشتر مد نظر دارم چون حتی اینا اجازه بازدید پارچین رو با اینکه یک پایگاه نظامی هم بود به صورت مشروط دادن .

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
از نظر من 1 حالت با توجه به وضع الان خیلی بیشتر قریب به یقین هست . اینا دیگه براشون بیزینس خیلی بغرج شده احتمال اینکه بشینن و سازش کنن خیعلی بالاست
4628.gif
. هیچ موقع این قدر زیر تحریم نبودن و با ابتکار جدید سوئیفت دیگه واقعا وضع براشون بدتر از همیشه شده + اینکه بانک مرکزی رو هم سوئیفت از خدمات دهی محروم کرده
127fs3556139.gif
مضاف بر اینکه اینا چون 100% پول نفت رو به صورت کش (نقدی) میگیرن دیگه با این کار سوئیفت خیلی براشون سخت شده و عملا روی مبالغ بالا تقریبا غیر ممکن . من بیشتر به این سمت نظرم هست چون فارغ از مسائل سیاسی این جماعت حاکم عاغایان ثابت کردن که اساسی بیزینس من هستن و پول در این سطح حاکمیت یکی از مهمترین فاکتور هاست . تحریم سوئیفت و بانک مرکزی واقعا کاری بود که نمونه این تحریم دردنیا عملا چون وجاهت حقوقی نداشت ولی انجام شد تقریبا این عمل به اندازه کل تحریم های قبلی که روی اینا بود براشون سنگینیش بیشتر بود . ایشالا که این جور میشه ;). والا فقط و فقط همین 2 حالت وجود داره ولی من حالت اول رو بیشتر مد نظر دارم چون حتی اینا اجازه بازدید پارچین رو با اینکه یک پایگاه نظامی هم بود به صورت مشروط دادن .

اره احتمالش هست که کوتاه بیان ولی دیگه غرب کوتاه نمی یاد
اونا خوب فهمیدن که اگه امروز به این حکومت جرات نفس کشیدن بدن ده سال بعد نفس خودشون را بریدن

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
امروز دیدم احمد توکلی هم در مصاحبه ش پیش بینی کرده مذاکرات پیشرفت خواهد داشت:پاسخ‌های توکلی به ۹۱سوال متفاوت - Tabnak.IR | تابناك

احمد توکلی فعلا بره برای خودش رای جمع کنه!!! دور اول که یک چهارم آرا رو هم به دست نیاورد..........

ایران دیگه باید سر چی مذاکره کنه؟
گفتیم سهممون از اورولیف رو بدین......ندادن.......خودمون کیک زرد ساختیم
گفتیم سوخت دائمی نیروگاه بوشهر رو تامین کنین......... تامین نکردن........... خودمون چرخه کامل غنی سازی و ساخت میله سوخت رو طراحی و عملیاتی کردیم
گفتیم سوخت ری اکتور تهران رو تامین کنید که برای داروسازی استفاده میشه........ ندادن..............خودمون 20 درصد غنی کردیم و صفحه سوخت ساختیم و نصب هم شد

دیگه مذاکره سر چی؟
بیان بهمون کمک کنن بمب اتم بسازیم؟
خواهش کنیم بهمون حمله نکنن؟ :lol:

واقعا افرادی که فکر میکنن قراره مذاکره پیشرفت کنه اول بیان بگن چی قراره وسط میز قرار بگیره؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
احمد توکلی فعلا بره برای خودش رای جمع کنه!!! دور اول که یک چهارم آرا رو هم به دست نیاورد..........

ایران دیگه باید سر چی مذاکره کنه؟
گفتیم سهممون از اورولیف رو بدین......ندادن.......خودمون کیک زرد ساختیم
گفتیم سوخت دائمی نیروگاه بوشهر رو تامین کنین......... تامین نکردن........... خودمون چرخه کامل غنی سازی و ساخت میله سوخت رو طراحی و عملیاتی کردیم
گفتیم سوخت ری اکتور تهران رو تامین کنید که برای داروسازی استفاده میشه........ ندادن..............خودمون 20 درصد غنی کردیم و صفحه سوخت ساختیم و نصب هم شد

دیگه مذاکره سر چی؟
بیان بهمون کمک کنن بمب اتم بسازیم؟
خواهش کنیم بهمون حمله نکنن؟ :lol:

واقعا افرادی که فکر میکنن قراره مذاکره پیشرفت کنه اول بیان بگن چی قراره وسط میز قرار بگیره؟

دستور پخت کیک زرد رو به منم میدی ؟:D
پسرم از ما که حداقل چند سال توی صنعت این کشور بودیم ، بشنو ! ایران قبل از انقلاب فقط میتونست لولهنگ و سوزن خیاطی درست کنه ، الان همون لولهنگشم از چین میاد :D.

بالا