• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحلیل و شفاف سازی بسته های آموزش کسب درآمد از اینترنت

Rezaobali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما خوانندگان گرامی

ما در این مقاله به بررسی تحلیلی بسته های آموزش کسب درآمد از اینترنت پرداخته ایم و بهترین این بسته رو خدمتتون معرفی می کنیم.

photo_2015-11-10_23-38-27.jpg
توی این یک سال اخیر ماشاا… تعدادشون رو به رشد هم هست و نویسندگان اکثرشون یا ادعای مهندسی یا دکتری و یا مغز متفکری اقتصاد ایران رو دارند !!

ما تقریبا تمامی بسته های موجود در سطح اینترنت رو مورد بررسی قرار دادیم تا ببینیم واقعا جریان این کسب درآمد از اینترنت چیست؟!

ما در این مقاله قصد توهین و یا جسارت خدمت هیچ یک از عزیزان را نداریم و تنها قصد داریم برخی موارد رو روشن و آشکار کنیم که بیش از این ذهن مردم بی اعتماد نشه و هم اینکه فریب برخی افراد سودجو و جعل رو نخورند ، و گرچه موجب آزردگی خاطر این عزیزان شده باشیم همینجا ازشون عذر خواهی می کنم.

ما بررسی های خودمون رو از زمانی شروع کردیم که یکی از این اشخاص بسته آموزش کسب درآمدی خودش رو توی شبکه سه سیما و برنامه “بروز باشید” به صورت زنده معرفی کرد!!

من از کسی اسم نمی برم ولی واقعا برای برنامه پرطرفدار و پربیننده ای همچون “بروز باشید” متاسفم که چنین کاری رو انجام دادند و برنامه تبلیغی این شخص رو در برنامه خودشون پخش کردند، خب با پخش این برنامه تقریبا ذهن عموم فریب خورد و همگی افرادی به این بسته به خاطر معرفی شدن در برنامه بروز باشید اعتماد کردند!

آما داخل بسته چی بود؟!!

این شخص قبلا خودشون رو مغز متفکر اقتصاد کشور!!معرفی کرده بودند و حتی در بنر های تبلیغاتیشون هم این عنوان رو درج کرده بودند!

داخل بسته به اصطلاح آموزش کسب درآمدیشون چند کتاب قدیمی و بی کیفیت و کاملا رایگان رو قرار داده بودند که با مبالغ مختلف (بالای 10 هزار تومن) به فروش می رساندند.

من سال 90 یه کتابی رو با عنوان ” تنها راه کسب درآمد از اینترنت در ایران ” نوشته آقای خوری نژاد رو خونده بودم که در اون زمان با توجه به شرایط اون دوره نوشته شده بود که مطالب آموزشی خیلی خوب و پخته ای داخلش بود.

جالبه بدانید که همین کتاب رو جناب مغز متفکر با نرم افزار ویرایش پی دی اف ویرایش کرده بود و تنها اسم خودشون رو به جای نویسنده ی کتاب قرار داده بود که با این ادعا که این کتاب رو خودشون نوشته اند! و … که مدت طولانی هم همین کتاب رو به بسیاری از دوستان بهفروش رسانیدند.

به نظر خودتون یه چنین شخصی برای تولید و عرضه بسته های جدید تر قابل اعتماد هستند؟!! خودتون قضاوت کنید

ایشون چون خودشون با جعل و کپی برداری کتاب هایی رو به اسم خودشون می زنند امکان این رو نداریم که بررسی کنیم محتوای کتاب رو

و اما بسته کسب درآمدی سایر دوستان:

بسته های سایر عزیزان رو که بررسی می کردیم به نتایج متفاوتی نرسیدیم!

این دوستان هم یا بسته جعلی دوست قبلیمون رو با قیمت های مختلف به فروش می رسانند و یا اینکه خودشون دست به کار شده اند! و مقاله ها و آموزش های دیگری رو از سطح اینترنت جمع آوری کرده و به فروش می رسانند!!

در این بین به یک بسته آموزش کسب درآمد رسیدیم که واقعا برامون جالب بود

این بسته همانی است که در ابتدا مقاله گفتیم بهترینش رو براتون معرفی می کنیم

شخصی به اسم “بهزاد ملکی” کتابی با عنوان “آموزش گام به گام کسب درآمد نوین اینترنت” نوشته اند که قابل تامل است.

این شخص و کتابش هرگز مشابه به افرادی که مثال زده شدند نیست و هرگز نمی شود با انها مقایسه کرد.

با توجه به بررسی هایی که در مورد کتابشون صورت گرفت، این کتاب در بهترین شکل ممکن نگاشته شده؛ هم از نظر صفحه بندی و جلد کتاب و گرافیک و هم از نظر مطالب بسیاری پخته آموزشیش.

مطالب آموزشیش رو من توی هیچکدوم از این کتاب های قبلی مشاهده نکردم.

برام جالب ترش اینه که این کتاب دارای شماره استاندارد بین المللی هست و همچنین توی کتابخانه ملی هم ثبتش کردند، یعنی یک کتاب به معنای واقعی معتبر و بی نظیر.

برای نوشتن این کتاب مشخصه زیاد زحمت کشیده اند من خودم انتظار نداشتم اینگونه باشه.

لابلای نوشته ها مسئولیتی از طرف نویسنده کتاب احساس می شه که به خواننده ارزش قائل می شه و از طرفی هم به ارزش خود کتاب اضافه می کنه.

من این کتاب رو هم مثل بقیه کتاب های موجود قصد بررسیش رو داشتم که به طور اتفاقی باهاش روبرو شدم و به خاطر صراحت و صداقت بیان نویسنده کتاب واقعا جا داره همینجا از آقای ملکی تشکر کنم.

هم چنین به شما عزیزان توصیه می کنم حتما این کتاب رو تهیه کنید و مطالعش بفرمایید چرا که به صورت کامل توسط بنده و دوستانم بررسی شده و کاملا معتبر می باشد و ارزش وقت گذاشتن را دارد درآمدی هم که خودشون گفته اند بدون محدودیت می باشد یعنی شما متناسب با تلاشتون به نتیجه می رسید.

اضافه کنیم دوستان قبلیمون با دادن وعده هایی مثل ماهانه 5 میلیون تومان و … تنها قصد فریب دادن شما رو داشته اند ولی ایشون متناسب با توانایی شما وعده درآمد می دهند.

جالب تر از همه اینه که ایشون به افرادی که نیاز به راهنمایی و حمایت دارند به صورت مستقیم خودشون پشتیبانی می کنند یعنی شما می تونید با خود نویسنده در ارتباط باشید و مشکلاتتون رو بهش بگین که راهنماییتون کنه.

در ادامه براتون لینک سایت سرمایه نت رو در اختیارتون می زاریم که برای تهیه این کتاب ارزشمند مراجعه کنید.

برای ورود به سایت سرمایه نت و خرید کتاب کلیک کنید

تحلیل و بررسی: رسول فیاضی.ر

با تشکر از اینکه نوشته های بنده حقیر رو مطالعه فرمودین

بالا