برگزیده های پرشین تولز

تخصص یا کار آزاد

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
سلام. یه چند وقتی هست این سوال ذهنم رو خیلی درگیر کرده . هر چی فکر میکنم نمیتونم به نتیجه قطعی برسم.
من الان 22 سالم هست و تقریبا 2 ترم از درسم مونده.(34 واحد تخصصی و اصلی) رشته ای که دارم میخونم کامپیوتر (نرم) هست. دارم زورکی میرم. چون نه تنها هیچی یاد نمیگیرم بلکه میدونم عمرم هم داره هدر میره. ولی کلا طوری هم نیست که کلا بیخیالی برم . چون اصلا حوصله افتادن و دوباره بر داشتن رو ندارم. این ترم اخری که معدلم نسبتا خوب شد ، بگذریم. حالا که دیگه آخراش هست . ولی مشکل اصلی که دارم بهش فکر میکنم اینکه میخوام بعد از این 2 ترم چی کار کنم . منی که تخصص خاصی هم ندارم. دارم فکر میکنم برم دنبال کلاس های شبکه ولی خب هزینه پرداختیش یه چیزی بیشتر از 6 7 تومن میشه کلش فکر کنم. اصلا هم خوشم نمیاد انقدر هزینه الکی بذارم رو دست خانواده. بعدش هم نمیدونم اصلا کاری که قراره بعدا پیدا کنم بازدهی این همه کلاس و دانشگاه رو میده.واقعا نمیدونم چه کاریه این همه میریم دانشگاه و هزینه میکنیم ولی اخرش نباید یه تخصصی کسب کنیم !! این وسطم 4 تا روانی پیدا میشن که جوری سرفصل پر میکنن که اصلا پشیمون میشی چرا از اولش اومدی دانشگاه. الانم اصلا فکرم تو ارشد نیست. یه سری هستن که تا ارشد هم میرن و میان بیرون میبینن هیچی بلد نیستن و فقط میتونن همون درس های مذخرف اکادمیک رو درس بدن.

کلا الانم از زندگی خیلی نا امیدم. یعنی خیلی منفی دارم نگاه میکنم. کلاس زبانی که میرفتم بعد از 2 سال ول کردم .دیگه هیچ انگیزه ای ندارم .
مشاورش میگفت برو دنبال کار تو رشتت حتی مجانی کار کردن ( همین الانش هم دیر شده ، باید از ترم اول میرفتی ) ، یا کلاس های بیرون رو برو + دانشگاه و زبان رو ول نکن که بعدا اگرم نخوای بری بازم به دردت میخوره.
اخرشم اینایی که پشت میز نشستن رو نشونم داده میگه ببین اینا فوق لیسانس و لیسانسن:( و مشکل از دانشجو های ماست که نمیخوان سختی بکشن.
والا اطرافه خودمم کم نیستن اینایی که مدرک دارن و یه کار بیربط میکنن یا با یه تخصص داشتن ولی رابطه هم داشتن و رفتن جایی و شرایط کارشون بد نیست. میدونم حرف هاش تا حدودی درسته ولی من کلا ترجیح میدم رو یه کاری تمرکز کنم تا 3 4 تا چیز رو با هم ببرم جلو و یه حالت فرسایشی و کند داشته باشه.
کار کردن رو قبول دارم ولی میدونم با این وضعه من بیشتر حمالی میشه تا کسب تجربه تازه اونم تو یه کار مربوطه به رشتم. مگر اینکه طرف یه اشنایی چیزی باشه با شرایط کلاس های من کنار بیاد. کسی کار پشت میز نخواست. اصلا منظورم این کارا نیست.یه چیزی باشه که 4 تا چیزه جدید یادت بده.

کلا بخوام از رشته خودم بکشم بیرون بعد دانشگاه ، شاید برم سمت کاری که بابام میکنه در مورد دام و طیور هست . مثلا شاید آشنا داشته باشه بتونم تو مرغداری کار کنم . یا کار خودش که بیشتر تو خرید و فروش خوراکه دام هم هست میشه. بدم هم نمیاد . کلا یه شانسی هم اوردم این هست که قبل تغییر قوانین ، سربازی رو معاف شدم.

شرمنده خیلی زیاد شد ولی گفتم همه چیرو بگم .نظرتون چیه ؟ کدومش با این وضع کاری ارزش داره برای کسب درامد ؟
راه انداختن یه کسب و کار و کارافرینی هم میدونم خوبه ولی سرمایه هنگفت میخواد که حداقل من الان ندارمش .

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
تخصص یا کار آزاد؟
معلومه تخصص.
الان خود ما ۱ ماهه داریم دنبال برنامه‌نویس می‌گردیم باید ساعتی ۲۰ تومن بگیره یه کاری رو انجام بده ولی پیدا نمیشه

M+J

مدیر بازارچه
مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
4,014
شما اگه تخصص خاصی مثل شبکه یا برنامه نویسی یا .... دارید (نه مدرک) و علاقه به تخصصتون دارید می تونید همون رو دنبال کنید.
اگر هم علاقه به کار آزاد دارید برید به سمت کار آزاد و فکر اینکه چون لیسانس یا مهندسی دارید و کار آزاد غیر مرتبط میکنید هم نباشید!
الان همه دیگه در هر شغلی حداقل لیسانس دارن... خدماتی دانشگاه لیسانس داره!

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,169
خوب مشخص دوست عزیز خودت میگی تا ارشدشو رفتن هیچی نشدن معلومه باید بری کار آزاد من رفیقم هم لیسانس نرم افزار داره الان مسافرکش تو ک بابات راه و چاه دستشه خودتم بدت نمیاد دو ترمم بگذرون هم کار کن هم درس بخون نا امید هم نباش خیلی ها از صفر شروع کردن ب همه چیز رسیدن

alphi

Registered User
لایک‌ها
308
الان کامپیوتر در حد یه برنامه ساده نوشتن بلدی؟؟یا در حد پشم؟
البته کار آزاد بهتره تو میتونی کنار کار آزاد یه وقتی هر چند کم رو برای تخصصی که میخوای بزاری

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
بدبدختی اینه که تو کشورهای جهان سومی به تخصص و پیشرفت بهاء نمی دن
فقط باید پارتی داشته باشی
بدبختی منم همینه. نمیدونم روی یه تخصصی وقت بذارم ، پولش به کنار ولی عمر ادم هست که قابل جبران نیست و از 2 روزه دیگم خبر ندارم.
مثلا طرف الان 40 سالشه زن و بچه داره ، میاد لیسانس بگیره که حقوقش تو شرکت یه خورده بیشتر شه و ارتقا بگیره . تخصص خودش رو داره ولی
who cares ?
تخصص یا کار آزاد؟
معلومه تخصص.
الان خود ما ۱ ماهه داریم دنبال برنامه‌نویس می‌گردیم باید ساعتی ۲۰ تومن بگیره یه کاری رو انجام بده ولی پیدا نمیشه

من تو فیلد کامپیوتر زیاد به برنامه نویسی علاقه ندارم ، نه که استعدادشو نداشته باشم. نه قبلا علاقشو هم داشتم ولی الان کلا اینکه جذبم نمیکنه. نمیدونم به خاطر مذخرفاتی هست که تو دانشگاه خوندم یا هر چی.
برنامه نویسی هم درسته که الگوریتم ها تو تمام برنامه ها یکسانه ولی هم علاقه میخواد و پشت کار . شاید تو کشور ما اونقدری که باید به برنامه نویسی بها نمیدن. از یه سری که تو کار هستن کم و بیش شنیدم. ولی خودم تجربشو نداشتم. از درامدش هم خبری ندارم که بگم به کاری که میخواد بکنه میرزه یا نه.

شما اگه تخصص خاصی مثل شبکه یا برنامه نویسی یا .... دارید (نه مدرک) و علاقه به تخصصتون دارید می تونید همون رو دنبال کنید.
اگر هم علاقه به کار آزاد دارید برید به سمت کار آزاد و فکر اینکه چون لیسانس یا مهندسی دارید و کار آزاد غیر مرتبط میکنید هم نباشید!
الان همه دیگه در هر شغلی حداقل لیسانس دارن... خدماتی دانشگاه لیسانس داره!
والا تخصص که ندارم ، مثلا بیس شبکه رو تا حدود ابتدایی تو واحد هام خوندم ولی نه تخصصی ندارم.گرفتن مدارک خارج از دانشگاه هم یه پروسه طولانی داره که منم به فکر بعدش هستم که چی میشه . متاسفانه الان تخصص داشته باشی جایی بخوای بری مدرک دانشگاهی رو حتما میخوان. بعدش میگن حالا چی بلدی ؟ چیکار میتونی انجام بدی . یعنی مدرک دانشگات شرط لازم هست ولی کافی نیست.
در مورد مدرک و شغل ، به نظر خودم بدبختی زندگی و جامعه رو نشون میده. اصلا افتخار نداره طرف میره با لیسانس مثلا کار خدماتی میکنه. یا پشت باجه بانک میشینه. چرا ؟ چون عمرشو تلف کرده رفته یه چیزی خونده که هیچ ربطی به کارش نداره . ( بحث اینکه خوده طرف یه کاری داره میره دانشگاه برای دل خودش درس میخونه یه چیز دیگست ) جداقل کاش کارش رو دوست داشته باشه ، یه انگیزه ای برای هر روز صبح رفتن داشته باشه.

خوب مشخص دوست عزیز خودت میگی تا ارشدشو رفتن هیچی نشدن معلومه باید بری کار آزاد من رفیقم هم لیسانس نرم افزار داره الان مسافرکش تو ک بابات راه و چاه دستشه خودتم بدت نمیاد دو ترمم بگذرون هم کار کن هم درس بخون نا امید هم نباش خیلی ها از صفر شروع کردن ب همه چیز رسیدن

ممنون. بالاخره باید یه کاری کنم بعدا . ادم اینجوری که میشه از همه بیشتر حسرت عمرشو میخوره. کلا ادم زیاد امیدواری نیستم بیشتر مواقع ولی ممنون از پستت.

الان کامپیوتر در حد یه برنامه ساده نوشتن بلدی؟؟یا در حد پشم؟
البته کار آزاد بهتره تو میتونی کنار کار آزاد یه وقتی هر چند کم رو برای تخصصی که میخوای بزاری

برنامه نویسی اصلا یادم رفته سینتکس هاش و دستوراتش رو. میگم الگوریتم هاش ثابته ولی چیزی یادم نیست.از بس چرت و پرت میخونیم تو دانشگاه. مثلا اوایل کاردانی VB.net بعد C++ و بعد C# . بعد Php .کاش رو یکیش تمرکز میکردن تا اخر. رو هر کدومش تا اشنایی با دستوراتش میرفتن جلو بعد ترم تموم میشد. بعد اخرش به جایه 2 تا برنامه کاربردی مثلا طرف سوال میداد تو امتحان n تا عدد n رقمی بگیره ، فلان کارو بکنه روش :| فکر کن ادم بخواد یه چیز به درد بخور یاد بگیره بعد بیان با این چرت و پرت ها سرت رو گرم کنن و اخرش هم نمرت رو ندن و سر فصل پر کنن.

باز قربونه کاردانی. اومدیم کارشناسی کلا تو این 2 3 ترم فکر کنم جمعا 3 4 خط کد نوشتم رو یه پروژه خیلی کوچیک. همه درس ها تئوری .

حالا من 2 تا دانشگام نسبت به بقیه جای خوبی بود. به نظر خودم تلفیقی از جفتش هم میتونه خوب باشه. کار دولتی که اصلا 1 درصد هم تو فکرم نیست . کار های پاره وقت برای شرکت های خصوصی باز از اونا بهتره . کار ازاد هم اگر بشه شروع کرد و پیشرفت کرد از همش بهتره.

--------------------------
خیلی ممنون از همه بچه ها . کاش کلا از اول راه که ادم میخواد یه کاری رو شروع کنه 4 نفر باشن به ادم راهنمایی بدن.از اول زندگی یه مسیر روتین رو میایم . اخرش هم بی هدف و بی انگیزه.

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
تو این مملکت اگه پول نداشته باشی بدبختی حالا چه با سواد و با ادب باشی چه بی سواد و گنده لات فقط و فقط پول

xms

Registered User
لایک‌ها
387
شما بجای توهم و تخیل بهتر هست فعلاً دوترم را بگذارنی و مدرکت را بگیری .
شما نباید وارد دانشگاه میشدی ولی حالا که وارد شدی کار رو باید تمومش کنی وگرنه کلی عمرت سوخت میشه.
قطعاً مشاغل ازاد بهتر هست . الان بیسوادا درند پول پارو می کنند.
خوب معلومه شما که تحصیلات اکادمیک داری یک پله جلوتری حداقلش فکر وذهنت بهتر کار می کنه.

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
شما بجای توهم و تخیل بهتر هست فعلاً دوترم را بگذارنی و مدرکت را بگیری .
شما نباید وارد دانشگاه میشدی ولی حالا که وارد شدی کار رو باید تمومش کنی وگرنه کلی عمرت سوخت میشه.
قطعاً مشاغل ازاد بهتر هست . الان بیسوادا درند پول پارو می کنند.
خوب معلومه شما که تحصیلات اکادمیک داری یک پله جلوتری حداقلش فکر وذهنت بهتر کار می کنه.
توهم و تخیل که ندارم بخوام بیخیال بشم الان بعد این همه ، این ۲ ترمم گفتم میرم ولی بی میل هستم دیگه.
این جا همین طوریه، یعنی هیچکس به خاطر علاقه به اکادمیک خوندن به دانشگاه نمیره و اصلا هم کار درستی نیست اکادمیک خوندن تو اینجا. من رشته خودم رو میدونم، مثلا بیشتر گرایش های رشته زبان هم دیدم و شنیدم چه جوریه و به درد نخور.

تا حدودی قبول دارم محیط دانشگاه میتونه کمک فکری و ایده باشه ولی معایبش بیشتره ، به علاوه اینکه پولی هم از جیبت بدی.

کلا اینجوری به درد یه عده میخوره، کسی که میخواد بره خارج از کشور، کسی که دوست داره بخونه، کسی که یه جایی بهش حقوق خوبی بدن و مدرک نیاز باشه جزو حداقل ها.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,540
تخصص یا کار آزاد؟
معلومه تخصص.
ساعتی 20 تومن؟ 10 ساعت 200تومن
طرف بوتیک میزنه 2تا پیراهن میفروشه همینقدر سود میکنه
حالا تخصص یا کار آزاد؟

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
2 تا پیرهن 200 تومن سود ؟ :|
بیشتر نفس عمل منظورش بود. حالا ۵ تا بفروشه. :d
یکی بود میگفت من تو کلانتری کار میکردم، بالادستیم هم بیسواد و ... که جای گفتنش نیست.با لیسانس یکی از این رشته های علوم سیاسی یا ... .گفت که بخور نمیر هم نبود برام. زدم تو املاک یه مدت چند ماهه که وضع خوب بود خونه و ماشین خریدم.

من بهترین حالتش به نظرم این هست کهتخصص ادم در صورتی که درامدش راضی کننده نباشه میتونه شغل دوم باشه.

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
ساعتی 20 تومن؟ 10 ساعت 200تومن
طرف بوتیک میزنه 2تا پیراهن میفروشه همینقدر سود میکنه
حالا تخصص یا کار آزاد؟
با چقدر سرمایه؟
چند درصد بوتیکی ها اینقدر درامد خالص دارن؟
چند سال طول میکشه بتونین به این درامد برسین؟
چقدر جای پیشرفت داره این کار؟
اینها رو هم باید در نظر بگیرین

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
این دختر هایی که تو بوتیک و ... کار میکنن من خبر دارم ماهی 200 تومن حداکثر حقوق میدن بهشون !!
بیشتر به منظور مقاصد دیگه میرن تو بوتیک!

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
اون که وقت تلف کردن هست، بیشتر ادم خودش بتونه کار کنه برای خودش و ایده جدید داشته باشه بهتره تا این جوری زیر دسته کسی که ۲ روز دیگت معلوم نیست چی بشه.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,540
با چقدر سرمایه؟
چند درصد بوتیکی ها اینقدر درامد خالص دارن؟
چند سال طول میکشه بتونین به این درامد برسین؟
چقدر جای پیشرفت داره این کار؟
اینها رو هم باید در نظر بگیرین
سرمایه لازمش واسه استارت از 4سال شهریه دانشگاه کمتره
چند درصد بوتیک ها؟ بوتیک هست ماهی 100میلیون هم سود میکنه. میانگین بگیریم بیشتر از چیزی که گفتم میشه
در استارت کار روزی 4تا پیراهن دیگه فروش میره
این که جای پیشرفت کارای ازاد از کارمندی که سالی 5% به دریافتیشون اضافه میشه، بیشتره، کاملا مشهوده

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
من خودم مهندسی مکانیک دارم.هدف اصلی توی دانشگاه ها که میتونه برات مفید باشه باز کردن ذهن و فکرت هستش.تو باید بتونی بعد از فارغ شدن راهی که یه نفر دیپلمه توی رشتت 10ساله میره رو 2ماهه بری.
اگه اینطوری نباشی درس خودن هیچ خاصیتی نداره.
دیر اقدام کردی برای کار.الانم باز خیلی دیر نشده،فکر کن،فکر کن و بازم فکر کن تنها کسی که میتونه برای آینده ات تصمیم بگیره خودتی.
میتونی بری پیش پدرت کار کنی تا یکمی پول عرق ریخته خودت بیاد توی حسابت بعد اونوقت ذهنت بازتر میشه و بعد از مدرک گرفتن یه کاری رو جدی شروع میکنی....
موفق باشی...........

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
سرمایه لازمش واسه استارت از 4سال شهریه دانشگاه کمتره
چند درصد بوتیک ها؟ بوتیک هست ماهی 100میلیون هم سود میکنه. میانگین بگیریم بیشتر از چیزی که گفتم میشه
در استارت کار روزی 4تا پیراهن دیگه فروش میره
این که جای پیشرفت کارای ازاد از کارمندی که سالی 5% به دریافتیشون اضافه میشه، بیشتره، کاملا مشهوده
اگه اطلاع دقیق دارین عدد بدین. در ضمن ما در مورد کارمند صحبت نمیکنیم در مورد یک فرد متخصص حرف میزنیم.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,540
اگه اطلاع دقیق دارین عدد بدین. در ضمن ما در مورد کارمند صحبت نمیکنیم در مورد یک فرد متخصص حرف میزنیم.
اطلاعات دقیق رو باید رفت از کسایی که بوتیک دارن پرسید
من کلا حقوق بگیرا منظورمه

بالا