• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترجمه گروهی چند کتاب راهنمای کار با گوگل ادسنس

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام خدمت اساتید محترم و کاربران حرفه ای انجمن پرشین تولز

بعد از خواندن مطالبی پراکنده راجع به گوگل ادسنس در سایتهای مختلف ٬ علاقه مند شدم که در این باره بیشتر تحقیق کنم و

کتابهای بیشتری در این زمینه بخونم . ولی هر چی توی اینترنت جستجو کردم تا یک کتاب یا یک مقاله خوب فارسی که از

ابتدا نحوه کار با گوگل ادسنس رو توضیح بده ٬ پیدا نکردم . خوب طبق معمول رفتم سراغ ترجمه کتابهای انگلیسی که

انصافاً در این زمینه سنگ تمام گذاشتند . یک مجموعه شامل ۸ کتاب درباره شروع کار با گوگل ادسنس توی رپیدشیر

جستم که حرف نداشت . شروع کردم به ترجمه یکی از کتابهای آموزشی ٬ ولی دیدم اگه بخوام به تنهایی اینکارو انجام بدم

و هر روز ۲ صفحه از یک کتاب رو ترجمه کنم ٬ ۱ ماه طول میکشه . تازه اگه به مدت ۱ ماه ٬ هر روز پشت سر هم

اینکارو انجام بدم که فکر نکنم موفق به انجام اینکار بشم و حوصلم بدجور سر میره و اعصابم میریزه به هم . این بود

که گفتم بیام و یک تاپیک بزنم و این موضوع رو با شما مطرح کنم تا اگه قبول کنید و حاضر باشید ٬ کار ترجمه رو به

صورت گروهی انجام بدیم و کسانی که در کار ترجمه کمک کردند از این کتاب ترجمه شده گروهی استفاده کنند .

اینطوری هم من خسته نمیشم و هم اینکه سایر دوستان که در کار ترجمه کمک کردند از این کتاب بهره مند میشن .

خوب کسایی که توی ترجمه متون تخصصی کامپیوتر مهارت دارند اعلام آمادگی کنند تا این کار رو شروع کنیم .

لیست کتابهایی که باید ترجمه بشه اینهاست :

Adwords Made Easy

Google Adsense Secrets v1

Google Adsense Secrets v2

Googlecash - Make Money Using Google

Adsense Confessions How To Boast Your Adsense Income

For Dummies Building Your Business with Google For Dummies Jun 2004 eBook-DDU

برای شروع میخوام کتاب Google Adsense Secrets ( ورژن ۱ یا ۲ ) رو ترجمه کنم . اگه نظر شما کتاب دیگه ای

هست ٬ بگید .

Last edited:

webhub

Registered User
لایک‌ها
1
خوب بايد دوستاني كه كار ترجمه انجام مي دن مشاركت كنن كه كار زودتر به اتمام برسه
خيلي خوب ميشه اين منابع هم به فارسي ترجمه بشه تا شايد ايراني هم بتونه با گوگل كار كنه

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
خوب بايد دوستاني كه كار ترجمه انجام مي دن مشاركت كنن كه كار زودتر به اتمام برسه
خيلي خوب ميشه اين منابع هم به فارسي ترجمه بشه تا شايد ايراني هم بتونه با گوگل كار كنه

هدف من هم همینه که با کمک هم و توی یک کار گروهی مشترک اینکارو انجام بدیم . از تمام انجمنهای فارسی ٬ من

پرشین تولز رو به این خاطر انتخاب کردم که اکثر کاربران اون جزو حرفه ای ترین کاربران کامپیوتر در ایران هستند و میدونم

که میتونن اینکارو انجام بدن . برنامه من در صورت اعلام آمادگی و همکاری بچه ها اینه . با توجه به تعداد کسانی که برای

اینکار اعلام آمادگی میکنند ٬ صفحات کتاب رو بر تعداد افراد حاضر تقسیم میکنیم تا مشخص بشه هر نفر باید چند صفحه

رو ترجمه کنه . بنابراین هر چی تعداد افراد شرکت کننده در اینکار بیشتر باشه ٬ کار راحت تر میشه و همه کسانی که در

این طرح شرکت میکنند از نتایج اون سود میبرن . فعلاً بچه ها باید اعلام آمادگی بکنند تا من جزییات دقیقتر رو اعلام

بکنم. امیدوارم انجام کار گروهی در بین کاربران با استعداد ایرانی بیشتر بشه ٬ چون یک دست صدا نداره :)

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
انصافاً از این استقبال بی نظیر انگشت به دهن موندم و از شدت خوشحالی میخوام بال دربیارم.

بالا