coralisland_17
Registered User
- تاریخ عضویت
- 4 سپتامبر 2012
- نوشتهها
- 91
- لایکها
- 23
ترشی هندوانه ابوجهل
ترشی هندوانه ابوجهل (به ترکی کبر)
مواد لازم:
هنوانه ابوجهل /نمک/سرکه
برا ترشی باید هندوانه ابوجهل ها ریز باشن و چون تلخ میشه بلافاصله نمیشه ترشی گذاشت باید 1 یا 2 ماه در آب نمک شور قرار بدیم .
(من خودم خرداد ماه هندوانه ابوجهل گرفتم و تقزیبا 5ماه داخل آب نمک شور بود)
برا ترشی گذاشتن از آب نمک بیرون میارییم و چند روز داخل آب معمولی قرار میدیم تا نمک اضافی رو از دست بده سپس داخل شیشه میریزیم و شیشه رو با سرکه پر میکنیم که 10 یا 15 روزه آماده خوردن هست.
میتونید هم خالی درست کنید هم به ترشی هفت بیجار اضافه کنید و هر مدلی که دوست دارین
ترشی هندوانه ابوجهل (به ترکی کبر)
مواد لازم:
هنوانه ابوجهل /نمک/سرکه
برا ترشی باید هندوانه ابوجهل ها ریز باشن و چون تلخ میشه بلافاصله نمیشه ترشی گذاشت باید 1 یا 2 ماه در آب نمک شور قرار بدیم .
(من خودم خرداد ماه هندوانه ابوجهل گرفتم و تقزیبا 5ماه داخل آب نمک شور بود)
برا ترشی گذاشتن از آب نمک بیرون میارییم و چند روز داخل آب معمولی قرار میدیم تا نمک اضافی رو از دست بده سپس داخل شیشه میریزیم و شیشه رو با سرکه پر میکنیم که 10 یا 15 روزه آماده خوردن هست.
میتونید هم خالی درست کنید هم به ترشی هفت بیجار اضافه کنید و هر مدلی که دوست دارین