madareto.com
Registered User
ترشی میوه با سبزیجات
مواد لازم :
گل کلم یک عدد بزرگ
هویچ دو تا سه کیلو
کرفس یک شاخه متوسط
خیار شور ۲۵۰ گرم
سرکه نیم لیتر
فلفل تند و سیر به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا گل کلم و هویچ و کرفس رو خوب میشوریم بعدش به هر شکل دوس دارین خورد کنین من هویچ رو به صورت حلقه ای
طرز تهیه ترشی میوه
کرفس رو هم به صورت حلقه ای خورد کنین من از برگهای کرفس هم استفاده میکنم و مقداری از برگ هاش رو هم خورد میکنم
گل کلم رو هم هر طور دوس دارید خورد کنین
خیار شور رو حلقه حلقه کنین سیر و فلفل رو ریز خورد کنین تا ترشیتون حسابی تند شه
الان نوبت اینه که ترشیمون رو بار بذاریم
اول گل کلم رو میریزیم
بعدش یه لایه هویچ می ریزیم
یه لایه کرفس
بعدش خیار شور و فلفل و سیر رو می ریزیم
اگه دوست دارین چند تا از فلفل هارو درشته توی ترشی بریزین
همین طور لایه لایه روی هم بریزین تا همه ی مواد تموم شه بعدش یه لایه از برگ کرفس خورد شده روش بریزین
الان دیگه وقتشه که نمک و سرکه اش رو بریزین اینم بگم که اول سرکه رو با یه کم آب جوش خنک رقیق کنین به طوریکه وقتی توی ظرف ترشی میریزین زیاد سر پر نباشه حدود یه بند انگشت از در ظرفتون فاصله داشته باشه
این ترشی در مدت حدود دو هفته میرسه و میتونین نوش جون کنین البته تو خونه ی ما به دو هفته نرسیده حدودا نصف میشه آخه هیش کی صبور نیست تا رسیدن ترشی صبر کنه
اینم ترشی خوشگل و خوشمزه ی ما
عکس ترشی
گل رز خشک رو صرفا برای تزیین عکس کنار ترشی قرار دادم.
این آموزش آشپزی نیاز به تجهیزات آشپزخانه خاصی هم نداره و خیلی راحت هست ، امیدوارم پسندیده باشید.
مواد لازم :
گل کلم یک عدد بزرگ
هویچ دو تا سه کیلو
کرفس یک شاخه متوسط
خیار شور ۲۵۰ گرم
سرکه نیم لیتر
فلفل تند و سیر به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا گل کلم و هویچ و کرفس رو خوب میشوریم بعدش به هر شکل دوس دارین خورد کنین من هویچ رو به صورت حلقه ای
طرز تهیه ترشی میوه
کرفس رو هم به صورت حلقه ای خورد کنین من از برگهای کرفس هم استفاده میکنم و مقداری از برگ هاش رو هم خورد میکنم
گل کلم رو هم هر طور دوس دارید خورد کنین
خیار شور رو حلقه حلقه کنین سیر و فلفل رو ریز خورد کنین تا ترشیتون حسابی تند شه
الان نوبت اینه که ترشیمون رو بار بذاریم
اول گل کلم رو میریزیم
بعدش یه لایه هویچ می ریزیم
یه لایه کرفس
بعدش خیار شور و فلفل و سیر رو می ریزیم
اگه دوست دارین چند تا از فلفل هارو درشته توی ترشی بریزین
همین طور لایه لایه روی هم بریزین تا همه ی مواد تموم شه بعدش یه لایه از برگ کرفس خورد شده روش بریزین
الان دیگه وقتشه که نمک و سرکه اش رو بریزین اینم بگم که اول سرکه رو با یه کم آب جوش خنک رقیق کنین به طوریکه وقتی توی ظرف ترشی میریزین زیاد سر پر نباشه حدود یه بند انگشت از در ظرفتون فاصله داشته باشه
این ترشی در مدت حدود دو هفته میرسه و میتونین نوش جون کنین البته تو خونه ی ما به دو هفته نرسیده حدودا نصف میشه آخه هیش کی صبور نیست تا رسیدن ترشی صبر کنه
اینم ترشی خوشگل و خوشمزه ی ما
عکس ترشی
گل رز خشک رو صرفا برای تزیین عکس کنار ترشی قرار دادم.
این آموزش آشپزی نیاز به تجهیزات آشپزخانه خاصی هم نداره و خیلی راحت هست ، امیدوارم پسندیده باشید.