• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترند جدید: سیگنال signal

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب با قوانین جدید واتس اپ که از ماه اینده اجرایی میشه و درخواست اشتراک تمام مخاطبان و شماره تلفنشون با فیس بوک خیلی ها دارن واتس اپ رو تحریم میکنن و رو اوردن به موارد دیگه مثل تلگرام و سیگنال

سیگنال من داشتم میدیدم مثل این که این چند روزه خیلی اقبال بهش شده و چند نفر هم تاییدش کردن از جمله ایلان ماسک.

من سیگنال رو نصب کردم امروز....خیلی با تلگرام هنوز فاصله داره و شاید یک پنجم تلگرام هم امکانات نداره. خوبیش اینه که فیلتر نیست تو ایران البته هنوز! که بعید نیست با اقبال مردم و مهاجرت به اون فیلتر هم بشه...حالا فعلا با این بخشش کار ندارم.

مساله مهم اینه که ظاهرا اینم مثل تگرام اپن سورس هست با این تفاوت که تلگرام فقط کدهای بخش کلاینت رو عمومی کرده و هرکی میتونه یه کلاینت بسازه مثل همین هاتگرام و طلاگرام و موبوگرام و از این آشغالا ولی ظاهرا سیگنال هم کدهای بخش کلاینت هم کدهای بخش سروراش عمومی هستن.....این یعنی قشنگ این دفعه هم کلاینت رو میسازن دوستان هم سرور هم لابد میسازن و کاملا سیگنال رو به عنوان یه پیام رسان امن معرفی میکنن به ملت و قشنگ تمام داستان هم دسترسی بهش دارن

فکر میکنم اطلاع رسانی در مورد اینکه به سیگنال مهاجرت کردن کار درستی هست یا نه چیز مهمیه...

کسایی که دقیق تر از بخش فنی داستان اطلاع دارن بیان صحبت کنیم ببینیم باز بودن سورس هم کلاینت هم سرور در سیگنال مشکل ساز نیست به نظرتون؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
کی حال داره از تلگرام جمع کنه بره سیگنال

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کی حال داره از تلگرام جمع کنه بره سیگنال
جمع که نمیکنیم بریم همین الانم تلگرام برای من اصلی ترین هست.

واتس اپ فقط دارم که بعضیا فیلترشکن ندارن یا بلد نیستن یا هر مشکلی یه موقع کاری چیزی داشتن پیام بدن بهم...اگه نه کلا واتس اپ همین الانم برای من اهمیتی نداره. ولی احتمالا خیلی ها با معروف شدن سیگنال تو ایران میرن سمتش دیگه مثل واتس اپ چون فیلتر نیست/

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
جمع که نمیکنیم بریم همین الانم تلگرام برای من اصلی ترین هست.

واتس اپ فقط دارم که بعضیا فیلترشکن ندارن یا بلد نیستن یا هر مشکلی یه موقع کاری چیزی داشتن پیام بدن بهم...اگه نه کلا واتس اپ همین الانم برای من اهمیتی نداره. ولی احتمالا خیلی ها با معروف شدن سیگنال تو ایران میرن سمتش دیگه مثل واتس اپ چون فیلتر نیست/
اونم بالاخره فیلتر میشه دیگه
مگه مثل واتساپ لخت پتی باشه شماره و هویت طرف همه چیش مشخص باشه که فیلتر نشه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
انصافاً بهترینش همین تلگرام بوده و هست و احتمالاً خواهد بود.
توی خارج به خاطر اینکه روسی هست، خیلی‌ها سراغش نمیرن و می‌ترسن مشکلی براشون پیش بیاد و پوتین بیاد بخورتشون (حالا خوبه خود روسیه هم کلی درگیری داشته با تلگرام). توی ایران هم که به خاطر فیــــلـــتر شدن، خیلی‌ها ازش کوچ کردن و رفتن واتس‌اپ.
من خیلی مقاومت کردم در برابر واتس‌اپ، چون به نظرم سطحش واقعاً پایین‌تر از تلگرامه. ولی دیگه به خاطر اینکه نصف دوست و آشناها اونجا رفتن و حتی مغازه‌های فتوکپی هم خیلی‌هاشون تلگرام رو کنار گذاشتن و فقط با واتس‌اپ کار می‌کنن، مجبور شدم برم سمتش. :confused:
حالا این سیگنال رو نمی‌دونم چه مدلیه و اگه قراره محبوب بشه، حداقل امیدوارم بهتر از واتس‌اپ باشه.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
با اين سیگنال اشتباه گرفته که سرگردانه... ;)...:D
‏«سیگنال | راهنمای جامع بازار سرمایه» را در بازار اندروید ببین:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خب با قوانین جدید واتس اپ که از ماه اینده اجرایی میشه و درخواست اشتراک تمام مخاطبان و شماره تلفنشون با فیس بوک خیلی ها دارن واتس اپ رو تحریم میکنن و رو اوردن به موارد دیگه مثل تلگرام و سیگنال

سیگنال من داشتم میدیدم مثل این که این چند روزه خیلی اقبال بهش شده و چند نفر هم تاییدش کردن از جمله ایلان ماسک.

من سیگنال رو نصب کردم امروز....خیلی با تلگرام هنوز فاصله داره و شاید یک پنجم تلگرام هم امکانات نداره. خوبیش اینه که فیلتر نیست تو ایران البته هنوز! که بعید نیست با اقبال مردم و مهاجرت به اون فیلتر هم بشه...حالا فعلا با این بخشش کار ندارم.

مساله مهم اینه که ظاهرا اینم مثل تگرام اپن سورس هست با این تفاوت که تلگرام فقط کدهای بخش کلاینت رو عمومی کرده و هرکی میتونه یه کلاینت بسازه مثل همین هاتگرام و طلاگرام و موبوگرام و از این آشغالا ولی ظاهرا سیگنال هم کدهای بخش کلاینت هم کدهای بخش سروراش عمومی هستن.....این یعنی قشنگ این دفعه هم کلاینت رو میسازن دوستان هم سرور هم لابد میسازن و کاملا سیگنال رو به عنوان یه پیام رسان امن معرفی میکنن به ملت و قشنگ تمام داستان هم دسترسی بهش دارن

فکر میکنم اطلاع رسانی در مورد اینکه به سیگنال مهاجرت کردن کار درستی هست یا نه چیز مهمیه...

کسایی که دقیق تر از بخش فنی داستان اطلاع دارن بیان صحبت کنیم ببینیم باز بودن سورس هم کلاینت هم سرور در سیگنال مشکل ساز نیست به نظرتون؟
امن ترین برنامه در حال حاضر به گفته خیلی از کارشناس ها همین سیگنال هست ( البته واتس اپ و سیگنال هم امن هستن )
رمزنگاری هم همون رمزنگاری end to end هست که تو واتس اپ هم استفاده میشه و الان بالاترین امنیت رو همین رمزنگاری داره
البته تلگرام هم این رمزنگاری رو داره ولی تو حالت سکرت چت فقط فعال میشه
در کل فکر نمیکنم از نظر امنیت مشکلی باشه ولی مثل همه برنامه ها فقط باید از نسخه اصلی استفاده کرد

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
امن ترین برنامه در حال حاضر به گفته خیلی از کارشناس ها همین سیگنال هست ( البته واتس اپ و سیگنال هم امن هستن )
رمزنگاری هم همون رمزنگاری end to end هست که تو واتس اپ هم استفاده میشه و الان بالاترین امنیت رو همین رمزنگاری داره
البته تلگرام هم این رمزنگاری رو داره ولی تو حالت سکرت چت فقط فعال میشه
در کل فکر نمیکنم از نظر امنیت مشکلی باشه ولی مثل همه برنامه ها فقط باید از نسخه اصلی استفاده کرد

امن ترین پیام‌رسان‌های رمزنگاری شده در جهان عبارتند از:

• سیگنال (Signal)
  • تلگرام (Telegram)
  • آی مسیج (iMessage)
  • تریما (Threema)
  • ویکرمی (Wickr Me)
  • سایلنس (Silence)
  • وایبر (Viber)
  • واتس اپ (WhatsApp)
  • داست (Dust)
امنیت سیگنال الان مشخص نمیشه هر موقع اندازه تلگرام کاربر داشت اون موقع میشه فهمید فعلا تلگرام سالاره

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
امن ترین پیام‌رسان‌های رمزنگاری شده در جهان عبارتند از:

• سیگنال (Signal)
  • تلگرام (Telegram)
  • آی مسیج (iMessage)
  • تریما (Threema)
  • ویکرمی (Wickr Me)
  • سایلنس (Silence)
  • وایبر (Viber)
  • واتس اپ (WhatsApp)
  • داست (Dust)
امنیت سیگنال الان مشخص نمیشه هر موقع اندازه تلگرام کاربر داشت اون موقع میشه فهمید فعلا تلگرام سالاره
من نظر اونایی که تخصصشون این موارد هست رو گفتم که میگن امنیت سیگنال از همه بالاتره
در ضمن فقط تو ایرانه که همه عاشق تلگرام هستن و از نظرشون امنیتش هم از همه بیشتره ;)
تلگرام حتی end to end encryption رو هم تو حالت عادی فعال نداره و فقط تو سکرت چت فعال میشه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
من نظر اونایی که تخصصشون این موارد هست رو گفتم که میگن امنیت سیگنال از همه بالاتره
در ضمن فقط تو ایرانه که همه عاشق تلگرام هستن و از نظرشون امنیتش هم از همه بیشتره ;)
تلگرام حتی end to end encryption رو هم تو حالت عادی فعال نداره و فقط تو سکرت چت فعال میشه
از نظر امنیت که ایرانی ها نمیتونن بگن چیزی امنه یا نیست اینو که همونا تخصص دارن میگن,فعلا تو این لیست تلگرام بالاتر از واتساپه,ایرانی ها هم به این دلیل وابستگی دارن بهش که امکانات خیلی زیاد تری نسبت به همون واتساپ یا بقیه داره

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
از نظر امنیت که ایرانی ها نمیتونن بگن چیزی امنه یا نیست اینو که همونا تخصص دارن میگن,فعلا تو این لیست تلگرام بالاتر از واتساپه,ایرانی ها هم به این دلیل وابستگی دارن بهش که امکانات خیلی زیاد تری نسبت به همون واتساپ یا بقیه داره
چرا من زیاد دیدم میگن :D
در مورد امکانات درسته ولی در مورد امنیت من هر چی مقاله خوندم و هر کی که تخصص داشته نظرشو خوندم گفته سیگنال اوله

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

بعد از مسدود کردن لاین و وی چت یک دوره همه رفتن سمت سیگنال و kik ولی یهو تلگرام اومد و..

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
فکر کردم موضوع تاپیک در مورد کاربر معلول مفلوک مرحوم signallمعروف به سکینه است:rolleyes:
ینی در مورد خودت؟:D
یه سوال سیگنال جان چرا با اکانت اصلیت نمیای اون که بهتر بود:rolleyes:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

موقعی که ویچت مد بود
شرکت گوشی جی ال ایکس ایرانی... :D

پیام‌رسان زده بود... ;)... :D

Last edited:

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
ینی در مورد خودت؟:D
یه سوال سیگنال جان چرا با اکانت اصلیت نمیای اون که بهتر بود:rolleyes:
به دللایل نامعلومی هر چند وقت یکبار دسترسی من به یوزرم قطع میشه در مورد سیگنال هم همین اتفاق افتاد و من مجبور شدم اکانت تازه ای بسازم!

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
الان هر کی از ننش قهر میکنه میره یه پیام رسان میسازه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
چرا من زیاد دیدم میگن :D
در مورد امکانات درسته ولی در مورد امنیت من هر چی مقاله خوندم و هر کی که تخصص داشته نظرشو خوندم گفته سیگنال اوله
بله میگن ولی از خودش کسی نمیگه همونطور که خودت گفتی سیگنال امن تره، سیگنال کلا چندتا کاربر داره تلگرام چند تا داره؟ توی مسابقه دو طرف دوم میشه میگن از چند نفر میگه از دونفر، چند پست قبلی هم گفتی امنیت واتساپ بیشتر از تلگرامه اینم کاملا اشتباهه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
به دللایل نامعلومی هر چند وقت یکبار دسترسی من به یوزرم قطع میشه در مورد سیگنال هم همین اتفاق افتاد و من مجبور شدم اکانت تازه ای بسازم!
سکینه تویی :p

بالا