• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تروجان در سایت

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
سلام،

اخیراُ سایتم دچار مشکلی شده که هیچ تجربه‌ی قبلی ازش ندارم و نمی‌دونم مشکل از کجاست؟ امیدوارم جای درستی مطرحش کرده باشم.

موضوعی که هست اینه که وقتی کسی وارد سایت می‌شه پیغامی از طرف خود مرورگر (یا یکی از دوستان تست کرده بود و NOD32 هم همچین اخطاری می‌داد) داده می‌شه که در اون می‌گه این سایت تروجان داره (و ممکنه به سیستم شما آسیب برسونه و... همون صفجه‌ی قرمز که طبیعتاً همه با دیدنش کلید Get me out of here رو می‌زنیم :دی).

خود من در ویندوز با گوگل کروم تست کردم و همچین پیغامی داده شد و همونطور که گفتم یکی از دوستان هم با استفاده از فایرفاکس سایت رو باز کرده بود و البته NOD32 بهش این اخطار را داده بود.

راه حلش چی هست!؟

ممنون.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
جاوا اسکریپت داری رو سایتت؟

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
نه فکر نکنم! (اگه راهی هست که مطمئن بشم لطفاً بگید.) تنها تغییری که توی این مدت دادم نصب و آپگرید چندتا از پلاگین‌ها بوده.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
فکر نکنم از پلاگین ها باشه
از یک لینک هست که در سایتتون قرار داره
absolutorytstf.tk
چک بکنید ببینید کجا این ادرس هست
توی گوگل وبمستر تولز براتون باید پیام بیاد و دقیقا بگه که کجا مشکل داره

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
فکر نکنم از پلاگین ها باشه
از یک لینک هست که در سایتتون قرار داره
absolutorytstf.tk
چک بکنید ببینید کجا این ادرس هست
توی گوگل وبمستر تولز براتون باید پیام بیاد و دقیقا بگه که کجا مشکل داره

توی وبمستر تولز هم در قسمت Malware گفت مشکلی وجود نداره :blink: (ربطی به سیستم‌عامل نداره؟!)

چطوری لینکی که به این سایت داده شده رو پیدا کنم؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اون کار سختیه باید گوگل اعلام کنه
پیشنهاد میکنم به ساپورت گوگل میل بزنید و یا به فروم گوگل برید و مشکل را مطرح کنید

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان توی این سایت قسمتی وجود داره برای اسکن سایت، من هم سایتم رو اسکن کردم و طبق گفته‌ی این سایت چندین Malware در سایتم وجود داره.

همونطور که اگه آدرس سایت رو بزنید مشخص می‌شه، یک مالور جاوا اسکریپت پیدا کرده و بقیه‌شون چند تا تگ هستن و لینک یکی از مطالبم (که تگ‌ها هم مربوط به همون پستم می‌شه). ولی توی اون مطلب هیچ لینکی وجود نداره و فقط چند تا عکس هست که اون‌ها رو هم از سیستم خودم عکس گرفتم و گذاشتم (مک هست، پس فکر نکنم عکس‌ها آلوده باشن...؟) (لینک مطلب در سایتم)

لطفاً کمک کنید... :S

بالا