لیقوان منطقه ای در نزدیکی بستان آباد هست و فقط پنیر اونجا پنیر لیقوان خواهد بود!
منظور شما احتمالا پنیر سنتی گوسفندی هست که تهیش کار راحتی نیست و بهتره تشریف ببرید از بازار بخرید. حتی اگه شیر پرچرب گوسفند گیر بیارید و به فرض بتونید خوب دربیارید هم باید 6 ماه توی آب پنیر بمونه تا سفت و خوش طعم بشه و بصورت تازه نمیشه میل کرد.
مطمئنى بايد زياد تو اب نمک باشه.
اب نمکش چقد باس نمک داشته باشه.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
رفتم تو کف پنیر لیقوان کسی هست بتونه کمک کنه.
تو گوگل میزنی پنیر معمولی میاره.
خواهشا کمک کنین که شدیداً هوس کردم.
مشاهده پیوست 339130