ترکها کمک کنن.طرز تهیه پنیر تبریزی(لیقوان)

شروع موضوع توسط hamedovic5405 ‏11 آپریل 2013 در انجمن آشپزی و خوراکی ها

  1. hamedovic5405

    hamedovic5405 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2013
    نوشته ها:
    5,347
    تشکر شده:
    11,443
    محل سکونت:
    جادوغ آباد سفلی
    رفتم تو کف پنیر لیقوان کسی هست بتونه کمک کنه.
    تو گوگل میزنی پنیر معمولی میاره.
    خواهشا کمک کنین که شدیداً هوس کردم.
    56381494972804118120919345119888173106.jpg
     
    Kunio از این نوشته تشکر کرده است.
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. hamedovic5405

    hamedovic5405 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2013
    نوشته ها:
    5,347
    تشکر شده:
    11,443
    محل سکونت:
    جادوغ آباد سفلی
    يعني ى نفر تو اين فروم نيست طرز تهيشو بدونه
    Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
     
  4. ali1221

    ali1221 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    75
    محل سکونت:
    کرج
    لیقوان منطقه ای در نزدیکی بستان آباد هست و فقط پنیر اونجا پنیر لیقوان خواهد بود!
    منظور شما احتمالا پنیر سنتی گوسفندی هست که تهیش کار راحتی نیست و بهتره تشریف ببرید از بازار بخرید. حتی اگه شیر پرچرب گوسفند گیر بیارید و به فرض بتونید خوب دربیارید هم باید 6 ماه توی آب پنیر بمونه تا سفت و خوش طعم بشه و بصورت تازه نمیشه میل کرد.
     
    Kunio از این نوشته تشکر کرده است.
  5. hamedovic5405

    hamedovic5405 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2013
    نوشته ها:
    5,347
    تشکر شده:
    11,443
    محل سکونت:
    جادوغ آباد سفلی
    مطمئنى بايد زياد تو اب نمک باشه.
    اب نمکش چقد باس نمک داشته باشه.
    همين پنيرايي که تو بازار به اسم ليقوان ميفروشن و گوسفندي ام هست.

    زود از هم واميره.

    کيلويي حدود چارده پونزدهه
    Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
     
  6. ali1221

    ali1221 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    75
    محل سکونت:
    کرج
    بله حدود 6 ماه که میمونه مطبوع میشه, از نظر بهداشتی هم چون شیری که برای پنیر سنتی استفاده میشه نه پاستوریزه میشه و نه جوشونده میشه )کلا برای تهیه پنیر شیر نباید جوش بخوره( موندن پنیر توی آب نمک باعث از بین رفتن یک سری باکتریهای مضرش میشه, جزییات تهیه اش رو متاسفانه آشنایی ندارم.
     
    Kunio از این نوشته تشکر کرده است.
  7. ParHaM-DaNkeR

    ParHaM-DaNkeR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2013
    نوشته ها:
    247
    تشکر شده:
    4
    ممنون جالب بود
     
  8. vahidrotab

    vahidrotab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2011
    نوشته ها:
    765
    تشکر شده:
    316
    محل سکونت:
    ترکیه و ایران
    آموزشش بصورت تجاری انجام میشه، در صورت تمایل پ.خ بدین
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون