منتخب بازارچه

ترکها کمک کنن.طرز تهیه پنیر تبریزی(لیقوان)

hamedovic5405

Registered User
رفتم تو کف پنیر لیقوان کسی هست بتونه کمک کنه.
تو گوگل میزنی پنیر معمولی میاره.
خواهشا کمک کنین که شدیداً هوس کردم.
56381494972804118120919345119888173106.jpg
 

hamedovic5405

Registered User
يعني ى نفر تو اين فروم نيست طرز تهيشو بدونه
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
 

ali1221

Registered User
لیقوان منطقه ای در نزدیکی بستان آباد هست و فقط پنیر اونجا پنیر لیقوان خواهد بود!
منظور شما احتمالا پنیر سنتی گوسفندی هست که تهیش کار راحتی نیست و بهتره تشریف ببرید از بازار بخرید. حتی اگه شیر پرچرب گوسفند گیر بیارید و به فرض بتونید خوب دربیارید هم باید 6 ماه توی آب پنیر بمونه تا سفت و خوش طعم بشه و بصورت تازه نمیشه میل کرد.
 

hamedovic5405

Registered User
لیقوان منطقه ای در نزدیکی بستان آباد هست و فقط پنیر اونجا پنیر لیقوان خواهد بود!
منظور شما احتمالا پنیر سنتی گوسفندی هست که تهیش کار راحتی نیست و بهتره تشریف ببرید از بازار بخرید. حتی اگه شیر پرچرب گوسفند گیر بیارید و به فرض بتونید خوب دربیارید هم باید 6 ماه توی آب پنیر بمونه تا سفت و خوش طعم بشه و بصورت تازه نمیشه میل کرد.
مطمئنى بايد زياد تو اب نمک باشه.
اب نمکش چقد باس نمک داشته باشه.
همين پنيرايي که تو بازار به اسم ليقوان ميفروشن و گوسفندي ام هست.

زود از هم واميره.

کيلويي حدود چارده پونزدهه
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
 

ali1221

Registered User
مطمئنى بايد زياد تو اب نمک باشه.
اب نمکش چقد باس نمک داشته باشه.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
بله حدود 6 ماه که میمونه مطبوع میشه, از نظر بهداشتی هم چون شیری که برای پنیر سنتی استفاده میشه نه پاستوریزه میشه و نه جوشونده میشه )کلا برای تهیه پنیر شیر نباید جوش بخوره( موندن پنیر توی آب نمک باعث از بین رفتن یک سری باکتریهای مضرش میشه, جزییات تهیه اش رو متاسفانه آشنایی ندارم.
 

vahidrotab

Registered User
بالا