• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تست اینترنت نسل سوم ایرانسل

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
آقا کلا ADSL - WIMAX - WIRELESS - حتی RIGHTEL رو بیخیال . سرعت نسل سوم ایرانسلو ببین :

مکان : تهران - بزرگراه محمدعلی جناح . منطقه طرشت (جنوبی)

Last edited:

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
این نسل سوم هزینه چطور هست بر حسب دانلود و حجم؟کلا چقدر باید واسه اینترنت نسل سه هزینه کنیم مثلا واسه ماهی 3 گیگابایت

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
این نسل سوم هزینه چطور هست بر حسب دانلود و حجم؟کلا چقدر باید واسه اینترنت نسل سه هزینه کنیم مثلا واسه ماهی 3 گیگابایت
فعلا چون آزمایشی هست ایرانسل درباره تعرفه ها و هزینه ها چیزی نگفته ولی فعلا با همین بسته های gprs که با شماره گیری *7# یا سایت ایرانسل می تونید بگیرید و از سرعت حداکثر 1مگ در بعضی جاها لذت ببرید!!
هزینه ی بسته های gprs :
1 روزه حدود 120 مگ : 1000 تومان
1 هفته حدود 500 مگ : 4000 تومان
1 ماهه حدود 1 گیگ : 10000 تومان

بسته های دیگه هم داره و بعضی بسته های تشویقی جدید هم داره مثلا 3 روزه 200 مگ که با شماره گیری یه شماره دیگه می تونیستی بخری فکر کنم *555# بود...

MohamadCm

Registered User
لایک‌ها
29
این هم نتیجه ی تست/محل/یه جایی تو شرق تهران!
c33c69997bb647c0540f41f3049ecebb.jpg

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بله امروز در قسمت شرق مرکز غرب تهران تست کردم سرعت تو بعضی جا ها مثل ولیعصر ارژانتین چهارراه و لیعصر رسالت و... بالا بسیار بالا بود

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
عجله نکنید! اولشه! کاربرا کمن! کافیه فقط تو یه شهر به صورت سراسری راه بیفته :D بعدش هم فعلا تسته شیرش بازه :D بعدش میشه مثل رایتل که بالای 128 کارت دانشجویی و غیره میخواد :D

MohamadCm

Registered User
لایک‌ها
29
با حرفای اولتون موافقم.ولی با آخری نه.شما پول بده ایرانسل با حجم نامحدود که هیچی‌با سرعت نا محدود هم بهتون میده!

wparker

Registered User
لایک‌ها
80
امیدوارم به همین صورت ادامه پیدا کنه و فقط برای جلب کاربر و کوتاه مدت نباشه.

MohamadCm

Registered User
لایک‌ها
29

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
آقا چرا رایتل من هر جا آنتن نده اسمش تو گوشیم میشه MTN Irancell بعد آنتن پر میشه اما فقط برای تماس و GPRS کار نمیکنه.
به نظرتون ارزش داره رایتل رو بندازم دور برم ایرانس اعتباری بگیرم؟

MohamadCm

Registered User
لایک‌ها
29
آقا چرا رایتل من هر جا آنتن نده اسمش تو گوشیم میشه MTN Irancell بعد آنتن پر میشه اما فقط برای تماس و GPRS کار نمیکنه.
باید صبر کنید تا 3g ایرانسل از حالت آزمایشی در آد و قیمت ها مشخص شه.اگه همینطور که فعلن هست بمونه باید با کله برید ایرانسل بخرید!

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
اون برای رومینگ ملی هست . جاهایی که رایتل آنتن نداشته باشه از آنتن ایرانسل یا همراه اول میگیره که هزینه اش هم طبق رومینگ حساب میشه!!

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
اون برای رومینگ ملی هست . جاهایی که رایتل آنتن نداشته باشه از آنتن ایرانسل یا همراه اول میگیره که هزینه اش هم طبق رومینگ حساب میشه!!

خب بدرد نمی خوره که من جنوب شهر تهرانم تو خونه خودم آنتن رایتل MTN Irancell است به نظرم برم ایرانسل بگیرم برای 3G خیلی بهتره رایتل به مفت هم نمی ارزه رایگان هم سیم کارت رایتل بهم بدن قبول نمیکم.گول این سلام رایتل خداحافظ رایتل هم نخورید اصلاً به درد نمی خوره همش سر کاریه.منم تو یه طرح ویژه شون که کلی چیز رایگان داشت سفارش دادم اما الان نمی دونم چرا با اینکه استفاده نکردم هیچ چیز رایگانم نیست تماس گرفتم گفتن تا سیم کارت رو میزنید به گوشی 2 ماه فرصت دارید استفاده کنید شما استفاده نکردید سوخت شده.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
استارتر عزیز، میشه بگید به چه روشی از اینترنت سیم کارت روی کامپیوتر استفاده می کنید؟
با استفاده از گوشی و برنامه pdanet
یا از طریق گوشی و فعال کردن گزینه های usb tethering و portal wifi hotspot
و یا مودم 3G , gprs
....

بالا