• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تست فوتبال (لطفا راهنمایی کنید)

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام
من متولد 11/10/1370 هستم یعنی 1/1/1992 میلادی که سن من دقیقا همون سنی هست که برای هر رده ی سنی هر سال تعیین میشه (نوجوانان - جوانان - امید)

من مدت خیلی زیادی نیست که فوتبال بازی میکنم از 13 سالگی این ورزش رو شروع کردم و خیلی هم پیشرفت کردم و هنوز هم جا برای پیشرفت دارم
اما توی شهر خودمون خوتبال یه جایی نمیرسه

میخاستم بدونم تست دادن برای تیم های پرسپولیس - استقلال - سپاهان و غیره چطور هست؟

من اصلا از این چیزها خبر ندارم اصلا اونها دنبال استعداد میگردند؟

شرایط چطور هست؟ چقدر هزینه میخاد؟چطوری میتونم خودم رو به این تیم های لیگ برتری نشون بدم؟

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
سلام.
اول از هر چیز باید مواظب باشی که در دام دلالان نیفتی. خیلی ها بودند که زندگی شونو به خاطر فوتبال فروختند تا شاید یک سال و دو سال بعد ده ها برابرش رو در بیارن ولی ... . برنامه 90 چند برنامه فصل در این باره داشته که نمی دونم دیدی یا نه.
مورد دوم این که پیشرفت تون رابطه مستقیمی با سن تون داره. یعنی باید پیشرفت شما حداقل به اندازه سن تون باشه چون الان در سنی قرار ندارین که دو سالش رو زیر گروه لیگ، دو سالش رو لیگ یک و بعد وارد لیگ برتر بشید. اون قدر باید قوی باشید که شما رو بخواهند. البته فوتبال ما از قانون خاصی تبعیت نمی کنه. می تونید آن قدر خوش شانس باشید که مثل رضا حقیقی ( که فوتبالیست آینده داری هم هست ) در عرض یک سال به تیم ملی و پرسپولیس برسید و یا آن قدر بدشانس که در 27 سالگی کشف شوید.
درباره سوال تون تیم های مطرح کشور مثل استقلال و پرسپولیس بازیکن تستی قبول نمی کنند مگر این که از جایی معرفی شده باشند و بیایند و چند روزی تمرین کنند و آخر سر خداحافظ شما. البته از شرایط تیم های امید زیاد اطلاع ندارم. ولی تیم های بازیکن ساز مثل شهید سپاسی امکان این که آغاز و یا نیم فصل بازیکن تستی بگیرند هست. البته در روزنامه ها تیم های با نام های عجیب و غریبی هستند که بازیکن تستی می گیرند ولی من توصیه نمی کنم.
اگر شما به استعداد خودتان واقفید و خودتون رو هم طراز بازیکن های لیگ برتری می دانید بهتر است به نزدیک ترین جا در محل زندگی که تیمی در لیگ یک یا برتر دارد مراجعه کنید و شانس تون رو امتحان کنید و در غیر این صورت اگه قصد مقایسه با بعضی بازیکن های بی کیفیت در لیگ دارید و خود رو هم طراز آن ها می دانید بهتر است قید فوتبال حرفه ای را بزنید.
باز هم تاکید می کنم که مواظب دلال جماعت باش. وعده و وعیدهای اینان همه پوشالیه و از لحاظ مادی و معنوی به شما ضربه خواهد زد. ( این رو برای این گفتم که سوال آخری که کردی یعنی به یک دلال چراغ سبز نشون دادی )

بالا