آژانس هواپیمایی
pop up

تشخيص رم Kingston اصل از تقلبي

شروع موضوع توسط rammstein_persia ‏25 ژانویه 2004 در انجمن بایگانی

  1. rammstein_persia

    rammstein_persia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2003
    نوشته ها:
    1,094
    تشکر شده:
    17
    حتما دوستاني كه در در كار سخت افزار بودن و يا هستن مارك رم KINGSTON رو ميشناسن..
    اين مارك (و همينطور سامسونگ) هميشه از مطمئنترين و كم خطا ترين رمهاي دنيا (و ايران ;) ) بوده.
    اما حتما اينو هم ميدونيد كه انواع تقلبي و ريمارك شده اون زياده (حتي با گارانتي!)

    خيليها رو ديدم كه براي تشخيص اين موضوع به عواملي مثل مارك چيپهاي روي ماژول و يا محل ساخت و اسمبل اون توجه ميكنن كه اينها مبنايي نداره.چون :

    كينگستون درواقع خوشنامي و اعتبارش به خاطر تست دقيق و كنترلي هست كه ميكنه و گرچه خود اين مارك چيپ رم با مارك خودش هم ميسازه,اما از چيپهاي شركتهاي خوب ديگه نظير سامسونگ,هيونداي,...هم استفاده ميكنه.
    كشور محل ساخت و اسمبل ماژول هم مبنايي نميتونه داشته باشه چون با اينكه اين مارك اصليتش آمريكايي هست و انواع "ASSY IN USA" اون هم تو بازار ايران وجود داره,اما سريهاي اسمبل شده در انگلستان,ايرلند,تايوان,مالزي و چين و..هم وجود داره كه اينها عامل اصل يا تقلبي بودن محسوب نميشن.

    بهرحال وب سايت گينگستون شعبه آسيا ظاهرا از اين موضوع خبر دار شده و جهت تشخيص رمهاي كينگستون اصل از ريمارك راهنمايي خوبي كرده :

    كافيه شما 4 رقم از سريالي كه گوشه ماژول (خيلي ريز) حك شده (برجسته) رو با 4 رقم اخر سريال رم كه روي ليبل روي ماژول هست تطابق بديد (در ايران معيار شماره سريال همين كه روي ليبل نوشته هست و نه اونكه ريز روي خود ماژول حك شده) در صورتيكه اينها با هم عينا تطابق داشت,به گفته سايت ميتونيد مطمئن باشيد رم كينگستون شما (هر مارك چيپست و ساخت هرجا) اصل هست.

    مطابق اين شكل :
    [​IMG]

    در ضمن اگه باز هم شك داريد سايت براي شما اين امكان رو گذاشته كه با وارد كردن شماره سريالها بصورت آنلاين خودشون براوت چك كنن و بهتون خبر بدن كه ادعا كرده در كمتر از 2 ساعت بشما اطلاع ميدن.
    به آدرس زير ميتونيد رجوع كنيد :
    http://www.kingston.com/asia/verify/
     
    Amir_master01 از این نوشته تشکر کرده است.
  2. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    آقا خيلي ممنون

    استفاده كرديم

    موفق باشين
    يا حق
     
  3. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    درسته فعلا تنها راهي كه در بازار براي تشخيص رم استفاده مي كنند همينه
    البته به نظر من اين راه هم فعلا جواب ميده تا چند وقت ديگه برچسب ها رو هم عوض مي كنند الان توي چين مي تونيد سفارش بديد براتون روي چيپ ها هرچی دلتون بخواد براتون بنویسند خوب پس برچسب زدن خیلی کار شاقی نمی باشه.
    البته اینم بگم که این تقلبی ها هم خیلی آشغال نیستند و از خیلی از رم هایی که تو بازار پیدا می شه بهترند ولی من در حال حاضر رمهای با چیپ kingstone را که هنوز تقلبی شان نیامده پیشنهاد می کنم. و همچنین رم های kingmax البته بدی این رمهای kingmax اینه که معلوم نیست همیشه تو بازار پیدا بشه یا نه برای همین همیشه نمیشه روش حساب کرد.
    ولی فعلا روش گفته شده جواب می ده چون هنوز تقلب در این کار دیده نشده.
     
  4. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    خيلي مفيد بود. خيلي خيلي ممنون.
     
  5. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    من فکر می کنم بهتره تمام قطعات رو یکی یکی بررسی کنیم البته من الان خیلی کارام گره خورده وگرنه خودم شروع می کردم. ولی بزودی این امکان رو پیدا می کنم که شناسنامه همه قطعات را یکی یکی با هم بررسی کنیم.
     
  6. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    آره فكر خوبيه hardware .
    راستي كينگ اصل كجايي بود؟ :blush:
     
  7. boxilink
  8. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    من دقیقا نمی دونم ولی از زمانی که یادمه اصلاشو به اسم آمریکایی می شناختند ولی الان که الی ما شا الله تولید کنننده داره. اگه دقیقا پیدا کردم خبر می دم.
     
  9. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    سخت افزار ها فكر كنم اصل تايوان , مالزي يا اينجور كشورا باشه.
    آمريكا :D :p نچ چ چ
     
  10. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    عزيزم...
    فكر كنم ماله Usa باشه. ولي برات نگاه مي كنم.
     
  11. rammstein_persia

    rammstein_persia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2003
    نوشته ها:
    1,094
    تشکر شده:
    17
    البته منهم تا تجربه داشتم اين تقلبيهاي Kingston هم خيلي از ماركهايي مثل SpecTek و Fortex و غيره بهتر بودن.
    اما در مورد برچسب! درسته برچسب رو خيلي ساده ميشه تقلبي زد.اما شماره سريالي كه روي ماژول برجسته حك شده رو بعيد ميدونم بشه.(اگه هم بشه اينكار بقدري هزينه بره كه فكر نميكنم صرف كنه)
    در نتيجه شما ميتوندي با ارسال همون شكاره سريال حك شده (و نه اوني كه روي برچسبه) به سايت موضوع رو چك كنيد.

    راستي رمهاي SAMSUNG هم من كم ديدم تقلبي..همينوطر NEC و HYUNDAI اينها هم هرچي من برخورد داشتم عالي بودن.
     
  12. rammstein_persia

    rammstein_persia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2003
    نوشته ها:
    1,094
    تشکر شده:
    17
    البته بستگي داره منظور شما از اصل چي باشه!!

    KINGSTON يك شركت تقريبا چند مليتي هست, مثل اكثر شركتهاي امروزي.اما اصليتش بله آمريكايي هست و رمهاي ساخت آمريكا اون هم موجوده.
    اما براي پايينتر اومدن هزينه توليد همه اين شركتها معمولا شعبي توي مناطق مختلف دنيا ميزنن و با در اخيار دادن تكنولوژيشون در اونجاها و استفاده از نيروي كار ارزان اون مناطق با همون كيفيت جنس رو توليد ميكنن.اين به معناي تقلبي بودن نيست.

    براي مثال همه ما ميدونيم كه تكنولوژي CPU انحصارن در اختيار آمريكا هست..ماركهاي INTEL , AMD, IBM هر سه آمريكايي هستند اما روي CPU ها رو نگاه كنيد نوشته اسمبل شده در مالزي يا سنگاپور و كاستاريكا و فيليپين! حتي شما وقتي اين CPU رو تو خود آمريكا هم بخريد همين شكل هست.چون براي پايين آوردن هزينه ساخت تكنوژي ساختشون رو در كشورهايي كه نيروي كار ارزانتره مستقر ميكنن (البته با كنترل دقيق و شديد) و اين موضوع هيچ ربطي به اصل يا نا اصل بودن نداره.

    اتفاقا تقريبا تمامي تكنولوژي سخت افزار در دست آمريكا هست ولي همه با همين روش كه گفتم يعني اختراع و اكتشاف و پروسه خلق كردن يك تكنولوژي رو در آمريكا انجام ميدن و شايد برخي قطعه حساس رو هم اونجا بسازن بعد اينها رو در كشورهايي كه به صرفه تر هست از نظر هزينه خط توليد راه ميندازن يا اسمبل ميكنن.

    براي مثال چيپهاي گرافيكي NVIDIA آمريكايي هست (حالا شركتهاي تايواين و چيني ميان برد ميسازن براي اين چيپ)
    تمام قطعات مهم مادر بوردها يعني چيپهاشون اعم از VIA,SIS,NVIDIA,AMD,INTEL اينها همه آمركايي هستند و شركتهاي چيني/تايواني مثل ايسوس و گيگابايت فقط برد طراحي ميكنن بر مبناي اين چيپها و نه بيشتر!

    يا شركت ATI كانادايي هست..ROCKWELL,3COM هم آمريكايي هستند.

    حتي شركت CREATIVE دو بخش داره يك بخش اون كه در سنگاپور هست و كارش فقط ساختن قطعاتي مثل دوربين و وب كم و اين قبيل چيزهاست و بخشي كه آزمايشگاههاي پيچيده اون هست در آمريكاست و كارش طراحي كارتهاي صوتي (كه همه ما داريم) و طراحي سيستمهاي اسپيكر هست.ولي خب بعد از طراحي اينها رو در كشورهايي نظير چين و سنگاپور و...توليد ميكنن. ;) چون اگه اينها رو بخوان در آمريكا مونتاژ كنن يا سازن هزينه چنان بالا ميره كه حتي توي خود آمريكا هم با ضرر و كمبود سود مواجه ميشن.
     
  13. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    دقيقا همينطوره...
    و اين مختص آمريكا نيست. در خيلي از كشورهاي اروپايي هم به همين شكله.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. rammstein_persia

    rammstein_persia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2003
    نوشته ها:
    1,094
    تشکر شده:
    17
    بله..و همينطور شركتهاي ژاپني و اخيرا كره اي و حتي تايواني! (كلا كشورهايي كه اسم و رسمي در تكنولوژي و صنعت پيدا ميكنن همگي اينكار رو ميكنن,چون براي پايين نگهداشتن هزينه توليد و قيمت نهايي چاره اي جز اين ندارند) ;)
     
  16. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    ×× :happy: باشه منتظريم.

    ×× از نظر كا كرد. وقتي با كامپيوتر كار ميكشي فرق رم اصل با تقلبي رو ميشه حس كرد؟
     
  17. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    بله. خيلي فرق مي كنه.
    از جمله مي شه به عدم سازگاري Ram با ساير سخت افزارها و يا عدم سازگاري بين دو ماژول Ram اشاره كرد.
    كه حتي ممكنه سيستم بالا هم نياد. يا حتي اگه بالا هم بياد هنگ زياد داره.
    و امان از هنگهايي كه اعصاب آدم رو خورد مي كنه.
    و يا Error هاي با صفحه آبي در Windows و خيلي چيزاي ديگه كه خدا نصيب نكنه.
     
  18. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    اره درست ميگي , رفته بودم سيستم بگيرم ... خيلي وقت پيش بود.
    پسر اين قضيه ي RAM مارو چقدر به دردسر انداخت كه متوجه نميشدم! خود اون بابا هم دير متوجه شد.
    به نسبت خودش تاثير گذاره !!!!!!! اما هيچ چيزي مثل Hard تاثير نميزاره :hmm:
     
  19. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    ما تا حالا با هارد از این مشکلها نداشتیم اگه مشکلت رو بگی برای ما هم جالبه بدنیم منظورت چیه در واقع من تو این 4-5ذ سال اخیر با تنها قطعه ای که مشکل نداشتم هارد بوده البته به لطف max blast 3 خیلی از مشکلات نرم افزاری هم حل شده.
     
  20. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::

    ×× مشكل اين بود كه من يه سيستم جديد گرفته بودم اما هارد 20 روش نصب بود و كلا خراب كرده بود سيستم رو.
    اينقدر سرعت پايين بود و گير داشت كه اصلا باور نكردني. و جالب اينجا بود كه 1 ماهي طول كشيد كه فهميدم مششكل از هارد هست. :blush:
     
  21. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    خیلی جالب بود البته از نظر من نباید مشکلی داشته باشه شاید بخاطر ان بوده که روی این کامپیوتر partition بندی نشده بوده . در این باره هم توضیح بدید ممنون می شم. بعد هم بگید که هاردش چی بوده maxtor, samsung, western digital, seagate یا چیز دیگه.
     
  22. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    خوب ببنين نه مشكل از پارتيشن و اينا نبود مشكل از ناسازگاري سيستم جديد با هارد بود كه فكر كنم بيشتر مادر بوردم با هارد نمي ساخت.
    هارد بيستي كه داشتم كوانتوم بود. اون موقع تازه مكستور هم نبود يا اگه بود مطرح نبود كه آره بود اما مطرح نبود. و خلاصه در حال حاضر وسترن دارم و از اون هم راضيم البته اون موقع كه من اين وسترن رو گرفتم كسي زياد نميگرفت الان هست كه بيشت مطرح شده نسبت به قبل اما به هر صورت بار هم فروش مكس بيشتر از همه هست كه من نميپسندم مكس رو.
    الان هم وسترن دارم هم مكس كه به نظرم وسترن بهتره مخصوصا از نظر دماي اون. چون همونجور كه ميدوني فرمي هست كه دما در سطحش پخش و از متمركز شدن روي بخش خاص جلوگيري ميكنه.
    از نظر ظاهري هم كه ... برد اون خوب و با مكس فرق داره.