• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخيص رم Kingston اصل از تقلبي

asa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز كمپاني سازنده رم كينگستون اصالتا انگليسي ميباشد .
ولي اگه رم كينگستون را با گارانتي سرير بخريد مطمئن باشيد كه اصل اصل است . شركت دريا كامپيوتر واقع در بازار رضا هم يك نوع رم با مارك Twin Mos وارد كرده و بفروش ميرساند كه انصافا حرف نداره و اگه بخواهيد رم Spektek اصل بخريد با گارانتي سازگار ارقام بخريد .

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنماييت خيلي ممنون. ولي به نظر من بهتره موقع خريد RAM به چیپش هم نگاه کنین. چون بسیار مهمه. البته راه حل تطبیق شماره Serial هم بسیار مفیده که در اولین Post بهش اشاره شد.
شرکت Sarir هم یه شرکت خوب و مطرحه و من به شخصه می گم کاراشون با کلاسه.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اين رم كينگ هايي كه الآن تو بازار رضا هست و نميشه قبل از خريد ديد چه جوري بايد فهميد مال كجاست! :d

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نمی دونم اين رم كينگ ها گارانتيش چی بود تو بازار. در ضمن اين Twin Mos زيار معروف نيست . نه؟ من كه نميشناسم ؟ قيمت چنده ؟ احتمالا كينگ بگيرم ... از اصل بودنش به چه شكل اطمينان كنم قبل خريد﴿ توسط گارانتی؟﴾

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

asa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها كسي جايي رو سراغ داره كه SDRAM نو و مارك دار با حال بفروشه ؟
من كه گير نميارم :wacko:

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من از اين نحو Post گذاشتن خیلی سر در نیاوردم. چون یکی یه چیزی گفته ... دیگری فقط Face انداخته.
اگه سوالی دارین خواهش می کنم واضح بپرسین و دیگران هم اگه جواب قابل فهمی دارن لطفا جواب بدن.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا در مورد رم sd بگم که دنبال نش نگردید تازه یه سری هایی هم که می فروشند از این از گارانتی برگشته هاست البته الان تا اونجایی که من می دونم fortex با چیپ matrix شو می شه پیدا کرد که فکر کنم نخری بهتره چون کاملا سازگاریش با سیستمت شانسیه.
اما در مورد twin mos بگم که واقعا خوبه البته من از گارانتی اش خبر ندارم. ولی چیپهایی که من دیدم یا twin mos بود یا elixier مکه هر دوشون خوبند. در مورد kingstone های ریمارک هم اینکه اصلا من روی بردشون سریال ندیدم گارانتی اش هم یا ps بوده یا security (من این مدلاشو دیدم)

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما كم آورديم. خداييش چيزي از Face هاي شما نفهميديم!

asa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hardware :
آقا ما كم آورديم. خداييش چيزي از Face هاي شما نفهميديم!
بابا منم سر در نمي آرم . من ميگم كجا ميشه SDRAM گير آورد ؟ دوستمون شكلك ميذاره !!!!
من دوباره پرسيدم كه اين شكلكي كه سوت ميزنه يعني چي ؟ همين .

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عيبي نداره ولي تو Post قبلي خدمت مباركتون عرض كردم. :)

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی از شما تشکر میشه ولی من منظورم شخص خاصی نبود.
کلا بهتره بچه ها چیزهایی رو که فکر می کنند بدرد دیگران ممکنه بخوره به صراحت بگوبند و به حاشیه نروند و یک نکته دیگه اینکه سعی نکنید از همدیگه غلط بگیرید اولا توی تایپ خیلی اشتباهات پیش میاد ثانیا اینجا کلاس دیکته که نیست فقط اطلاع رسانیه. مهم اینه که کلمات منظور رو برسونند (فکر می کنم حروف به همین منظور اختراع شده باشه) وگرنه تو تمام فرام ها اونقدر غلط پیدا می شه که یکی باید تمام وقته شو بذاره غلط بگیره.
امیدوارم کسی از دست ما نرنجیده باشه.
قربونه همگی دوستان.

بالا