- نوشتهها
- 273
- لایکها
- 44
همانطور که میدانید سایت های دیگ و ردایت و استامبل آپون غولهای سوشیال نتورکینگ در دنیا هستند.
اگر سایت انگلیسی دارید که می توانید محتوای ارزشمند تولید کنید که ارزش داغ شدن در این شبکه ها را داشته باشد من یک گروه در فرندفید راه می اندازم و شما را در این گروه اضافه می کنم.
سپس به لینک های یکدیگر در این سه شبکه بزرگ رای میدهیم تا بالا بیایند!
صدها هزار کاربر خارجی را می توان از این طریق جذب سایت های خودمان کرد.
منتها باید لینک حتما ارزشمند باشد.
لینکهای بی ارزش را نباید در این شبکه ها داغ کرد که آبرو ریزی هست!
اگر موافق هستید،
یک آدرس ایمیل یا یوزر نیم فرندفید خودتون را برای من پیغام خصوصی بگذارید تا شما را به شبکه دعوت کنم.
برای شروع به کار در هر یک از سه شبکه فوق ثبت نام کنید.
یوزرنیم خود را ترجیحا یک اسم دختر انتخاب کنید و عکس زیبایی هم برای آن به کار ببرید.
لینک های شما در گروه فرندفید ما اضافه می شود و توسط دیگر دوستان به آن در شبکه مورد نظر رای داده می شود.
اگر پایه هستید به من پیغام خصوصی بدهید تا شما را وارد این شبکه کنم.
اگر سایت انگلیسی دارید که می توانید محتوای ارزشمند تولید کنید که ارزش داغ شدن در این شبکه ها را داشته باشد من یک گروه در فرندفید راه می اندازم و شما را در این گروه اضافه می کنم.
سپس به لینک های یکدیگر در این سه شبکه بزرگ رای میدهیم تا بالا بیایند!
صدها هزار کاربر خارجی را می توان از این طریق جذب سایت های خودمان کرد.
منتها باید لینک حتما ارزشمند باشد.
لینکهای بی ارزش را نباید در این شبکه ها داغ کرد که آبرو ریزی هست!
اگر موافق هستید،
یک آدرس ایمیل یا یوزر نیم فرندفید خودتون را برای من پیغام خصوصی بگذارید تا شما را به شبکه دعوت کنم.
برای شروع به کار در هر یک از سه شبکه فوق ثبت نام کنید.
یوزرنیم خود را ترجیحا یک اسم دختر انتخاب کنید و عکس زیبایی هم برای آن به کار ببرید.
لینک های شما در گروه فرندفید ما اضافه می شود و توسط دیگر دوستان به آن در شبکه مورد نظر رای داده می شود.
اگر پایه هستید به من پیغام خصوصی بدهید تا شما را وارد این شبکه کنم.