• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تصاوير ضربه زيدان به بازيکن تيم ايتاليا

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از ali_moradi :
دوستانی که میخوان حال ایتالیایی ها رو بگیرن اینجا رو کلیک کنند!
فقط حواستون باشه کارت قرمز نگیرین!
:lol: :lol: :lol:

EGoldBazar.Com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از us lover :
اخبار 20:30 اعلام کرد علت حرکت زیدان این بود که مدافع ایتالیایی به این فرانسوی الجزایری الاصل
297.gif
گفته بود تروریست

ظهر من شنیدم این خبره رو ولی هنوز خوده زیدان چیزی نگفته درسته؟​

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماركو ماتراتزي، مدافع تيم ملي ايتاليا اعتراف كرد كه در ديدار نهايي جام‌جهاني 2006 به زين‌الدين زيدان توهين كرده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روزنامه‌ي La Gazzetta dello Sport با اشاره به ضربه‌ي سر زيدان به قفسه‌ي سينه‌ي ماركو ماتراتزي در نيمه‌ي دوم وقت‌هاي اضافه‌ي ديدار نهايي جام جهاني از قول ماتراتزي نوشت: «من پيراهن او را براي چند ثانيه گرفتم و سپس وي به سمت من برگشت و بر سرم فرياد كشيد و با نگاهي تحقيرآميز به تمسخر به من گفت:« اگر پيراهنم را مي‌خواهي، بايد تا آخر بازي صبر كني! اين درست است من به او بي‌احترامي كردم.»

از او پرسيده شد كه آيا به مادر يا خواهر زيدان توهين كرده‌اي كه ماتراتزي گفت:« دشنامي را كه به او دادم را شما بارها شنيده‌ايد و پس از آن به يك باره من به روي زمين افتادم. من هيچ گاه او را تروريست نناميدم. من در مورد تروريست هيچ‌چيز نمي‌دانم و از آن بي‌اطلاع هستم.»

وي در ادامه افزود: «من اسمي از مادر زيدان نبردم، چرا كه براي من مادر جايگاه بالايي دارد.»

روزنامه‌ي Corriere dello Sera در همين رابطه نوشت كه ماتراتزي در سن چهارده سالگي مادرش را از دست داده و هيچ گاه به مادر زيدان بي‌احترامي نكرده است.

مدير برنامه‌هاي بازيكن فرانسوي روز دوشنبه گفت: «حمله‌ي زيدان به ماتراتزي به علت صحبت‌هايي بوده كه مدافع ايتاليايي انجام داده است.»

كانال تلويزيوني Globo برزيل نيز پس از واكنش زيدان به گفته‌هاي ماتراتزي مدعي شد كه مدافع تيم ملي ايتاليا خواهر زيدان را "روسپي" ناميده است.

اين شبكه‌ي تلويزيوني با استفاده از متخصصان لب‌خواني متوجه شد كه ماتراتزي در دو صحنه به خواهر زيدان لقب ناشايست داده است.

اين شبكه‌ي تلويزيوني مدعي شد كه ماتراتزي پيش از آن اتفاق دو بار از اين لقب استفاده كرده است.

زيدان تا به حال واكنشي نسبت به عملي كه در ديدار نهايي جام جهاني انجام داده ارايه نكرده است؛ اما, گزارش‌هاي روز گذشته تاكيد داشتند كه ماتراتزي زيدان را تروريست ناميده يا به وي گفته است كه حق بازي براي فرانسه را ندارد.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از EGoldBazar.Com :

ظهر من شنیدم این خبره رو ولی هنوز خوده زیدان چیزی نگفته درسته؟​
نه اقا!!! ماتراتزی به زیدان گفت : "علی دایی که میگن شمایی "
110.gif
109.gif

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روز گذشته در پست قبلي عرض کردم
امکان نداره که ماتراتزي به زيدان گفته باشه تروريست
اصلا ربطي نداره
مثل اين که سر سفره عقد عروس به جاي بله بگه نخير
يعني يک چيز دور از ذهن
ماتراتزي ادعا کرده که اصلاً نمي دونه تروريست چيه البته خوب تروريست که از اسمش پيداست و ايتاليا هم که مافيا توش حرف اول رو مي زنه ولي خوب اون کشور مثل ما نيستن از صبح تا شب خونريزي و گريه و زاري و کشت و کشتار نشون بدن
شاد و پيروز باشيد

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از La Gazzetta dello Sport ماتراتزي گفت :
"من فقط چند ثانيه لباس زيدان را گرفتم و او با لحني تمسخر اميز با من صحبت كرد و مرا با تحقير نگاه كرده و گفت : اگر لباس ورزشي مرا ميخواهي ان را بعد از بازي به تو خواهم داد
و راست است كه من به اوناسزا گفتم".
او اضافه كرد :
"انچه كه مسلم است اينست كه من او را تروريست خطاب نكردم. من با فرهنگ نيستم و حتي نميدانم كه تروريست اسلامي يعني چه و تنها تروريست من بي فرهنگي من ميباشد".
و ادامه داد :
" همچنين من به مادر زيدان توهين نكردم چون مادربراي من مقدس است".
مطبوعات ايتاليائي ياداوري ميكنند كه ماتراتزي عادت به جنحال برانگيختن و نزاع دارد.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
پس معلومه زيدان هم غد غد زيادي کرده!

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
ماتراتزي اگه الان جلوم بود مي (بوق{سانسور})ش!!!!!!

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
مقاله صفحه اول روزنامه جام جم امروز 21/04/85 حاكي از اين است كه علت نگرفتن پنالتي دوم توسط داور و اخراج زيدان و ساير مسائل همگي جهت جلوگيري از پيروزي فرانسه و اسطوره شدن زيدان مسلمان مي باشد.
حتي با وجود تاييد حركت زيدان وقتي صحبت حمايت هاي اين چنيني با بهره برداري سياسي پيش مي آيد احساس بدي به آدم دست مي دهد.
در صفحه اول يك روزنامه ورزشي هم از قول پاچه خوارترين موجود عالم يعني داريوش ارجمند نوشته بايد يك خيابان به اسم زيدان كنيم و ضمنا" مجلس هم ار زيدان تشكر كرده.
همه اينها در حالي است كه خود زيدان هنوز سكوت كرده و حرفي نزده.
مثل قضيه فلسطيني ها شده يك عمر از بودجه مملكت دارند مي زنند و مي ريزند به پاشون بعد آقايون تا الان سه بار از موضع امارات در قبال جزاير سه گانه بر عليه ايران حمايت كردند و آقايون ما اصلا" به روي خودشون نميارند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
باز من یک حرفی زدم و دوباره از اون برداشت های نادرست شد؛ یک چیزی به عزیزان طرفدار ایتالیا و فرانسه بگم:
برای من تفاوت عمده ای بین هیچیک از این تیم ها وجود ندارد، (علاقمندی من در حد معمولی است نه بیشتر!:wacko: ، البته بعید نیست بازهم مورد لطف قرار بگیرم که پس برو دنبال کارت بذار باد بیاد! ولی در حال من حرفم رو می زنم!)
مطلب قبلی من هرگز دفاع از فرانسه و یا ناراحتی از باخت اونها نبوده، (اون شب هم بلافاصله بعد از شنیدن سوت پایان تخت گرفتم خوابیدم! و حتی تحلیل های بعدی کارشناسان برنامه ی یک جهان یک جام رو هم گوش نکردم) من تنها یک تحلیل شخصی داشتم که در همون پست هم عرض کردم ممکنه داستان اصلا اینجوری نبوده و طور دیگری بوده باشه.
زیدان هم پسر خاله ی من نیست که براش آه بکشم یا افسوس بخورم، از این هم بالاتر (به قول دوپونت و دوپونط در ماجراهای تن تن و میلو!! از اونم بالاتر :D ) مسلمون بودن یا نبودنش هم به من ارتباطی نداره که عده ای تصور کردن در برخورد پیش آمده من بحث مذهب رو وسط کشیده ام و همصدا با خشکه مقدس ها شده ام! :blink:

این حرفهایی که از قول مجلس و دیگران! گفته می شه هم از اون حرفهاس! بعضی ها دارن از آب گل آلود ماهی می گیرن و با شیوه های منسوخ شده ای سعی در دست و پا کردن وجاهت برای خودشون دارن و از این موضوع بهره برداری سیاسی می کنن، غافل از اینکه مردم عاقل تر از این صحبت ها هستند. ;)

معمولا یک اتفاقی در عرصه ی ورزش یا سیاست و ... می افته و این روزنامه ها (نه فقط روزنامه های وطنی، بلکه از یک دید وسیعتر، ژورنالیسم) به اون پر و بال می دن و حواشی اون رو بارها مورد ارزیابی های کارشناسانه! قرار می دن. این حرف جدیدی نیست و بارها خودمون تجربه اش کردیم و البته منطق ژورنالیسم هم اینطور حکم می کنه. :rolleyes:

پیشنهاد کلی من اینه که اجازه بدیم کمی زمان بگذره، مسلما حرف های دیگه ای در این خصوص منتشر خواهد شد که ما رو در نتیجه گیری درست تر از این داستان کمک می کنه؛ هر چند که اصل ماجرا که حرکت زشت و غیر قابل قبول زیدان بوده نمی تونه توجیه یا حذف بشه. :eek:

ترجیح می دم دیگه در اینباره نظر ندم، اینجوری خیلی بهتره! (اینطوری خلقی رو هم راحت می کنم:lol: :D )

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
واقعا متاسفم
اول برای خودم و دوم برای زیدان
برای خودم که میبینم کسایی که تا روز نیمه نهایی برای زیدان غش و ضعف میرفتن یکهو چطوری عوض شدن
که چی با سر زده تو سینه یه بازیکن
این چه ربطی به بازی اون داره
تو این دوره فرانسه بود و زیزو اگه اون بد بازی میکرد فرانسه بد بازی میکرد و اگه خوب بود فرانسه خوب بود
خوشبختانه علف باید به دهن بزی شیرین بیاد و نظر شما و من هیچ اهمیتی نداره
مردم فرنسه زیدان رو اسطوری میدونن
همین و بس
شما هم ادامه بدن و خوش باشین
خوبی این کار اینه که یادتون میره تیم ملی خودتون(مون) با اون بازی کن های با غیرتش! آخر شده

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
كي مي گه آخر شده؟؟؟؟؟
بيست و چهارم شده..... و بالاتر از ژاپن و عربستان...

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
در مورد فينال جام جهاني و اينكه مسابقه اي عادي نبوده و دستهايي براي تعيين نتيجه اش وجود داشته ، من يه تاپيك زدم كه متاسفانه بسته شد. ولي كم كم داره پرده هايي از اين بازي كنار مي ره و هر كسي چيزي ميگه.
صحبتهاي مسئولين فيفا تو اين قسمت شنيدني تره! مثلا واكنش شديد همشون به استفاده داور از تصاوير ويدئويي براي اخراج زيدان. چون تنها موردي كه مي تونه نتيجه بازي فينال رو عوض كنه همين مورد خواهد بود. و ساير مسائل تنها باعث محروميت ايتاليا و ماتراتزي خواهد شد.
در مورد مسئله زيدان هم من ديگه اظهار نظر نمي كنم تا ببينيم خودش چي ميگه!
شايد اصلا گفت كه ماتراتزي بهم هيچي نگفته و ما بي خودي بهش گير داديم!
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
كي مي گه آخر شده؟؟؟؟؟
بيست و چهارم شده..... و بالاتر از ژاپن و عربستان...
این 24ام رو چزوری حساب کردند؟ خیلی تیمهای دیگه هم بودند که 1 امتیاز داشتند.

در مورد فينال جام جهاني و اينكه مسابقه اي عادي نبوده و دستهايي براي تعيين نتيجه اش وجود داشته ، من يه تاپيك زدم كه متاسفانه بسته شد. ولي كم كم داره پرده هايي از اين بازي كنار مي ره و هر كسي چيزي ميگه.
صحبتهاي مسئولين فيفا تو اين قسمت شنيدني تره! مثلا واكنش شديد همشون به استفاده داور از تصاوير ويدئويي براي اخراج زيدان. چون تنها موردي كه مي تونه نتيجه بازي فينال رو عوض كنه همين مورد خواهد بود. و ساير مسائل تنها باعث محروميت ايتاليا و ماتراتزي خواهد شد.
در مورد مسئله زيدان هم من ديگه اظهار نظر نمي كنم تا ببينيم خودش چي ميگه!
شايد اصلا گفت كه ماتراتزي بهم هيچي نگفته و ما بي خودي بهش گير داديم!

اگر قرار بود دست تو کار باشه که اول از همه این آلمانیها یک فکری به حال خودشون میکردند.
من صد در صد از ماتراتزی دفاع نمیکنم اما جو طوری شده که زیدان بخاطر مسلمان بودنش و شاید الجزایری بودنش داره چشم بسته فرشته فرض میشه. اگر بنا بر توهین نژادپرستانه یا مذهبی بود، زیدان توی اون یکی جام جهانی چرا با لگد بازیکن عربستان رو زد؟ اونهم حتما بهش گفته بود عرب تروریست یا مسلمان تروریست!!!! اون که دیگه توهین نژادپرستانه یا مذهبی نمیتونسته بکنه چون خودش هم عرب بوده هم مسلمان!!!

بله امکانش بود که فرانسه پیروز بشه
چون موقعه پنالتیا بجایه ترزگه - زیدان پنالتی را میزد
این ترزگه هم
که این همه مدت نیوردنش موقعی هم که اوردنش خراب کرد همه چی رو
من باز هم میگم اگر زیدان هم بود، نتیجه فرقی نمیکرد. زیدان ممکن بود جای کس دیگری پنالتی بزند ولی جای ترزه گه نه! ترزه گه رو تازه آورده بود توی بازی، دیگه پنالتی که باید میزد. فرقی نمیکرد. اینقدر حرص نخورید.

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اين تايپک مستقيم براي ما ارسال ميشه و متن مصاحبه زياد هست همه رو اينجا قرار مي دم به مرور :

امشب ساعت 8 بوقت فرانسه روي تلويزيون Canal + زيدان گفت :

حركتي كه من كردم صحيح نبود و اين را با صداي بلند ميگويم و از ميليونها كودكي كه اين حركت را ديدند و مربياني كه ميگويند چه بايد كرد و يا نكرد معذرت ميخواهم اما از حركتي كه كردم متاسف نيستم.
متاسفم از اينكه هميشه عكس العمل را مجازات ميكنند و لي اگر تحريك نباشد عكس العملي نخواهد بود.
شما فكر ميكنيد كه ايا من درست ده دقيقه قبل از اخر كاريرم اينچنين حركتي مرتكب ميشدم؟ كه براي تفريح اين حركت را كردم؟ مطمئنا حركت من صحيح نبود ولي مقصر واقعي بايد مجازات شودو مقصر واقعي كسي است كه تحريك ميكند.

لوفيگارو

ادامه:

ويديوي مصاحبه امشب زيدان با كانال يك تلويزيون فرانسه

زيدان علاوه بر گفته هاي بالا در اين برنامه گفت كه : : ترجيح ميدادم مشتي به صورتش بكوبم
و ادامه داد : وقتي به مادر و خواهر يكنفر و انهم چندين بار پشت سر هم توهين ميشود, نميشود عكس العملي نشان نداد.
همچنين اضافه كرد كه : من از حركتم متاسف نيستم چون تاسف من دليل بر اين خواهد بود كه به او حق ميدهم
در حاليكه اينطور نيست.
فيلم مصاحبه همه اينجاست "
http://www.dailymotion.com/tag/tf1/video/355792

ادامه :

اينهم به نقل از materazzi.wordpress.com

به روايت materazzi.wordpress.com و نقل از The Guardian, در تمام طول مسابقه ماتراتزي سخنان ناپسند و توهين اميز به زيدان گفته كه نشنيده گرفته شده و بالاخره زيدان با اشاره به استين بلوز خود به او گفته :

- “Ordinanza de tirare il costume!!” (arrete de me tirer le maillot!!)
اينقدر بلوز منو نكش!

پاسخ ماتراتزي :

- “Taciti, enculo, hai solamente cio che merite…” (Tais toi enculé, tu ne reçois que ce que tu mérites…)
خفه شو...(حرف خيلي بد ناموسي) تو هموني رو دريافت ميكني كه لياقتش رو داري...

جواب :
- “si e cio…” (oui…c’est ça…)
اره...همينه...

در اينموقع هست كه زيدان از ماتراتزي دور ميشه و ماتراتزي دنبالش افتاده و ميگه :

- “meritate tutti ciò, voi gli enculato di musulmani, sporchi terroristici”(vous méritez tous ça, vous les enculés de musulmans,sales terroristes)
شما همتون شايستگي اينو دارين, شما مسلونهاي (حرف ناموسي خيلي بد) تروريستهاي كثيف.

همونطور كه در پستهاي بالاتر گفته شد, اين گفتگوها از حركت لبها خوانده شده.

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه فحش هم بهش میدادن نباید این کارو میکرد خیلی کاره زشتی بود !! اونهم از زیدان

p30ct

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اینکه من طرفدار ایتالیا هستم، اما اون سر زیدان طلا :D
کارش درست بود، فوتبال به درک، مهم حفظ دین و فرهنگ هستش

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
آدم فحش به خودش رو می تونه تحمل کنه حتمی به یه کلیتی توهین کرده بی شرف !!! ولی عجب سری زد ...

بالا