با سلام
اين تايپک مستقيم براي ما ارسال ميشه و متن مصاحبه زياد هست همه رو اينجا قرار مي دم به مرور :
امشب ساعت 8 بوقت فرانسه روي تلويزيون Canal + زيدان گفت :
حركتي كه من كردم صحيح نبود و اين را با صداي بلند ميگويم و از ميليونها كودكي كه اين حركت را ديدند و مربياني كه ميگويند چه بايد كرد و يا نكرد معذرت ميخواهم اما از حركتي كه كردم متاسف نيستم.
متاسفم از اينكه هميشه عكس العمل را مجازات ميكنند و لي اگر تحريك نباشد عكس العملي نخواهد بود.
شما فكر ميكنيد كه ايا من درست ده دقيقه قبل از اخر كاريرم اينچنين حركتي مرتكب ميشدم؟ كه براي تفريح اين حركت را كردم؟ مطمئنا حركت من صحيح نبود ولي مقصر واقعي بايد مجازات شودو مقصر واقعي كسي است كه تحريك ميكند.
لوفيگارو
ادامه:
ويديوي مصاحبه امشب زيدان با كانال يك تلويزيون فرانسه
زيدان علاوه بر گفته هاي بالا در اين برنامه گفت كه : : ترجيح ميدادم مشتي به صورتش بكوبم
و ادامه داد : وقتي به مادر و خواهر يكنفر و انهم چندين بار پشت سر هم توهين ميشود, نميشود عكس العملي نشان نداد.
همچنين اضافه كرد كه : من از حركتم متاسف نيستم چون تاسف من دليل بر اين خواهد بود كه به او حق ميدهم
در حاليكه اينطور نيست.
فيلم مصاحبه همه اينجاست "
http://www.dailymotion.com/tag/tf1/video/355792
ادامه :
اينهم به نقل از materazzi.wordpress.com
به روايت materazzi.wordpress.com و نقل از The Guardian, در تمام طول مسابقه ماتراتزي سخنان ناپسند و توهين اميز به زيدان گفته كه نشنيده گرفته شده و بالاخره زيدان با اشاره به استين بلوز خود به او گفته :
- “Ordinanza de tirare il costume!!” (arrete de me tirer le maillot!!)
اينقدر بلوز منو نكش!
پاسخ ماتراتزي :
- “Taciti, enculo, hai solamente cio che merite…” (Tais toi enculé, tu ne reçois que ce que tu mérites…)
خفه شو...(حرف خيلي بد ناموسي) تو هموني رو دريافت ميكني كه لياقتش رو داري...
جواب :
- “si e cio…” (oui…c’est ça…)
اره...همينه...
در اينموقع هست كه زيدان از ماتراتزي دور ميشه و ماتراتزي دنبالش افتاده و ميگه :
- “meritate tutti ciò, voi gli enculato di musulmani, sporchi terroristici”(vous méritez tous ça, vous les enculés de musulmans,sales terroristes)
شما همتون شايستگي اينو دارين, شما مسلونهاي (حرف ناموسي خيلي بد) تروريستهاي كثيف.
همونطور كه در پستهاي بالاتر گفته شد, اين گفتگوها از حركت لبها خوانده شده.