• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تصاوير ضربه زيدان به بازيکن تيم ايتاليا

mnz2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حیف اون ضربه که تو سینه زد :eek:
از نظر قدرت ضربه عالی بود ولی تکنیک نداشت ! :lol:
فرانسه باید یک اردوی چند روزه تو ایران میزد تا کله زدن رو خوب یاد بگیرن :blink: یه راست تو صورت طرف بزنن :wacko:
اگه تو صورتش میزد اونم از بازی خارج میشد :hmm:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جالب اینه که من الان چنتا سایت و خبرگزاری داخلی و خارجی رو که میخوندم از جمله ایرنا و یورواسپرت اصلن جایی به نقل از زیدان نگفته که ماتراتزی حرفی از تروریسم و اینا زده باشه که اگه اینطور باشه واقعا برای مقامات مملکتی از مجلس و ... هر کوفت و زهرماری که دستش میرسیده یه بیانیه صادر کرده متاسفم که با استناد به خبر یکی دو روزنامه و بدون تایید زیدان نشون دادن در چه جایگاه رفیعی از نظر تفکر قرار دارند ... فقط سوئ استفاده از هر چیزی! اصلن هنوز زیدان حرف نزده اومدن فریاد وا اسلاما ! سر میدن .. واقعا جای تاسفه ..

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از erfan005 :
آدم فحش به خودش رو می تونه تحمل کنه حتمی به یه کلیتی توهین کرده بی شرف !!! ولی عجب سری زد ...
به قول عرفان جان آدم فحش به خودش رو میتونه تحمل بکنه ولی فحش به نآموس
رو آدم هيچ رقمه نميتونه ازش بگزره

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
خوب ، بد ، زشت

حميدرضا ابك ۲۱ تیر ۱۳۸۵

«همه ما مى دانيم تو فرزند يك بدكاره تروريستى». اين دقيق ترين گزارشى است كه متخصصان لب خوانى از جمله اى ارائه كرده اند كه ماركو ماتراتزى به زيدان گفت. دو روز پيش گاردين اعلام كرده بود كه در افواه عمومى شايع است ماتراتزى زيدان را تروريست خطاب كرده است. خبر بقيه روزنامه ها مثل ميرور هم مبتنى بر حدس گاردين بود. ديروز اما اخبار دقيق اعلام شد. سرعت انتقال اخبار به حدى بود كه دايره المعارف اينترنتى «ويكى پديا» بخشى جديد به مدخل زيدان افزود و شرح دقيق ماجرا را روى خط فرستاد. ماتراتزى پيراهن زيدان را مى كشد، زيدان به او مى گويد اگر پيراهنم را مى خواهى پس از بازى آن را به تو مى دهم، ماتراتزى با خشم جواب مى دهد من پيراهن همسرت را مى خواهم و زيدان مى رود. اما ماتراتزى ادامه مى دهد و مى گويد همه ما مى دانيم تو فرزند يك بدكاره تروريستى و اين بار زيدان برمى گردد و ماجرا را تمام يا بهتر بگوييم آغاز مى كند. عكس العمل ها به حركت زيدان متنوع بود و متضاد.
روزنامه راست گراى فيگارو در صفحه ،۲۰ يك عكس تمام صفحه از زيدان چاپ كرد و روى آن نوشت: «شماره ۱۰ عزيز، در قلب مايى، مرسى». اما وزير فرهنگ اسبق فرانسه، ژاك لانگ، زيدان را يك احمق خواند. قدر مسلم اين است كه براساس آخرين نظرسنجى ها، فرانسوى ها مجموعاً زيدان را بخشيده اند و درصد آمار كسانى كه از زيدان حمايت كرده اند، ساعت به ساعت روبه افزايش است. گرچه برآيند نظرات به نفع زيدان و حتى حمايت از رفتار او بود اما وبلاگ هاى ايرانى حكايت از موضع ديگرى داشتند. بسيارى از وبلاگ نويسان استدلال كردند كه بالاخره خشونت فيزيكى كار ناپسندى است و نبايد انجام بگيرد. به نظر آنها رفتار زيدان ناشى از عدم تسلطش بر رفتار شخصى و تندخويى و تندمزاجى او است. قدر مسلم اين است كه پرونده زيدان - ماتراتزى همچنان مفتوحه خواهد ماند؛ نه به اين دليل كه وقايع ورزش فوتبال اهميتى فوق العاده دارند بلكه به اين علت كه دعواى خونين فينال ۲۰۰۶ پرده از پيچيدگى هاى فرهنگى اى برمى دارد كه فوتبال، سياست و جامعه را دربرگرفته اند. به راستى مرز هاى خشونت كجاست؟ تلاش براى تحقق حقوق بشرى تا چه سطحى بايد پيگيرى شود؟ دلمشغولان اخلاق گرايى در فوتبال چه تدبيرى براى مجازات افرادى انديشيده اند كه پاى كسى را قلم نمى كنند اما زبانى برنده تر از تيغ دارند؟ چه كسى به نتايج تاسف بار خشونت لفظى مى انديشد؟
جايزه دادن به زيدان را به خاطر حمله اش به ماتراتزى، كسى توصيه نمى كند. هيچ كس منكر اين نيست كه اعمال خشونت فيزيكى، نه در فوتبال كه در تمام عرصه هاى زندگى اجتماعى، نتايج ناگوارى به بار مى آورد. اما به فرض كه از تمام خشونت هاى فيزيكى جلوگيرى كرديم. آيا مسئله خشونت حل شده است؟بگذاريد يك بار ديگر داستان را مرور كنيم. زين الدين زيدان مسلمانى الجزايرى است كه به فرانسه آمده تا بخت خود را بيازمايد. سال ها تلاش و پشتكار، او را تبديل به فوق ستاره اى مى كند كه چشم ميلياردها انسان را فارغ از هر دين و نژاد و جنس، به دنبال خود مى كشد. يك تنه تيمش را از بحران نجات مى دهد و به فينال مى رساند و حالا قرار است تمام سرزمين فرانسه را ميزبان ضيافتى كند كه يك مسلمان مهاجر برپا كرده است.بله، زيدان مى توانست از حرف ماتراتزى چشم پوشى كند و با استفاده از روش هاى مدنى عليه او اقامه دعوا كند. اما اين كار را نكرد. اين ادعا كه او در آن لحظه به شهود فلسفى اى رسيد كه بايد براى دفاع از حيثيت و هويت خود نعش ماتراتزى را بر زمين بيفكند، شايد چندان پذيرفتنى نباشد.
اما لحظه اى را تصور كنيد كه برترين بازيكن جام جهانى ۲۰۰۶ درست چند لحظه پس از پديد آوردن يكى از زيباترين صحنه هاى فينال، با خشونت ناجوانمردانه ايتاليايى تبارى روبه رو مى شود كه تمام بغض و حقارت ناشى از پنالتى چيپ و زيباى زيدان و تركتازى هاى منحصر به فردش در ميانه ميدان را در قالب توهينى نابخشودنى ابراز مى كند. به راستى نسبت زيدان با تروريسم چيست؟ اگر مسلمان بودن او و بن لادن، دليلى بر تروريست بودن زيدان است پس ماتراتزى كه بر اريكه فاشيسم، در گذشته نزديك، تكيه زده و در همين سال هم از تبانى هاى تعفن آور **** باشگاهى كشورش پا به جام جهانى نهاده در كجاى جهان ايستاده است؟ اگر هم استدلال مى كنيد كه ماتراتزى عصبانى شده و حرفى ناشايست زده و زيدان نبايد اين كار را مى كرده و اين دو رفتار به يك اندازه محكوم است نبايد فراموش كنيد كه در اين صورت ايتاليايى ها يك كارت قرمز بدهكارند. كارت قرمزى كه مى توانست قهرمانى را از آنها بگيرد و حالا كه اين اتفاق نيفتاده، شيرينى قهرمانى را از آنها خواهد ستاند؛ محبوبيت زيدان رو به افزايش است.مدافعان **** اخلاق گراى ورزشى كه با لرزيدن ساق پاى هر بازيكن چند ميليون دلارى تا مرز سكته پيش مى روند، چه تدبيرى براى آينده فوتبال انديشيده اند؟ سياست ورزان و دغل پيشگان تا كجا حق دارند سرافكندگى شان در زمين فوتبال را با عقده گشايى هاى سياسى جبران كنند؟يك بار ديگر جمله ماتراتزى را مرور كنيد تا بدانيد كه تعبير او توهينى يك باره و فى البداهه نبوده است. فراموش نكنيم كه زيدان در همين يوونتوس بازى مى كرده و احتمالاً جمله ماتراتزى كه «همه ما مى دانيم» بار همه توهين ها و تحقير هايى را به دوش دارد كه در تمام آن روزها از سوى ايتاليايى ها نثار او مى شده است؛ ايتاليايى هايى كه به گواهى تاريخ براى سربلندى در زمين فوتبال دست به هر اقدام حقيرانه اى زده اند. چه بسا كه مربيان ايتاليا در ابتداى مسابقه از همه خواسته بودند كه هر طور هست زيدان را از كار بيندازند. احتمالاً آنها در جام جهانى بعدى براى از كار انداختن ستاره هاى حريف يك تك تيرانداز استخدام خواهند كرد.
ضربه زيدان يك هشدار به **** متكبر و مغرور جهانى بود. اگر قرار است زين الدين زيدان كه در تمام سال هاى حضورش در جامعه غربى، نمونه اى از يك به اصطلاح شرقى موفق را ترسيم كرده و بالاتر از تمام نمونه هاى غربى نشسته با چنين برخوردهايى مواجه شود، پس چرا نبايد اين ايده در ذهن همه شرقى ها شكل بگيرد كه گويا قرار است حقوق بشر فقط براى همان هايى باشد كه در ما به ديده تحقير مى نگرند؟ انديشمندان و متفكرانى كه دلمشغول گسترش رفتارهاى تروريستى در جهان هستند بايد نيم نگاهى بر مشى و روش هم كيشان و هموطنان خود بيندازند.كسى از تروريسم دفاع نمى كند. هيچ مسلمانى در پى از بين بردن حقوق ديگران نيست. اما لازم است جهان غرب هم گاهى به كارنامه خود نگاهى بيفكند و رفتارهاى ناپسند را محكوم و از عرصه محو كند. درس نياموختن از اتفاقاتى كه پس از انتشار كاريكاتورهاى نشريه دانماركى رخ داد مى تواند زمينه را براى نزاع هاى بعدى مهيا كند. همه ما دوست داريم كه ملت ها با صلح و صفا (با همه آرمان خواهى مستتر در اين الفاظ) در كنار هم زندگى كنند و از مصاحبت يكديگر لذت ببرند. اما بترسيم از روزگارى كه مخاطبان جامعه غربى جاى پاى غرب را بر گلوى نازك شرافت خود ببينند. مسلماً نتيجه بسيار ناگوارتر از سرنگونى ماتراتزى خواهد بود. فراموش نكنيم كه در چنين شرايطى اخراج از جام جهانى و قهرمان شدن تيم مقابل و خارج شدن از ليست بهترين بازيكن ها هيچ اهميتى نخواهد داشت؛ مسئله حيثيت است.

منبع
سایت روز آنلاین

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
به نظر من کار زیدان درست بود و بهترین بازیکن جام هم حقش بود
و به ادمهای کثیفی مثل ماتراتزی باید فهموند که مسلمانها با کسی شوخی ندارند
و اون ضربه زیدان هم براش کم بود باید همون جا سرش رو می برید!!!

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از neman addin :
به نظر من کار زیدان درست بود و بهترین بازیکن جام هم حقش بود
و به ادمهای کثیفی مثل ماتراتزی باید فهموند که مسلمانها با کسی شوخی ندارند
و اون ضربه زیدان هم براش کم بود باید همون جا سرش رو می برید!!!
291.gif
291.gif
291.gif

اقای خشونت طلب! نه به اون اواتارت نه به این چرندیاتت:lol:

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
بعضی وقتها خشونت لازمه
شما هم کمی ادب داشته باش دوست عزیز

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از neman addin :
بعضی وقتها خشونت لازمه
شما هم کمی ادب داشته باش دوست عزیز
گردن یارو رو میزنی میگی ادب داشته باش !:blink:
مگه یارو تو باغ وحش بزرگ شده که با یه جمله اینجوری هار بشه!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از us lover :
گردن یارو رو میزنی میگی ادب داشته باش !:blink:
مگه یارو تو باغ وحش بزرگ شده که با یه جمله اینجوری هار بشه!

دقیقا!!!!!

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
به هر حال از همه اینها که بگذریم در کل
زیدان باید فکش رو میاورد پایین

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از iranii :
به هر حال از همه اینها که بگذریم در کل
زیدان باید فکش رو میاورد پایین
لووول !
دیگه بالاتر از سیاهی که رنگی نیست ! اخراجم شد تازه !

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
ولي عجب سري زد
253.gif

clover[1].gif

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من که باور ندارم ، همش به نظر من کشکه !

“Ordinanza de tirare il costume!!” (arrete de me tirer le maillot!!)
اينقدر بلوز منو نكش!

پاسخ ماتراتزي :

- “Taciti, enculo, hai solamente cio che merite…” (Tais toi enculé, tu ne reçois que ce que tu mérites…)
خفه شو...(حرف خيلي بد ناموسي) تو هموني رو دريافت ميكني كه لياقتش رو داري...

جواب :
- “si e cio…” (oui…c’est ça…)
اره...همينه...

در اينموقع هست كه زيدان از ماتراتزي دور ميشه و ماتراتزي دنبالش افتاده و ميگه :

- “meritate tutti ciò, voi gli enculato di musulmani, sporchi terroristici”(vous méritez tous ça, vous les enculés de musulmans,sales terroristes)
شما همتون شايستگي اينو دارين, شما مسلونهاي (حرف ناموسي خيلي بد) تروريستهاي كثيف.

رد و بدل شدن چنین جملاتی بیش از زمانی که آنها نزدیک هم بودند زمان می برد !!

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
جای تاسف دارد که تفکری در جوامع رشد پیدا کرده است که دفاع از خانواده و ناموس و هویت را معادل مشت بر دهان دیگران کوفتن می پندارد. که البته این مسئله در جامعه ای مانند ما نمود بسیار بیشتری میابد.

بخشی از جامعه که مروج تفکرات خشن اینچنینی است نیز با سوء استفاده از محبوبیت زیدان سعی دارد حکم برائتی برای رفتارهای مشابه با افرادی که حرف مخالف یا ناصوابی میزنند بگیرد تا مهر تاییدی باشد بر رفتارهای آینده شان!( فی المثل کتک زدن کسی که به زعم آنان حجاب نادرستی دارد به بهانه دفاه از هویت اسلامی)

کاش می آموختند که بهترین راه دفاع از عزیزان و خانواده و جامعه دادن احساس لذت بردن از زندگی و غرور به آنان است نه سر کوفتن بر سینه دیگران!

ببینید گاف بزرگ خبرگزاری فارس را که به منظور بهره کشی از خبر بهعمد متن صحبتهای زیدان را به دروغ ترجمه کرده است

"زيدان: ماتراتزي مرا "پسر زن بدكاره تروريست" خوانده بود"

تهوع آور است! لعنت خدا بر دروغ گویان

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
یه منبع معتبر نیست که ماجرای واقعی رو نقل کرده باشه ؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
چيزي كه مسلمه حركته زيدان خوب نبوده ولي مقصر اصلي ماتراتزيه!
من فكر مي كنم نميشه زيدان رو به خاطر اين حركتش مجازات كرد ولي اگه اين كار رو نمي كرد مي شد بهش جايزه داد.
ولي انصافا قبول كنيد فرو خوردن خشم تو اون شرايط كار هر آدمي نيست.

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از بامداد :
یه منبع معتبر نیست که ماجرای واقعی رو نقل کرده باشه ؟

چرا نیست عزیز مگر همه جا مثل مملکت ما سانسور آباده!؟

دیشب که خودش صحبت کرد تو اکثر کانالهای ماهواره هم نشان داد اینهم متن صحبتها ی ایشان در سایت معتبر یاهو!!

http://news.yahoo.com/s/ap/20060712/ap_on_sp_so_ne/soc_zidane_4

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ماتراتزی می گوید به زیدان و خانوده اش توهین نکرده است .
من چیزی در مورد مذهب ، سیاست و یا نژاد به او نگفتم . من به مادر او توهین نکردم ، من در 15 سالگی مادرم را از دست دادم و اکنون هر گاه به آن فکر می کنم دچار احساسات می شوم !
من نمی دانستم که مادرش در بیمارستان است ......

بعید نیست زیدان دروغ گفته باشد ...

oggy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daneshmand :
چيزي كه مسلمه حركته زيدان خوب نبوده ولي مقصر اصلي ماتراتزيه!
من فكر مي كنم نميشه زيدان رو به خاطر اين حركتش مجازات كرد ولي اگه اين كار رو نمي كرد مي شد بهش جايزه داد.
ولي انصافا قبول كنيد فرو خوردن خشم تو اون شرايط كار هر آدمي نيست.

تایید می شود

oggy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
ماتراتزی می گوید به زیدان و خانوده اش توهین نکرده است .
من چیزی در مورد مذهب ، سیاست و یا نژاد به او نگفتم . من به مادر او توهین نکردم ، من در 15 سالگی مادرم را از دست دادم و اکنون هر گاه به آن فکر می کنم دچار احساسات می شوم !
من نمی دانستم که مادرش در بیمارستان است ......

بعید نیست زیدان دروغ گفته باشد ...

ایتالیایی ها هم مثل ما ایرانی ها در دروغ گفتن کم نمی آورند.( فحشهای رکیک سرخابی ها و تکذیب های

بعد از آن را بیاد آورید.)

بالا