• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تصاوير ضربه زيدان به بازيکن تيم ايتاليا

Dr Mahdi Khan

Registered User
لایک‌ها
1
با اينكه همين جا قهرماني ايتاليا رو تبريك مي گم ولي وقتي زيدان اون حركتو انجام داد واقعاً ناراحت شدم! و منم قبول دارم كه مطمئناً فحش ناموسي يا مذهبي خيلي زشت به اون داده كه زيدان اينطور برآشفت. تو اين جام از دو نفر واقعاً بدم اومد كه هر دو بدليل غرور و بي ادبي و بچه قرتي بازيشون بود يكي ماتراتزي و ديگري كريستين رونالدو.
به دوستان هم توصيه مي كنم به جاي اينكه مشابه ماتراتزي ادب رو فراموش كنند يكم تأمل كنن و خوشونو جاي زيدان بزارن و تو اون لحظه اگه يه نفر فحش ناموسي بهشون بده چيكار مي كنن؟!:hmm: مطمئناً كاري بدتر از زيدان خواهند كرد. زيدان بازيكن بسيار بزرگي بود كه من از سبك بازيش واقعاً خوشم مي اومد ولي هر بازيكني يه انسانه و اشتباه مي كنه. زيدان هم اشتباه و اشكالش اين بود كه زود برآشفت، همين. نه اينكه اونو به فحش و ناسزا بكشونيم.;)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ماترات زی کارش خيلی کثيف بود...تو فحش دادنش که شک نکنيد.....
چون بعد از بازی که ديگه نمیتونه زيدان انتقام بگيره...بهترين زمانه انتقام گرفتن
تو زمين
اگه من جای زيدان بودم که میزدم ما &^^%^%$$#$

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
وگرنه یه بازیکن باتجربه این کارو نمیکنه
اونم تو جام جهانی
خاک بر سرش !

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
زیدان بنظر من حق داشت ! داور خیلی بد قضاوت کرد فقط یادمه تو نیمه اول 2 3 تا خطا شد رو زیدان که 1 2 تاش کارتی بود که نگرفت و از طرفی یک پنالتی هم نگرفت

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7

Zizou remains a hero to the fans

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فردوسی پور ... داشت هندونه میذاشت زیر بقلش که دسته گل به آب داد ، خوشم اومد هم پوز خودش هم فردوسی پور و ... کش آمد .

شرش کم شد دیگه ریختشو نخواهیم دید .

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
به نقل از berco :
اخه این بنده خداها یکی مثه"آقا تختی" ندارن که مثل علی دایی اینجور مواقع به اون اقتدا کنن و حرفه ای گری در بیارن​

58.gif
آخه این دلسته آقای فل دوسی پول !

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این صحنه Action

حالا چرا کله رفت ؟
ولی از حق نگذریم واقعا قشنگ زد
111.gif
!

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فيلم رو يک کاربر فرانسوي برام لينک داده + دو تا ديگه از تصاوير که در پست اول اضافه کردم

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حرفه اي گري اين ايتاليايها شك نكنيد. اينقدر تحريكش كرد تا بالاخره دستگل به آب داد. زيدان هم خودشو خراب كرد و هم آرزوي فرانسويها رو به باد داد.
فكر ميكنم اگه زيدان تو زمين بود علاوه بر اينكه پنالتي زن خوبي هست روحيه تيم فرانسه هم كاملا تقويت يا حداقل حفظ ميشد.
اين جزئيات رو هم يه نفر گفته كه خودش فرانسويه و ميگه زيدان تو تلويزيون فرانسه اينو مطرح كرده.

I think he called him a "fils de pute" which i guess you can all understand...son of a bi*ch, or at least that's what Zidane said on French telly...​

asromalover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چیزی بگم این فرانسوی ها مشکوک اومدن تا فینال اگه من بودم یه آزمایش خون از همشون میگرفتم حالشون سر جای خودشون نبود !

مالودا و هانری رو تلوزیون سوئیس 3 بار موقع خوندن سرود فرانسه درابتدای بازی نشون داد اصلا سر حال خودشون نبودن

بعد هم که اونطوری خودشو انداخت و....

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
متاسفانه حرکت زیدان توجیه نداشت؛ چون در بد موقعی :eek: (فینال جام جهانی و آخرین بازی دوران فوتبالش) این کار رو کرد. اگر چه تردید ندارم که اونو عصبی کردن، و او هم صبر کرد و صبر کرد و بعد یهو کنترلش رو از دست داد (به قول خودمون قاط زد!:D )، ایتالیایی ها می دونستند که اگه زیدان رو فرم باشه کارشون مثل برزیل گره می خوره و بعید نیست که با برنامه این کار رو کرده باشن تا یه جوری اونو از گردونه ی بازی خارج کنن.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ماتراتزی آشغال به زیزو فحش داد و حقش بود کله بخوره....
چجوری تونست به بهترین بازیکن جام جهانی فحش بده..؟؟؟
ننش شیرشو حلالش نمی کنه.
زیدانه بیچاره حیف شد .
banned.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
واقعا براي ايتاليايي ها متاسفم كه اين طوري جام رو گرفتند.
ولي بيشتر براي يه عده از طرفداراش متاسفم كه مياند اينجا و به زيدان فحش مي دند.
خاك بر سر ماتراتزي..... با اين كه طرفدار اينترم ولي ديگه از ماتراتزي خوشم نمياد.

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
آقا جون تو فوتبال فحش نباشه که اصلا نمیشه. شما همین باشگاههای در پیت خودمون رو نگاه کنید از فوتبال حرفه ای فقط فحش دادن و پول گرفتنش رو یاد گرفتن.
بعدش هم مگه زیدان اولین بار باش بود که با ایتالیا ییها بازی میکرد. کلی با روحیات و خلق و خوی اونها آشنابوده. قبلا هم از این وحشی بازیها درآورده بوده. بازی با عربستان دو دوره پیش همین جام جهانی ( اگه اشتباه نکنم ) یادتونه چه لگدی به اون عربه زد که رو زمین افتاده بود.

این نشون میده که زیدان فقط یه ماشین فوتبال بوده.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
هی فردوسی پور میگفت بازی کن مسلمان بازی کم مسلمان و چه و چه ... هی بادش می کرد !
خوشم اومد اصالت عربی خودش رو نشان داد !

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جام جهاني 2006

زين‌الدين زيدان در ديدار پاياني جام جهاني 2006 آلمان و آخرين بازي ملي‌اش به سبب ضربه زدن به ماركو ماتراتزي مدافع ايتاليا اخراج شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فرانسه در ضربه‌هاي پنالتي شكست را از ايتاليا پذيرفت.

آلان هانسن كارشناس سرشناس BBC در اين باره گفت: «هر بار كه اين صحنه را نگاه مي‌كنيم بدتر مي‌شوم؛ زيدان در زمان بزرگي خودش را سرخورده كرد. ما پيش از اين بازي و در جريان آن درباره او شاعرانه حرف مي‌زديم؛ اما, سال‌ها در باره اين صحنه حرف زده خواهد شد. براي زيدان اين حركت افتضاح بود!»

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از daneshmand :
واقعا براي ايتاليايي ها متاسفم كه اين طوري جام رو گرفتند.
ولي بيشتر براي يه عده از طرفداراش متاسفم كه مياند اينجا و به زيدان فحش مي دند.
خاك بر سر ماتراتزي..... با اين كه طرفدار اينترم ولي ديگه از ماتراتزي خوشم نمياد.
دوستان عزیز , فکر کنم شما فوتبال رو با خاله بازی اشتباه گرفتید .

اگه موقع مسابقات ( حتی لیگ های پایین) کنار زمین باشید , می شنوید که فحش ها مثل نقل و نبات رد و بدل میشه

اگه همه کار زیدان رو انجام بدن کسی تو زمین نمیمونه.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من الان دارم بازی می کنم حامد جان دیگه....
فوتبال بدون فحش خوبه.یعنی شما کاره ماتراتزی رو توجیح می کنید ؟؟؟
از شما بعید بود.
درسته فحش می دن. خودتم می گی درپیت . چرا تو اون سطح باید یه بازیکن به یکی دیگه اینجوری فحش بده.
می شه بگی چرا رونی اخراج شد ؟ به خاطر فحش دادنش به رونالدو بود.
چرا به ماتراتزی حتی کارت زرد هم داده نشد ؟
ایتالیا با اون کثافت کاری که تو لیگش انجام داد حتما باید قهرمان می شد که شد.
میلان و یووه هم به سلامتی می رن سری ب ما دلمون خنک می شه.
کار زیدان درست نبود ولی تو اون سطح بازیکن گه خرده فحش می ده...

بالا