• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تصاوير ضربه زيدان به بازيکن تيم ايتاليا

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضربه اش عالی بود .. می دونم تا حدی فشارهای روانی خودشو تخلیه کرد. اگاهانه ضربه زد .می دونست باید چه زمانی ضربه را وارد کنه که تیم دچار مشکل نشه اگر کنترل خودشو از دست داده بود بدون شک تو صورت اون طرف می زد.

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضربه اش عالی بود .. می دونم تا حدی فشارهای روانی خودشو تخلیه کرد. اگاهانه ضربه زد .می دونست باید چه زمانی ضربه را وارد کنه که تیم دچار مشکل نشه اگر کنترل خودشو از دست داده بود بدون شک تو صورت اون طرف می زد.

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
بابا جذابیت فوتبال به همین حرکات غیر ورزشی و حاشیه ای دیگه . اگه اینها نبود که حوصله آدم سر می رفت. :D

زد که زد . دستش درد نکنه. تازه باید قفسه سینه طرف رو داغون می کرد. :p

اینجاش خنده دار بود که 5 دقیقه قبلش هی فردوسی پور می گفت :

عجب بازیکنیه این زیدان ... چی میکنه این زیدان.. بازیگر دوست داشتنی و مسلمان فرانسه :lol:

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
با زیدان مصاحبه کردن گفته مادر..... به من گفته علی دایی!!!

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام علیکم

توی یه سایت عربی خوندم که ماتراتزی به اسلام توهین کرده و به زیدان گفته : مسلمان میمون !!!

اگه واقعیت داشته باشه حقش بود که اینطور بهش بزنه ، ای کاش حالا زیدان که از قید بازی گذشت یه جوری بهش میزد تا دیگه نتونه ادامه بده .

در ضمن زیدان گفته که به زودی علتش کارش رو مشخص میکنه .

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
سلام علیکم

توی یه سایت عربی خوندم که ماتراتزی به اسلام توهین کرده و به زیدان گفته : مسلمان میمون !!!

اگه واقعیت داشته باشه حقش بود که اینطور بهش بزنه ، ای کاش حالا زیدان که از قید بازی گذشت یه جوری بهش میزد تا دیگه نتونه ادامه بده .

زکی پس اینطور بوده؟؟ اگر اینطور بوده کار زین الدین خیلی کثیف بوده!!:lol: من فکر کردم فحش پایین تنه بهش داده. زین ادین باید بعد از بازی از نظر اعتقادی روش کار می کرد تا اصغر ماتراتزی به اسلام بگروه! نه اینکه ابروی مسلمانان رو جلوی کفار ببره.. همونطور که محمد هانری این کار رو کرد یا هاجر کیدمن:rolleyes:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
به نقل از MDK :
زکی پس اینطور بوده؟؟ اگر اینطور بوده کار زین الدین خیلی کثیف بوده!!:lol: من فکر کردم فحش پایین تنه بهش داده. زین ادین باید بعد از بازی از نظر اعتقادی روش کار می کرد تا اصغر ماتراتزی به اسلام بگروه! نه اینکه ابروی مسلمانان رو جلوی کفار ببره.. همونطور که محمد هانری این کار رو کرد یا هاجر کیدمن:rolleyes:
اكَر شما بعد از 110 دقيقه خستكَي توي بازي فينال كسي بهت همجنين توهيني ميكرد ، شما باهاش اينطور كه كَفتي برخورد ميكردي كه از زيدان اين انتظار رو داري ؟؟؟

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
من فکر کنم مارکو بهش فحش ناموسی یا مذهبی داد ، زین الدین زیدان هم خواسته با این کارش نشون بده هیچ موقع در قید و بند جام و مدال و فهرمانی نیستش و هر لحظه از عقایدش دفاع می کنه
کارش درسته ، من که خیلی قبولش دارم

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
عمل زشت و غير اخلاقي بود كه زيدان مرتكب شد .

از انسانهاي بزرگ ( در هر زمينه ) انتظارات هم بيشتر است

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
اكَر شما بعد از 110 دقيقه خستكَي توي بازي فينال كسي بهت همجنين توهيني ميكرد ، شما باهاش اينطور كه كَفتي برخورد ميكردي كه از زيدان اين انتظار رو داري ؟؟؟
خب معلومه که با بارامش صحبت می کردم! می گفتم ببین دوست من.. تو از اول بازی داری به من می گی مسلمان میمون.. می خوای منو تحریک کنی مگه نه ؟ ولی در دین من گفته از روی عصبانیت کاری نکن. و همونجا براش توضیح می دادم که اون کافر وقتی در جنگ از حضرت علی شکست خورد و در صورت ایشان اب دهان پرت کرد . ایشون همون موقع سرشو قطع نکرد(می دونم شما می گی نه باید سرشو درجا میبرید! :medieval:) ابرو و حیثیت مسلمانها رو برد با اینکارش زینادین (اگر قضیه عقیدتی بوده)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از MDK :
خب معلومه که با بارامش صحبت می کردم! می گفتم ببین دوست من.. تو از اول بازی داری به من می گی مسلمان میمون.. می خوای منو تحریک کنی مگه نه ؟ ولی در دین من گفته از روی عصبانیت کاری نکن. و همونجا براش توضیح می دادم که اون کافر وقتی در جنگ از حضرت علی شکست خورد و در صورت ایشان اب دهان پرت کرد . ایشون همون موقع سرشو قطع نکرد(می دونم شما می گی نه باید سرشو درجا میبرید! :medieval:) ابرو و حیثیت مسلمانها رو برد با اینکارش زینادین (اگر قضیه عقیدتی بوده)
اون حضرت علی بود:happy:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
به نقل از MDK :
ببین دوست عزیز همه که رفتارشون بیغمبرگونه نیست که بخواهند این طوری برخورد بکنند ، زیدان میتونست خیلی کارهای دیگه در اون لحظه بکنه ، اما شاید بهترین کار به نظر خودش همین کاری بوده که انجام داد .
زیدان اگر این کار رو نمیکرد واخراج نمیشه شاید تا قبل از انتهای 120 دقیقه فرانسه به گل هم میرسید .

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
ببین دوست عزیز همه که رفتارشون بیغمبرگونه نیست که بخواهند این طوری برخورد بکنند ، زیدان میتونست خیلی کارهای دیگه در اون لحظه بکنه ، اما شاید بهترین کار به نظر خودش همین کاری بوده که انجام داد .
زیدان اگر این کار رو نمیکرد واخراج نمیشه شاید تا قبل از انتهای 120 دقیقه فرانسه به گل هم میرسید .
حالا فرض کنیم زیدان همو موقع عکس العمل نشان نمی داد. منتظر میشد تا زمان پنالتی ها . فرض کنیم ماتراتزی اماده پنالتی زدن بود بعد یهو زیدان می دوید و می اومد نزدیک نقطه پنالتی. بعد میزد تو سینش .خیلی بامزه میشد!!:lol:

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از MDK :

خوب شد پس شما فوتباليست نشدي چون هركسي روت خطا ميكرد ميرفتي بالاي منبر دوساعت نصيحتش ميكردي!

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Suba_sa :
خوب شد پس شما فوتباليست نشدي چون هركسي روت خطا ميكرد ميرفتي بالاي منبر دوساعت نصيحتش ميكردي!
:lol::lol:

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
سلام علیکم

چرا ماها عادت کردیم الکی شایعه پراکنی کنیم؟
که چی مثلا" گفته باشه مسلمونا میمونن چی میشه مگه؟ شما که خودتو مسلمون میدونی میمون میشی؟؟

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
حقش بود بزنه فکش رو بیاره پایین.

روزنامه «گاردين» در گزارشي اعلام كرد: دليل درگيري زين‌الدين زيدان با ماتراتزي در بازي فينال جام جهاني 2006، به اين خاطر بود كه بازيكن تيم ملي ايتاليا او را «تروريست» خطاب كرده است.

به گزارش فارس و به نقل از روزنامه «گاردين»، بيان كلمه تروريست باعث شد تا ستاره تيم ملي فوتبال فرانسه كنترل خود را از دست داده و با سر به سينه مدافع ايتاليايي بكوبد.

اين روزنامه پرتيراژ انگليسي بي آنكه در اين خصوص نظر زيدان يا ماتراتزي را جويا شود، اين مطلب را در شماره امروز (دوشنبه) خود درج كرده است.

«گاردين» در ادمه گزارش خود آورده است: ماتراتزي كه از روحيه آرام زيدان خبر داشت، سعي كرد با بيان يك چنين دشنامي باعث شود در بازي نهايي جام جهاني زيدان از كوره در رفته و در نهايت با كارت قرمز داور از زمين بازي اخراج شود.

اين روزنامه همچنين نوشت: بيان چنين واژه‌اي از سوي ماتراتزي درست نيست. اما واكنش زيدان هم جاي هيچ عذرخواهي از خود باقي نمي‌گذارد.

تيم ملي فوتبال ايتاليا شب گذشته و در بازي فينال جام جهاني در ضربات پنالتي مقابل تيم فرانسه به برتري دست يافت و عنوان نخست اين پيكارها را از آن خود كرد.

بالا