:lol: .به نقل از Bahreyni :با زیدان مصاحبه کردن گفته مادر..... به من گفته علی دایی!!!
زکی پس اینطور بوده؟؟ اگر اینطور بوده کار زین الدین خیلی کثیف بوده!!:lol: من فکر کردم فحش پایین تنه بهش داده. زین ادین باید بعد از بازی از نظر اعتقادی روش کار می کرد تا اصغر ماتراتزی به اسلام بگروه! نه اینکه ابروی مسلمانان رو جلوی کفار ببره.. همونطور که محمد هانری این کار رو کرد یا هاجر کیدمنبه نقل از bahrain :سلام علیکم
توی یه سایت عربی خوندم که ماتراتزی به اسلام توهین کرده و به زیدان گفته : مسلمان میمون !!!
اگه واقعیت داشته باشه حقش بود که اینطور بهش بزنه ، ای کاش حالا زیدان که از قید بازی گذشت یه جوری بهش میزد تا دیگه نتونه ادامه بده .
در ضمن زیدان گفته که به زودی علتش کارش رو مشخص میکنه .
اكَر شما بعد از 110 دقيقه خستكَي توي بازي فينال كسي بهت همجنين توهيني ميكرد ، شما باهاش اينطور كه كَفتي برخورد ميكردي كه از زيدان اين انتظار رو داري ؟؟؟به نقل از MDK :زکی پس اینطور بوده؟؟ اگر اینطور بوده کار زین الدین خیلی کثیف بوده!!:lol: من فکر کردم فحش پایین تنه بهش داده. زین ادین باید بعد از بازی از نظر اعتقادی روش کار می کرد تا اصغر ماتراتزی به اسلام بگروه! نه اینکه ابروی مسلمانان رو جلوی کفار ببره.. همونطور که محمد هانری این کار رو کرد یا هاجر کیدمن![]()
خب معلومه که با بارامش صحبت می کردم! می گفتم ببین دوست من.. تو از اول بازی داری به من می گی مسلمان میمون.. می خوای منو تحریک کنی مگه نه ؟ ولی در دین من گفته از روی عصبانیت کاری نکن. و همونجا براش توضیح می دادم که اون کافر وقتی در جنگ از حضرت علی شکست خورد و در صورت ایشان اب دهان پرت کرد . ایشون همون موقع سرشو قطع نکرد(می دونم شما می گی نه باید سرشو درجا میبرید! :medievalبه نقل از bahrain :اكَر شما بعد از 110 دقيقه خستكَي توي بازي فينال كسي بهت همجنين توهيني ميكرد ، شما باهاش اينطور كه كَفتي برخورد ميكردي كه از زيدان اين انتظار رو داري ؟؟؟
اون حضرت علی بود:happy:به نقل از MDK :خب معلومه که با بارامش صحبت می کردم! می گفتم ببین دوست من.. تو از اول بازی داری به من می گی مسلمان میمون.. می خوای منو تحریک کنی مگه نه ؟ ولی در دین من گفته از روی عصبانیت کاری نکن. و همونجا براش توضیح می دادم که اون کافر وقتی در جنگ از حضرت علی شکست خورد و در صورت ایشان اب دهان پرت کرد . ایشون همون موقع سرشو قطع نکرد(می دونم شما می گی نه باید سرشو درجا میبرید! :medievalابرو و حیثیت مسلمانها رو برد با اینکارش زینادین (اگر قضیه عقیدتی بوده)
ببین دوست عزیز همه که رفتارشون بیغمبرگونه نیست که بخواهند این طوری برخورد بکنند ، زیدان میتونست خیلی کارهای دیگه در اون لحظه بکنه ، اما شاید بهترین کار به نظر خودش همین کاری بوده که انجام داد .به نقل از MDK :خب معلومه که با بارامش صحبت می کردم! می گفتم ببین دوست من.. تو از اول بازی داری به من می گی مسلمان میمون.. می خوای منو تحریک کنی مگه نه ؟ ولی در دین من گفته از روی عصبانیت کاری نکن. و همونجا براش توضیح می دادم که اون کافر وقتی در جنگ از حضرت علی شکست خورد و در صورت ایشان اب دهان پرت کرد . ایشون همون موقع سرشو قطع نکرد(می دونم شما می گی نه باید سرشو درجا میبرید! :medievalابرو و حیثیت مسلمانها رو برد با اینکارش زینادین (اگر قضیه عقیدتی بوده)
حالا فرض کنیم زیدان همو موقع عکس العمل نشان نمی داد. منتظر میشد تا زمان پنالتی ها . فرض کنیم ماتراتزی اماده پنالتی زدن بود بعد یهو زیدان می دوید و می اومد نزدیک نقطه پنالتی. بعد میزد تو سینش .خیلی بامزه میشد!!:lol:به نقل از bahrain :ببین دوست عزیز همه که رفتارشون بیغمبرگونه نیست که بخواهند این طوری برخورد بکنند ، زیدان میتونست خیلی کارهای دیگه در اون لحظه بکنه ، اما شاید بهترین کار به نظر خودش همین کاری بوده که انجام داد .
زیدان اگر این کار رو نمیکرد واخراج نمیشه شاید تا قبل از انتهای 120 دقیقه فرانسه به گل هم میرسید .
به نقل از MDK :خب معلومه که با بارامش صحبت می کردم! می گفتم ببین دوست من.. تو از اول بازی داری به من می گی مسلمان میمون.. می خوای منو تحریک کنی مگه نه ؟ ولی در دین من گفته از روی عصبانیت کاری نکن. و همونجا براش توضیح می دادم که اون کافر وقتی در جنگ از حضرت علی شکست خورد و در صورت ایشان اب دهان پرت کرد . ایشون همون موقع سرشو قطع نکرد(می دونم شما می گی نه باید سرشو درجا میبرید! :medievalابرو و حیثیت مسلمانها رو برد با اینکارش زینادین (اگر قضیه عقیدتی بوده)
:lol::lol:به نقل از Suba_sa :خوب شد پس شما فوتباليست نشدي چون هركسي روت خطا ميكرد ميرفتي بالاي منبر دوساعت نصيحتش ميكردي!
به نقل از bahrain :سلام علیکم
توی یه سایت عربی خوندم که ماتراتزی به اسلام توهین کرده و به زیدان گفته : مسلمان میمون !!!
اگه واقعیت داشته باشه حقش بود که اینطور بهش بزنه ، ای کاش حالا زیدان که از قید بازی گذشت یه جوری بهش میزد تا دیگه نتونه ادامه بده .
در ضمن زیدان گفته که به زودی علتش کارش رو مشخص میکنه .