BRADER SHIAN
Registered User
اخرش که بهترین بازیکن جام جهانی شد!
بابا زیدان چندین سال تو ایتالیا بازی می کرده؟؟؟؟به نقل از united :اصلا این دو تا مگه حرفهای همدیگرو متوجه میشن
زیدان فرانسوی ماتراتسی ایتالیایی !!!:blink: :blink: :blink:
آقای عزیز ! اگه صحبت های بکن باوئر رو بعد از بازی از جایی نشنیدی برو بخون!به نقل از alireza_juve :چی خیال کردید واسه خودتون و میخواید یجوری وحشی بازی زیدان رو توجیه کنید! بیشتر انگلیسیا که سرامدشون وین رونی هست کل مسابقاتی که دارن و از تلویزیون پخش میشه کلمه ف..ک آف از زبونشون نمیوفته حالا همه اخراج شدن یا کسی بهشون با وحشی بازی حمله کرده؟ هر بار که اون صحنه رو میبینم بیشتر به پستی و رذلی زیدان پی میبرم! ماتراتزی نه بازیکن اخلاق بوده نه مسلمون و با آداب اسلامی! این مرتیکه وحشی که ادعای خونسردی و اخلاق داشت یه عمری نشون داد چه ذات خرابی داره .. حالا بیاین توجیه کنین! البته بسیار عالیه هرجوری هم توجیه کنه و توجیه کنین به گفته همون کارشناس بی بی سی که خبرشو یکی از دوستان اینجا گذاشته بود تا مدتها از ذهن کسی محو نمیشه و بدون شک زیدان به عنوان یه چهره محبوب از فوتبال خداحافظی نکرد .. راه برای توجیه شما همچنان بازه ولی حقیقت رو حتی اگه خودتون رو بکشید هم نمیتونین تغییر بدین و اون خراب شدن چهره بازیکنیه که زیادی با خودش حال میکرد!!
به نقل از daneshmand :آقای عزیز ! اگه صحبت های بکن باوئر رو بعد از بازی از جایی نشنیدی برو بخون!
من با اینکه طرفدار اینترم (که ماتراتزی توش بازی می کنه) ولی کی قبول می کنه ماتراتزی در سطح زیدان باشه؟
زیدان هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اخلاقی سیصد هزار بار بالاتر از ماتراتزیه!
معلوم ماتراتزی کم آورده شروع کردن فحش دادن!
ضمنا من تصمیم دارم فردا بیام تو خیابون جلوی مردم هی بهت فحش بدم. شما میشینی عین ماست من رو نگاه می کنی؟
چطور توقع داری زیدان جلوی یک میلیارد آدم این کار رو بکنه؟
به نقل از daneshmand :این طوری که شما حرف می زنی , بی گناه ترین بازیکن تو این صحنه ماتراتزی بوده؟
بابا همه دیدند که چه بازیکن بی اخلاقیه!!!!!!!1
ضمنا از امضاتون مشخصه کی کاسه داغ تر از آشه!!!
ببين دوست من فحش داريم تا فحشبه نقل از alireza_juve :چه ربطی داره مرد حسابی؟ شما جواب منو نداری! نپیچون قضیه رو! انگلیسیا تو بازیای بین المللی و داخلی زیادی که میبینین از اون فحش معروف استفاده میکنن .. کجا دیدین طرف مقابل بیاد بخاطر فحش همچین وحشی بازی در بیاره .. توی همین فوتبال خودمون اگر خاطر مبارکتون باشه توی بازی استقلال پرسپولس برومند بخاطر فحش مشت زد تو صورت رافت بعد 2 سال محروم شد و همه گفتن حق نداشته حتی گه فحش شندیه همچین کاری کنه .. گفتم که هی توجیه کنین .. چیزی از کثافت کاری زیدان کم نمیکنه ..
به نقل از The Clown :من حرف خودم را می زنم، اگر هم شما مخالفید اصلا برای من مهم نیست.
من از بدو تولد تا کنون فقط بازی ایران استرالیا را کامل، بازی ایران آمریکا را نیمه ی یک و بازی ایران و مکزیک نیمه ی دوّم.
و فقط تکرار یکی از گل های زیدان هم در یک بازی دیدم.
بازی دیشب رو از نیمه ی دوّم پی گرفتم، بازی خوبی بود به نظرم! امّا در مورد حرکت زیدان، به نظر من کار زیدان تا حدود بسیار زیادی درست بود... تنها کاری که زیدان کرد این بود که تصفیه حساب با انسانی را که به شرافت او توهین کرده بود را به ادامه ی بازی ترجیح داد.
شاید برای شما و خیلی از بازیکانا فوتبال، تحقیر شدن و شنیدن توهین در بازی فوتبال امری طبیعی شده باشد، اما این دلیل نمی شود اگر انسانی مثل شما حقیر نبود و اقدام به دفاع از شرافت خود در برابر زبان کسی کرد، بگوییم حرکت زشتی بود؟!
این حرکت از این نظر که زیدان ضربه ی محکمی زد حرکت اشتباهی بود، اما باید شرایط زیدان را در نظر گرفت! چنان چه عوامل فیفا او را درک کردند و علی رغم این حرکت او را برگزیدند.
![]()