• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تصاوير ضربه زيدان به بازيکن تيم ايتاليا

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چی خیال کردید واسه خودتون و میخواید یجوری وحشی بازی زیدان رو توجیه کنید! بیشتر انگلیسیا که سرامدشون وین رونی هست کل مسابقاتی که دارن و از تلویزیون پخش میشه کلمه ف..ک آف از زبونشون نمیوفته حالا همه اخراج شدن یا کسی بهشون با وحشی بازی حمله کرده؟ هر بار که اون صحنه رو میبینم بیشتر به پستی و رذلی زیدان پی میبرم! ماتراتزی نه بازیکن اخلاق بوده نه مسلمون و با آداب اسلامی! این مرتیکه وحشی که ادعای خونسردی و اخلاق داشت یه عمری نشون داد چه ذات خرابی داره .. حالا بیاین توجیه کنین! البته بسیار عالیه هرجوری هم توجیه کنه و توجیه کنین به گفته همون کارشناس بی بی سی که خبرشو یکی از دوستان اینجا گذاشته بود تا مدتها از ذهن کسی محو نمیشه و بدون شک زیدان به عنوان یه چهره محبوب از فوتبال خداحافظی نکرد .. راه برای توجیه شما همچنان بازه ولی حقیقت رو حتی اگه خودتون رو بکشید هم نمیتونین تغییر بدین و اون خراب شدن چهره بازیکنیه که زیادی با خودش حال میکرد!!

united

Registered User
لایک‌ها
1
اصلا این دو تا مگه حرفهای همدیگرو متوجه میشن
زیدان فرانسوی ماتراتسی ایتالیایی !!!:blink: :blink: :blink:

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
به نقل از united :
اصلا این دو تا مگه حرفهای همدیگرو متوجه میشن
زیدان فرانسوی ماتراتسی ایتالیایی !!!:blink: :blink: :blink:
بابا زیدان چندین سال تو ایتالیا بازی می کرده؟؟؟؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
به نقل از alireza_juve :
چی خیال کردید واسه خودتون و میخواید یجوری وحشی بازی زیدان رو توجیه کنید! بیشتر انگلیسیا که سرامدشون وین رونی هست کل مسابقاتی که دارن و از تلویزیون پخش میشه کلمه ف..ک آف از زبونشون نمیوفته حالا همه اخراج شدن یا کسی بهشون با وحشی بازی حمله کرده؟ هر بار که اون صحنه رو میبینم بیشتر به پستی و رذلی زیدان پی میبرم! ماتراتزی نه بازیکن اخلاق بوده نه مسلمون و با آداب اسلامی! این مرتیکه وحشی که ادعای خونسردی و اخلاق داشت یه عمری نشون داد چه ذات خرابی داره .. حالا بیاین توجیه کنین! البته بسیار عالیه هرجوری هم توجیه کنه و توجیه کنین به گفته همون کارشناس بی بی سی که خبرشو یکی از دوستان اینجا گذاشته بود تا مدتها از ذهن کسی محو نمیشه و بدون شک زیدان به عنوان یه چهره محبوب از فوتبال خداحافظی نکرد .. راه برای توجیه شما همچنان بازه ولی حقیقت رو حتی اگه خودتون رو بکشید هم نمیتونین تغییر بدین و اون خراب شدن چهره بازیکنیه که زیادی با خودش حال میکرد!!
آقای عزیز ! اگه صحبت های بکن باوئر رو بعد از بازی از جایی نشنیدی برو بخون!
من با اینکه طرفدار اینترم (که ماتراتزی توش بازی می کنه) ولی کی قبول می کنه ماتراتزی در سطح زیدان باشه؟
زیدان هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اخلاقی سیصد هزار بار بالاتر از ماتراتزیه!
معلوم ماتراتزی کم آورده شروع کردن فحش دادن!
ضمنا من تصمیم دارم فردا بیام تو خیابون جلوی مردم هی بهت فحش بدم. شما میشینی عین ماست من رو نگاه می کنی؟
چطور توقع داری زیدان جلوی یک میلیارد آدم این کار رو بکنه؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از daneshmand :
آقای عزیز ! اگه صحبت های بکن باوئر رو بعد از بازی از جایی نشنیدی برو بخون!
من با اینکه طرفدار اینترم (که ماتراتزی توش بازی می کنه) ولی کی قبول می کنه ماتراتزی در سطح زیدان باشه؟
زیدان هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اخلاقی سیصد هزار بار بالاتر از ماتراتزیه!
معلوم ماتراتزی کم آورده شروع کردن فحش دادن!
ضمنا من تصمیم دارم فردا بیام تو خیابون جلوی مردم هی بهت فحش بدم. شما میشینی عین ماست من رو نگاه می کنی؟
چطور توقع داری زیدان جلوی یک میلیارد آدم این کار رو بکنه؟

چه ربطی داره مرد حسابی؟ شما جواب منو نداری! نپیچون قضیه رو! انگلیسیا تو بازیای بین المللی و داخلی زیادی که میبینین از اون فحش معروف استفاده میکنن .. کجا دیدین طرف مقابل بیاد بخاطر فحش همچین وحشی بازی در بیاره .. توی همین فوتبال خودمون اگر خاطر مبارکتون باشه توی بازی استقلال پرسپولس برومند بخاطر فحش مشت زد تو صورت رافت بعد 2 سال محروم شد و همه گفتن حق نداشته حتی گه فحش شندیه همچین کاری کنه .. گفتم که هی توجیه کنین .. چیزی از کثافت کاری زیدان کم نمیکنه ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
روزنامه انگليسي گاردين اتهام خود به"ماركو ماتراتزي"مدافع ايتاليايي را از پايگاه اينترنتي خود محو كرد.

روزنامه گاردين در ابتدا گزارش داده‌بود كه "زين‌الدين زيدان" كاپيتان تيم ملي فوتبال فرانسه در اواخر نيمه دوم وقت اضافي بازي اين تيم با ايتاليا در فينال جام جهاني ‪ ،۲۰۰۶‬به علت اطلاق اتهام "تروريست" از سوي ماتراتزي به وي با سر به سينه بازيكن ايتاليايي ضربه زد و توسط داور از زمين مسابقه اخراج شد.

بسياري از رسانه‌هاي خبري بين‌المللي از قول روزنامه گاردين اخراج و در هم‌شكستگي بعدي زيدان و تضغيف روحيه تيمش در برابر ايتاليا را نتيجه اقدام غيرقابل توجيه كاپيتان فرانسه مي‌دانند.

گاردين در ابتدا اعلام كرده‌بود كه ماتراتزي به زيدان توهين‌هاي مختلفي از قبيل تروريست بودن كرده بود، ولي در ويرايش‌هاي بعدي اين مطلب به كلي از پايگاه اينترنتي گاردين محو شده است.

زيدان تاكنون درباره اين حادثه سكوت اختيار كرده و وعده داده تا پاسخ خود به سوالهاي موجود در مورد حادثه در ديدار نهايي جام جهاني را در فرصت ديگري اعلام خواهد كرد.

*خبرگزاری ایرنا

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
روزنامه "ليبراسيون" از شكست فرانسه مقابل ايتاليا با عنوان يك نتيجه "ظالمانه" ياد كرد در حاليكه روزنامه "لو فيگارو" تيتر زد "آرزوي بر باد رفته آبي ها"
اما پرخواننده‌ترين روزنامه ورزشي اين كشور يعني "اكيپ" در سرمقاله خود نوشت: توهين احمقانه زيدان به "ماركو ماتراتزي" نابخشودني است.

اين روزنامه خطاب به زيدان افزود: زيدان، تو خود مي‌داني كه امروز چيزي كه دركش براي مردم دشوار است، شكست فرانسه و از دست دادن قهرماني نيست بلكه توضيح اينكه چطور به خود اجازه دادي چنين حركتي در ده دقيقه مانده به پايان وقت اضافه انجام بدهي به ده‌ها ميليون نفر در سراسر جهان است. چه چيزي بايد به فرزندانمان و تمامي آنهايي كه تو همواره الگوي آنها بوده‌اي، گفت؟ چطور امكان دارد چنين اتفاقي براي مردي مثل تو روي دهد؟ روزنامه اكيپ همچنين در ادامه از زيدان به دليل حضور نيافتن در زمين پس از مسابقه براي دريافت مدال انتقاد كرد

*خبرگزاری ایرنا

-- میبینید که! چرا کاسه داغتر از اش میشید! پر خواننده ترین روزنامه فرانسه اینجوری له کرده زیدان رو اون موقع واسه ما کلاس اخلاق در فوتبال میذارید!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
این طوری که شما حرف می زنی , بی گناه ترین بازیکن تو این صحنه ماتراتزی بوده؟
بابا همه دیدند که چه بازیکن بی اخلاقیه!!!!!!!1
ضمنا از امضاتون مشخصه کی کاسه داغ تر از آشه!!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از daneshmand :
این طوری که شما حرف می زنی , بی گناه ترین بازیکن تو این صحنه ماتراتزی بوده؟
بابا همه دیدند که چه بازیکن بی اخلاقیه!!!!!!!1
ضمنا از امضاتون مشخصه کی کاسه داغ تر از آشه!!!

چه ربطی داره؟ شما که خونتون از فرانسوی ها رنگین تر نیس که! اتفاقا من جایی نگفتم ماتراتزی بازیکن اخلاقه ولی شما مرتبا اصرار دارید وانمود کنین زیدان یه بچه 18 ساله بوده که فحش خورده و از خودش دفاع کرده! انگار بچه بازیه هرکی یه چیزی میگه مثله عمله بیفته به جونش بعد هم کارش قابل توجیه باشه .. شما میتونی طرفدار فرانسه باشی من هم طرفدار ایتالیا هستم .. فک نمیکنم این موضوع ربطی به لاپوشونی حرکتای وحشیانه ای باشه که حتی خود فرانسوی ها هم ازش خجالت زده هستند!! همونطور که ماتراتزی توی جام باشگاهای اروپا اون حرکت ناجوانمرادنه رو انجام داد جلوی ویارئال و همه بهش بد و بیراه نثار کردن بخاطر کارش! ولی شما ظاهرا موضوع رو دارید برعکس نشون میدید و طبیعی جلوه میدید! واقعا جالبه دوست عزیز

The Clown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حرف خودم را می زنم، اگر هم شما مخالفید اصلا برای من مهم نیست.
من از بدو تولد تا کنون فقط بازی ایران استرالیا را کامل، بازی ایران آمریکا را نیمه ی یک و بازی ایران و مکزیک نیمه ی دوّم.
و فقط تکرار یکی از گل های زیدان هم در یک بازی دیدم.
بازی دیشب رو از نیمه ی دوّم پی گرفتم، بازی خوبی بود به نظرم! امّا در مورد حرکت زیدان، به نظر من کار زیدان تا حدود بسیار زیادی درست بود... تنها کاری که زیدان کرد این بود که تصفیه حساب با انسانی را که به شرافت او توهین کرده بود را به ادامه ی بازی ترجیح داد.
شاید برای شما و خیلی از بازیکانا فوتبال، تحقیر شدن و شنیدن توهین در بازی فوتبال امری طبیعی شده باشد، اما این دلیل نمی شود اگر انسانی مثل شما حقیر نبود و اقدام به دفاع از شرافت خود در برابر زبان کسی کرد، بگوییم حرکت زشتی بود؟!
این حرکت از این نظر که زیدان ضربه ی محکمی زد حرکت اشتباهی بود، اما باید شرایط زیدان را در نظر گرفت! چنان چه عوامل فیفا او را درک کردند و علی رغم این حرکت او را برگزیدند.
;)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از alireza_juve :
چه ربطی داره مرد حسابی؟ شما جواب منو نداری! نپیچون قضیه رو! انگلیسیا تو بازیای بین المللی و داخلی زیادی که میبینین از اون فحش معروف استفاده میکنن .. کجا دیدین طرف مقابل بیاد بخاطر فحش همچین وحشی بازی در بیاره .. توی همین فوتبال خودمون اگر خاطر مبارکتون باشه توی بازی استقلال پرسپولس برومند بخاطر فحش مشت زد تو صورت رافت بعد 2 سال محروم شد و همه گفتن حق نداشته حتی گه فحش شندیه همچین کاری کنه .. گفتم که هی توجیه کنین .. چیزی از کثافت کاری زیدان کم نمیکنه ..
ببين دوست من فحش داريم تا فحش

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
آقا انقدر دعوا نداره.........

هم اون ماتراتزی وحشیه هم اون زیدان........

نه ماتراتزی حق توهین داشته اونم در اون حد و نه زیدان که بخواد شاخ بزنه در جوابش.......

به نظره من طرفداری از هیچ کدومه اینا درست نیست چون کاره جفتشون غیر قابله قبوله.......

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اخبار 20:30 اعلام کرد علت حرکت زیدان این بود که مدافع ایتالیایی به این فرانسوی الجزایری الاصل
297.gif
گفته بود تروریست

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولي توي اون صحنه بعيد به نظر مي رسه گفته باشه تروريست
مثل اين که موقع بله گفتن سر سفره عقد بگن :
نخير
به عقل جور در نمي ياد

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
به نظر میاد ماتراتزی تو صحنه قبل با زیدان ور رفته و خب در جواب هم زیدان با کله با ماتراتزی ور رفته !
زیدان اسطوره فوتباله و با این چیزا خراب نمیشه .. مگه مارادونا توپ را با دست زد خراب شد؟ بیش از پیش هم افسانه شد... در ضمن مادر زیدان در بیمارستانه و میتونه یه ربط هایی داشته باشه ....
آفرین زی زی .. این کَله یاد آور کِله ی بود ..

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از The Clown :
من حرف خودم را می زنم، اگر هم شما مخالفید اصلا برای من مهم نیست.
من از بدو تولد تا کنون فقط بازی ایران استرالیا را کامل، بازی ایران آمریکا را نیمه ی یک و بازی ایران و مکزیک نیمه ی دوّم.
و فقط تکرار یکی از گل های زیدان هم در یک بازی دیدم.
بازی دیشب رو از نیمه ی دوّم پی گرفتم، بازی خوبی بود به نظرم! امّا در مورد حرکت زیدان، به نظر من کار زیدان تا حدود بسیار زیادی درست بود... تنها کاری که زیدان کرد این بود که تصفیه حساب با انسانی را که به شرافت او توهین کرده بود را به ادامه ی بازی ترجیح داد.
شاید برای شما و خیلی از بازیکانا فوتبال، تحقیر شدن و شنیدن توهین در بازی فوتبال امری طبیعی شده باشد، اما این دلیل نمی شود اگر انسانی مثل شما حقیر نبود و اقدام به دفاع از شرافت خود در برابر زبان کسی کرد، بگوییم حرکت زشتی بود؟!
این حرکت از این نظر که زیدان ضربه ی محکمی زد حرکت اشتباهی بود، اما باید شرایط زیدان را در نظر گرفت! چنان چه عوامل فیفا او را درک کردند و علی رغم این حرکت او را برگزیدند.
;)

با حرفات موافقم.

شاید برای بعضی افراد فحش شنیدن و توهین به اعتقاداتشون براشون مهم نباشه و غیرتی براشون نمونده باشه.

زيدان بهترين بازيكن جام 2006 شد

شيراك: مردم فرانسه زيدان را از صميم قلب دوست دارند

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
حتی حسین درخشان هم از زیدان طرفداری کرده!

به گزارش خبرگزاری «انتخاب»، حسین درخشان نویسنده وبلاگ «سردبیر: خودم» (I.Hoder.Com) می نویسد: گاردین گزارش می‌‌کند که آن نردبان وحشی، ماتراتزی، به زیدان چیزی توی مایه‌های «تروریست الجزایری» گفته که زیدان را آنقدر عصبانی کرده است که سرنوشت خودش و تیم و کل ملت فرانسه را با یک کله‌زدن به سینه‌ی نردبان خشن عوض کند.

ولی من کفرم درآمده از بس که همه شده‌اند معلم اخلاق و دارند شخصیت کامل‌ترین و بهترین فوتبالیستی که دنیا در این سی سال دیده است، را خراب می کنند. انگار که زی‌زوی بیچاره همین‌جوری بی‌دلیل این کار --- باید اعتراف کنم -- احمقانه را کرده است. او که قبلش وقتی آن جانور دیگر، کارناوارو، بعد از پریدن برای یک توپ او را گرفت و با وحشی‌گری کشید پایین با لبخند می‌‌خواست بیایند و کتفش را وارسی کنند، چرا باید یک دفعه این طوری از کوره در برود؟

نردبان وحشی حالا شده پسر مظلوم و دوست‌داشتنی همه و زی‌زو مایه‌ی شرمساری وسرافکندی. اگر خشونت باید مجازات شود، چرا فقط خشونت فیزیکی مشمول این قاعده است؟ این ماتراتزی فرومایه اگر چنین حرف نژادپرستانه و توهین‌آمیزی را در بیرون زمین فوتبال به کسی زده بود، در همان آلمان می‌شد دادگاهی و حتی زندانی‌اش کرد. نژادپرستی شوخی نیست.

چیزی هست به‌نام جنون آنی و زیدان برای چند لحظه‌ی کوتاه در اثر کثافتی که آن رذل نثارش کرد به این جنون دچار شد. ولی من که در عمرم تا حالا با هیچ کسی دعوای فیزیکی نکرده‌ام اگر روزی لقب تروریست کثیف ایرانی از کسی بگیرم نمی‌دانم چقدر عکس‌العملم بهتر از کاری خواهد بود که زی‌زو کرد.

بالا