• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تصاوير ضربه زيدان به بازيکن تيم ايتاليا

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
حتی حسین درخشان هم از زیدان طرفداری کرده!
حتی حسین درخشان !!!

مگه این مردک خدا است که نظرش را با حتی نقل می کنید ؟

به نظر من زیدان اصلا نمونه اخلاق و حتی بازی نیست !
الکی بزرگش کرده اند !

شاخی که زد نشان از توحش اوست ، جای بحث و جدل ندارد !
شاخ زدن شگرد اوست ، دیروز تلویزیون ایتالیا داشت شاخهایی که او در سالیان بازی اش زده نشان می داد .
در لباس یوونتوس هم شاخ زده است !!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از The Clown :
من حرف خودم را می زنم، اگر هم شما مخالفید اصلا برای من مهم نیست.
من از بدو تولد تا کنون فقط بازی ایران استرالیا را کامل، بازی ایران آمریکا را نیمه ی یک و بازی ایران و مکزیک نیمه ی دوّم.
و فقط تکرار یکی از گل های زیدان هم در یک بازی دیدم.
بازی دیشب رو از نیمه ی دوّم پی گرفتم، بازی خوبی بود به نظرم! امّا در مورد حرکت زیدان، به نظر من کار زیدان تا حدود بسیار زیادی درست بود... تنها کاری که زیدان کرد این بود که تصفیه حساب با انسانی را که به شرافت او توهین کرده بود را به ادامه ی بازی ترجیح داد.
شاید برای شما و خیلی از بازیکانا فوتبال، تحقیر شدن و شنیدن توهین در بازی فوتبال امری طبیعی شده باشد، اما این دلیل نمی شود اگر انسانی مثل شما حقیر نبود و اقدام به دفاع از شرافت خود در برابر زبان کسی کرد، بگوییم حرکت زشتی بود؟!
این حرکت از این نظر که زیدان ضربه ی محکمی زد حرکت اشتباهی بود، اما باید شرایط زیدان را در نظر گرفت! چنان چه عوامل فیفا او را درک کردند و علی رغم این حرکت او را برگزیدند.
;)
شما توهین فرمودید و باید بازخواست شوید !:hmm:

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
ختم جلسه رو اعلام می کنم :D
زین و الدین زیدان معروف به زیدو ، کله ای که به مارکو زد بیسته بیست بود و بهترین بازیکن جام هم شنا خته شد :D
اونایی که موافقن که دمشون گرم ، اونایی هم که مخالفن تا یه دونه کله زیدویی نثارشون نکردم ، موافق بشن :D

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
آقا زيدان حق داشته اون يارو به زيدان گفته مسلمان تروريست اگه واقعا ما مسلمانيم بايد ايتاليارو تحريم كنيم:blink: :blink: :blink: زيدان جون هميشه در قلب مني :rolleyes: :rolleyes: ولي فكر كنم گفته علي دايي دلسته :cool: :cool: :cool: :cool:

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
به نقل از Robert7 :
حتی حسین درخشان هم از زیدان طرفداری کرده!

58.gif
58.gif

وای زیدان چقدر به این طرفداری احتیاج داشت. حالا دیگه می تونه سرش رو بالا بگیره و بگه من مورد تایید حسین درخشانم. چه افتخاری ! چه عظمتی !

1049129201zidane744.jpg

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
بحث به جاهای باریک کشید.
خبرگزاری انتخاب این قدر الکیه که نوشته های وبلاگ های مردم رو کپی می کنه؟

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اگه هر کی فحش بده به آدم ادم بتون بزنه نا کارش کنه این ارازل اوباشیم که با چاقو ادم می کشن بعد می گن طرف فحش داد قهرمانن!;) زیدان می تونست بجای اینکه باعث قهرمانی ایتالیا بشه بعد از مسابقه به فیفا شکایت کنه !تو غرب با مسائل نجات پرستانه برخورد شدیدی می شه! قطعا در صورت شکاین زیدان بازیکن ایتالیایی محروم می شد!:) کتککاری تو زمین فوتبال کلا کار بدیه!;)

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من بودم با لگد می زدم تو دهنش.....
تروریست خودتی !!!!! فاشیستها....

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من خیلی دلم میخواست که ایتالیا این مسابقه روببره و وقتی برنده شد کلی خوشحال شدم ولی نه اینطور ناجوانمردانه! که بهترین بازیکن حریف رو با فحش مجبور به عکس العمل غیر ارادی بکنن و روحیه تیم حریف رو هم بهم بریزن تا نتیجه بازی رو به نفع خودشون عوض کنن.

بنظر من زیدان هم نباید تو زمین عکس العمل نشون میداد چون این دقیقا همون کاری بود که حریف میخواست. اگه من بودم به ماتراتزی میگفتم *@#$%^&****^%#$%$#$#@^$* و باهاش دم در !!! یا تو زمین خاکی پشت استادیوم قرار میذاشتم تا بدون مزاحم با هم یه گفتگوی حسابی بکنیم!! اونجا دیگه میشد راههای رسیدن بخدا!! رو یکی یکی امتحان کرد تا بالاخره طرف قانع بشه!!

راستی چرا زیزو فقط کله رو امتحان کرد، بد نبود کف گرگی و زیر زانو رو هم امتحان میکرد (شاید بلد نبوده)!!

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
تمام اين حرفها درسته اما بهره برداري سياسي ممنوع.تيتر امروز روزناه ها رو خونديد. قهرمان جهان اسلام, زيدان مسلمان بهترين بازيكن شد, مسلمانان....
تازه همين ديشب خود زيدان اعلام كرد به زودي توضيح ميده يعني اين كه هنوز چيزي نگفته و تمام اين جنجالها به خاطر حدس و گمانيه كه روزنامه گاردين نوشته.
با اين اوصاف اگه ايران يه روزي قهرمان جام جهاني بشه چه اتفاقاتي مي افته؟ شايد يه تاپيك توپ بشه.

EGoldBazar.Com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دم زیدان گرم
ای ول زیدان
گل کاشت
خوب کاری کرد
حق اون بازیکن کتک خوردن بود
----------------------------------------------------------------
یک جک:
می دونید فرق زیدان با گاو چیه؟
گاو اول رنک قرمز رو می بینه بعد شاخ می زنه ولی زیدان اون شاخ می زنه بعد قرمز رو می بینه​

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بابا دعوا نکنید. حالا مگه اگه زیدان اخراج نمیشد فرانسه قهرمان میشد؟ پنالتی که گل نشد رو ترزه گه زد که اگه زیدان هم بود، باز اون میزد چون تازه اومده بود توی بازی.
بعدش هم این خرافات مربی فرانسه درست از آب دراومد ها!! اعتقاد داشت که زیدان و ترزه گه بخاطر ماه تولدشون که نمیدونم چی چی هستش نباید دوتاشون توی زمین باشند. جالب بود، وقتی ترزه گه رو آورد، زیدان اخراج شد. این بدجوری به اعتقادات خرافی این مربی فرانسه و خرافاتیهای فرانسه میدون میده و اونها رو تحکیم میکنه.
اینجا رو ببینید.
احوالات ريموند دومنك پيش از فينال
برج عقرب دور از قمر:
http://www.sharghnewspaper.com/850418/html/sv1.htm

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
در این چند صفحه اظهار نظرهای متفاوتی رو در مورد رفتار زیدان شاهد بودیم. مطلبی که در زیر می نویسم توجیه اون عمل توسط زیدان نیست، چون خود من هم در پست قبلیم این حرکت رو تقبیح کرده بودم.
اما به چند تا نکته باید بیشتر توجه کنیم:
1- پیشینه ی اخلاقی ماتراتزی چگونه است؟ پیشنهاد می کنم در این مورد بیشتر ریز بشیم. مطمئنا مطالب زیادی در این خصوص وجود دارد؛ ماتراتزی تا اونجا که من فهمیدم (با رجوع به یکی دو تا روزنامه ی ورزشی) در خود ایتالیا هم به خشونت و بد اخلاقی معروف هست.

2- حدس من این بود که ایتالیاییها برای مال خود کردن نتیجه قصد داشتن قلب تپنده ی فرانسه (چون عمده ی بار روحی تیم فرانسه به دوش زیدان بود) رو از کار بیندازن، بهترین فرد برای انجام این ماموریت ماتراتزی ای بود که نزدیک زیدان بازی می کرد و سابقه ی خشونت و بد اخلاقی هم داشت.

3- الان زشت و یا حتی وحشیانه خوندن حرکت زیدان کاری است که حتی یک کودک خردسال هم می تواند انجام دهد؛ اما توجه شما رو با این نکته جلب می کنم که انسان ها گاهی ناچارند برای دفاع از ارزش های خود از همه چیزشان گذشته و لااقل به نحوی فریاد اعتراضشان رو به گوش دیگرانی - که در اینجا میلیون ها نفربودند - برسانند. این کار مسلما بسیار مشکل بوده و قطعا خود زیدان هم می دونسته که داره عمل خلافی رو مرتکب می شه، اما ترجیح داد که با این عمل ذهن میلیون ها نفر رو به سمت خودش جلب کنه و بگه طرف مقابلش شیوه ی بدتری رو انتخاب کرده که با روح ورزش جوانمردانه در تنافی و تضاد است، در حالی که کسی کاری با او ندارد!

4- حتما در چند روز آینده اخبار بیشتری رو در مورد این قصه خواهیم شنید، صحبت های خود زیدان، صحبت های ماتراتزی و بعد هم دیگرانی که دستی بر آتش فوتبال در عرصه ی جهانی دارند....، اون موقع دیگه تب بازی فینال هم خوابیده، تکلیف قهرمان هم معلوم شده و مطبوعات دنیا فرصت بیشتری برای پرداختن به این مساله خواهند داشت، در این صورت بهتر می شه قضاوت کرد.

5- مطالبی که من نوشتم فقط تحلیل و برداشت خودم بود، ممکنه تماما اشتباه بوده باشه؛ اما جالب اینجاست که تمام این صحبت ها در حالی است که خودم تمایل داشتم بازی فینال به نفع ایتالیا تموم بشه، ولی به نحو مقتدرانه و با بردی دلچسب نه در ضربات پنالتی و ...! بنابراین امیدوارم کسی فکر نکنه من این حرف ها رو برای دفاع از فرانسه دارم می گم، چون انقدرها هم برایم مهم نیست.

تاریخ، بهتر در مورد زیدان قضاوت خواهد کرد....!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوبه تلاش خودتون رو بکنید! مشخصه انقد این باخت بهتون فشار اورده میخواید با منحرف کردن موضوع خودتون رو خالی کنید ولی واقعیت همونه که ایتالیا به بهترین شکل انتقامش رو از فرانسه گرفت .. انتقام یورو 2000 و جام 98 که با پنالتی ایتالیا رو حذف کردن .. نه دیگه! واقعیت جمعیه 700 هزار نفری مردم توی استادیوم باستانی رم بود که همگی با پرچمای خوشرنگ از ایتالیای قهرمان استقبال کردن و هیچکسی نمیتونه حتی با کشتن! خودش مساله رو منحرف یا کم اهمیت کنه .. اخبار رو دیدم جای خوشبختیه که فدارسیون جانبازان و معلولین با استناد به مطلب گاردین بیانه صادر کرده و از حرکت زیدان به عنوان مسلمون! حمایت کرده .. خب البته طبیعیه اگه مثلا وین رونی اینکارو کرده بود چون مسلمون نبود احتمالا اینا میگفتن چقد وحشیه! ولی حالا که پای مسلمونل وسطه حتی اگه زیدان ادم هم میکشت ازش تقدیر میکردن! نه دوستان جمع کنید این حرفا رو .. حالا باید منتظر باشیم اقای رییس جمهور هم بیاد به زیدان نامه بنویسه و ازش تقدیر کنه!! چه کسی رو میخواید گول بزنید .. ایتالیا قهرمان شد و ارزو به دل همتون موند! حالا بیاید فریاد وا زیدانا! سر بدید!

united

Registered User
لایک‌ها
1
فکر کنم همه بدونید این حرفهایی که طرفدارای فرانسه میگن معنیش چیه و چه دلیلی داره
کاملا معلومه به خاطر زیدان همه بچه ب-س-ی-جی-ه-ا رفتن طرفدار فرانسه شدن
همشون خرافاتی و انتقاد ناپزیرن
همشون اون حرکت زشت زیدان رو تعیید میکنند ( حالا یکی مستقیم یکی غیر مستقیم )

در همه جای جهان فرد ضربه زننده محکومه ( چه در فوتبال و چه در زندگیه عادی ) ولی در اینجا میبینیم همه چیز برعکسه
درست مثل قوانین برعکس خودشون

در پایان به طرفداران لاجوردی توصیه میکنم زیاد با این افراد کل کل نکنند
اینها حرکت زیدان رو که خود فرانسویها هم محکوم کردند دارن تایید میکنند !

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از darya_s :
بابا دعوا نکنید. حالا مگه اگه زیدان اخراج نمیشد فرانسه قهرمان میشد؟ پنالتی که گل نشد رو ترزه گه زد که اگه زیدان هم بود، باز اون میزد چون تازه اومده بود توی بازی.
بعدش هم این خرافات مربی فرانسه درست از آب دراومد ها!! اعتقاد داشت که زیدان و ترزه گه بخاطر ماه تولدشون که نمیدونم چی چی هستش نباید دوتاشون توی زمین باشند. جالب بود، وقتی ترزه گه رو آورد، زیدان اخراج شد. این بدجوری به اعتقادات خرافی این مربی فرانسه و خرافاتیهای فرانسه میدون میده و اونها رو تحکیم میکنه.
اینجا رو ببینید.
احوالات ريموند دومنك پيش از فينال
برج عقرب دور از قمر:
http://www.sharghnewspaper.com/850418/html/sv1.htm

بله امکانش بود که فرانسه پیروز بشه
چون موقعه پنالتیا بجایه ترزگه - زیدان پنالتی را میزد
این ترزگه هم
که این همه مدت نیوردنش موقعی هم که اوردنش خراب کرد همه چی رو

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خودم تمایل داشتم بازی فینال به نفع ایتالیا تموم بشه، ولی به نحو مقتدرانه و با بردی دلچسب نه در ضربات پنالتی و ...!

اگه فرانسه توی پنالتی برده بود که میشد برد مقتدرانه، زیرکانه، هوشمندانه، استادانه، حرفه ای، ... فرانسه!

بالا