آژانس هواپیماییexchanging

تصحيح مطلب انتقال از بلاگ‌اسپات به ام-تي

شروع موضوع توسط Ghazmar ‏18 اکتبر 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    من در حال اسباب‌كشي از بلاگ‌اسپات به ام-تي هستم.
    اول. توي راهنمايي كه نوشته شده، اون قالبي كه گذاشته شده براي اين انتقال، تگ‌هاي بلاگر رو نداره و اين كلي از وقت من رو گرفت. تا جايي كه من فهميدم، بايد اينجوري باشه:
    [code:1]<Blogger>

    AUTHOR: <$BlogItemAuthor$>

    DATE: <$BlogItemDateTime$>

    -----

    BODY: <$BlogItemBody$>

    --------

    </Blogger>[/code:1]

    دوم. من تقريباً همة كارها رو انجام دادم، اما اون چيزي كه توي ام-تي، ايمپورت مي‌شه، خاليه. چراش رو نمي‌دونم. بايد بگم كه import as me رو تيك زدم، Category براش انتخاب كردم و ضمناً پابليش هم مي‌شه. ايناش همه درسته، اما به تعداد مطالبي كه توي فايل اكسپورت شده هست، مطلب خالي توي ام-تي ايمپورت مي‌شه. چراش رو نمي‌دونم.
    اين هم لينك به فايل اكسپورت شده از بلاگ‌اسپات، كه براي اينكه بشه تست كرد، تعداد پست‌هاش رو كم گذاشتم، تا حجيم نباشه:
    <a href='http://www.worldof.us/TempFiles/Blog/blogger_export.html' target='_blank'>http://www.worldof.us/TempFiles/Blog/blogg...ger_export.html</a>

    حالا مي‌شه يكي به ما بگه چرا اين فايل درست ايمپورت نمي‌شه و مشكلش چيه؟
     
  2. experience

    experience Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    132
    تشکر شده:
    4
    پيشاپيش خونه نو مبارك !
     
  3. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    ممنون، حالا بذار اي خونه اصلاً خونه بشه، فعلاً كه تنه‌ش مونده و آستين!!! :)
     
  4. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    اين رو شايد احسان بتونه جواب بده ولي كاش تو قسمت ام تي مي پرسيدي كه بچه ها بيان بخونن كمكت كنن.
    ضمنا شايد بايد بين خطوط enter بزني !؟
     
  5. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    والا راستش با عابر صحبت كردم در اين مورد. اونم ايده‌اي نداش. اگه فكر مي‌كني انتقالش به اون بخش بهتره، منتقلش كن. ممنون مي‌شم.
    قربونت.
     
  6. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    اينجا باشه حالا احسان بخونه ، وقتي نتيجه گرفتي منتقلش مي كنم.
     
  7. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اقا يك كاري بكن اول اينكه از توي ستينگ Timestamp رو بگذار روي اون حالتي كه هم تاريخ داره و هم ساعت چون اگر از قالبي كه خود ام تي توي راهنماش داده استفاده كرده باشي اين كار لازمه ميشه بذارش روي حالت شبيه به
    10/18/2003 01:59:17 AM
    ديگه اينكه تعداد مطالب رو بذار روي حداكثر ممكن و وقتي صفحه باز شد روش رايت كليك كن و view source بزن و حالا از توي نت پد اگر كدي مربوط به بنر اون بالا هست حذف كن تا برسي سر اولين author و تا اونجا رو حذف كن حالا ذخيرش كن و از اين فايل به عنوان ايمپورت استفاده كن.. من الان مطالب بلاگ قديميم رو به اين شكل ايمپورت كردم و جواب داد..
     
  8. badjens

    badjens کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    چون دقيقآ من هم به مشكلات تو بر خوردم پس وقتي كه تمام مطالب بلاگ رو با تنظيمات خواسته شده رديف كردي و دكمه پست اند پابليش رو زدي . viewyour site رو انتخاب كن تا تمام مطالب بلاگت توي يك صفحه(اين تنظيم هم مهم هست كه تعداد مطالب رو حداكثر باشد) نشون داده بشه بعد از بالا save as html رو بزن (نه كپي پيست) و همين فايلو تو دايركتوري import اپلود كن و برو همون كارايي كه ميكردي رو بكن حله :!: :idea:
    اگه باز مشكلي بود بگو ;)
     
  9. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    مشكل از فاصله بعد از :BODY است . بعد از دو نقطه ها نباید space باشه ، اون رو حذف کن قاعدتا درست میشه .
     
  10. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    همونطور كه دوستان نوشتن ممكنه ايراد از تاريخ باشه... يا ممكنه يه جا كاراكتر اضافي تايپ كردي... چون بايد دقيقا هموني باشه كه خودش گفته. چون دوباره ميخواد از روي اون بخونه. به اين چيزهاش دقت كن.
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  12. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    نه اين كار رو كردم. مشكل از اون نيست. :?
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    احسان جان. مطمئنم كه از اينا نيست. تاريخ رو مطمئناً درست گذاشتم. ولي به هر حال با حالت هاي ديگه هم تست كردم. اون مواقع كه اصلاً خطا مي گرفتم. الان import انجام مي‌شه، اما به تعداد نوشته‌هام،‌عبارت خالي ظاهر مي‌شه. پس مشخصاً مشكل از تاريخ نيس.
    اينكه جايي كاراكتر اضافه باشه يا نه، نمي‌دونم. بازم مطمئناً من چيز اضافي‌اي تايپ نكردم. قالبي كه گذاشتم رو عيناً اينجا گذاشتم ديگه.
    به نظرم با انجام دادن قدم به قدم اون چه كه توي راهنما گفتي، كار درست انجام نمي‌شه. مشكلاتي هست. نمونه‌اش مث اون چه در مورد تگ بلاگر نوشتم. شايد يه چيزاييه كه واس تو بديهيه و واسه همين قيد نكردي، و همون باعث بروز مشكل مي‌شه. چون من قدم به قدم، عيناً از روي راهنما عمل كردم.
    عابر كه مي‌گفت راه حلش جواب داده، هنوز تست نكردم، ولي فكر مي‌كنم با اون حل خواهد شد. توي هم واسه آيندگان يه بازبيني توي راهنماييه بكن.
    قربون تو.
     
  15. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    آقا باعث زحمت! :oops:
     
  16. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    من الان عيناً بر اساس مطالب مندرج در راهنما، مستقيماً از اونجا ftp مي‌كنم توي شاخة import سايت خودم و ضمناً با extension اي هم كه گفتي save as كنم، يعني HTML هم save مي‌كنم. بنابراين قاعدتاً اون كاري كه مي‌گي خودبخود انجام مي‌شه، نمي‌شه؟! :rolleyes:
     
  17. badjens

    badjens کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    Ghazmar جان بعني نشد! يا شد؟!
    خلاصه يك تست ديگه هم بكن اونم اينكه صفحه نوشته هاتو توي بلاگر به اين صورت ذخيره كن:
    [left:7c6f0642bb]File-save as-web page complete(*.htm ,*.html)[/left:7c6f0642bb]
    بازم نشد من حاضرم اين كارو برات انجام بدم ;)
     
  18. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اقا اون كار كه امروز گفتم كردي؟ بفرستش روي صفحه اصلي دقيقا از همون روش برو من ميتونم نتيجه رو روي لوكال هوست بتستم بهت بگم..
     
  19. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    فعلاً كه نشده! من نمي‌دونم چرا دست به طلا هم مي‌زنم، مي‌شه گوريل انگوري! :(
     
  20. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    من نميدونم چه مشكلي داري.. من ايمپورت كردم و شد يه نگاهي الان بهش بنداز.. وبلاگت خودت رو ميگم البته..
     
  21. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    خداوند به عابر خير دهاد!