منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

تصحيح مطلب انتقال از بلاگ‌اسپات به ام-تي

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
من در حال اسباب‌كشي از بلاگ‌اسپات به ام-تي هستم.
اول. توي راهنمايي كه نوشته شده، اون قالبي كه گذاشته شده براي اين انتقال، تگ‌هاي بلاگر رو نداره و اين كلي از وقت من رو گرفت. تا جايي كه من فهميدم، بايد اينجوري باشه:
[code:1]<Blogger>

AUTHOR: <$BlogItemAuthor$>

DATE: <$BlogItemDateTime$>

-----

BODY: <$BlogItemBody$>

--------

</Blogger>[/code:1]

دوم. من تقريباً همة كارها رو انجام دادم، اما اون چيزي كه توي ام-تي، ايمپورت مي‌شه، خاليه. چراش رو نمي‌دونم. بايد بگم كه import as me رو تيك زدم، Category براش انتخاب كردم و ضمناً پابليش هم مي‌شه. ايناش همه درسته، اما به تعداد مطالبي كه توي فايل اكسپورت شده هست، مطلب خالي توي ام-تي ايمپورت مي‌شه. چراش رو نمي‌دونم.
اين هم لينك به فايل اكسپورت شده از بلاگ‌اسپات، كه براي اينكه بشه تست كرد، تعداد پست‌هاش رو كم گذاشتم، تا حجيم نباشه:
<a href='http://www.worldof.us/TempFiles/Blog/blogger_export.html' target='_blank'>http://www.worldof.us/TempFiles/Blog/blogg...ger_export.html</a>

حالا مي‌شه يكي به ما بگه چرا اين فايل درست ايمپورت نمي‌شه و مشكلش چيه؟
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
ممنون، حالا بذار اي خونه اصلاً خونه بشه، فعلاً كه تنه‌ش مونده و آستين!!! :)
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
اين رو شايد احسان بتونه جواب بده ولي كاش تو قسمت ام تي مي پرسيدي كه بچه ها بيان بخونن كمكت كنن.
ضمنا شايد بايد بين خطوط enter بزني !؟
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
والا راستش با عابر صحبت كردم در اين مورد. اونم ايده‌اي نداش. اگه فكر مي‌كني انتقالش به اون بخش بهتره، منتقلش كن. ممنون مي‌شم.
قربونت.
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
اينجا باشه حالا احسان بخونه ، وقتي نتيجه گرفتي منتقلش مي كنم.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,659
لایک‌ها
25
سن
38
محل سکونت
Tehran
اقا يك كاري بكن اول اينكه از توي ستينگ Timestamp رو بگذار روي اون حالتي كه هم تاريخ داره و هم ساعت چون اگر از قالبي كه خود ام تي توي راهنماش داده استفاده كرده باشي اين كار لازمه ميشه بذارش روي حالت شبيه به
10/18/2003 01:59:17 AM
ديگه اينكه تعداد مطالب رو بذار روي حداكثر ممكن و وقتي صفحه باز شد روش رايت كليك كن و view source بزن و حالا از توي نت پد اگر كدي مربوط به بنر اون بالا هست حذف كن تا برسي سر اولين author و تا اونجا رو حذف كن حالا ذخيرش كن و از اين فايل به عنوان ايمپورت استفاده كن.. من الان مطالب بلاگ قديميم رو به اين شكل ايمپورت كردم و جواب داد..
 

badjens

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
318
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
چون دقيقآ من هم به مشكلات تو بر خوردم پس وقتي كه تمام مطالب بلاگ رو با تنظيمات خواسته شده رديف كردي و دكمه پست اند پابليش رو زدي . viewyour site رو انتخاب كن تا تمام مطالب بلاگت توي يك صفحه(اين تنظيم هم مهم هست كه تعداد مطالب رو حداكثر باشد) نشون داده بشه بعد از بالا save as html رو بزن (نه كپي پيست) و همين فايلو تو دايركتوري import اپلود كن و برو همون كارايي كه ميكردي رو بكن حله :!: :idea:
اگه باز مشكلي بود بگو ;)
 

babak_b

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
281
لایک‌ها
0
مشكل از فاصله بعد از :BODY است . بعد از دو نقطه ها نباید space باشه ، اون رو حذف کن قاعدتا درست میشه .
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,879
محل سکونت
Internet
همونطور كه دوستان نوشتن ممكنه ايراد از تاريخ باشه... يا ممكنه يه جا كاراكتر اضافي تايپ كردي... چون بايد دقيقا هموني باشه كه خودش گفته. چون دوباره ميخواد از روي اون بخونه. به اين چيزهاش دقت كن.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,879
محل سکونت
Internet
راستي من اين تاپيك رو به قسمت مووبل تايپ منتقل ميكنم.
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
مشكل از فاصله بعد از :BODY است . بعد از دو نقطه ها نباید space باشه ، اون رو حذف کن قاعدتا درست میشه .

نه اين كار رو كردم. مشكل از اون نيست. :?
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
همونطور كه دوستان نوشتن ممكنه ايراد از تاريخ باشه... يا ممكنه يه جا كاراكتر اضافي تايپ كردي... چون بايد دقيقا هموني باشه كه خودش گفته. چون دوباره ميخواد از روي اون بخونه. به اين چيزهاش دقت كن.

احسان جان. مطمئنم كه از اينا نيست. تاريخ رو مطمئناً درست گذاشتم. ولي به هر حال با حالت هاي ديگه هم تست كردم. اون مواقع كه اصلاً خطا مي گرفتم. الان import انجام مي‌شه، اما به تعداد نوشته‌هام،‌عبارت خالي ظاهر مي‌شه. پس مشخصاً مشكل از تاريخ نيس.
اينكه جايي كاراكتر اضافه باشه يا نه، نمي‌دونم. بازم مطمئناً من چيز اضافي‌اي تايپ نكردم. قالبي كه گذاشتم رو عيناً اينجا گذاشتم ديگه.
به نظرم با انجام دادن قدم به قدم اون چه كه توي راهنما گفتي، كار درست انجام نمي‌شه. مشكلاتي هست. نمونه‌اش مث اون چه در مورد تگ بلاگر نوشتم. شايد يه چيزاييه كه واس تو بديهيه و واسه همين قيد نكردي، و همون باعث بروز مشكل مي‌شه. چون من قدم به قدم، عيناً از روي راهنما عمل كردم.
عابر كه مي‌گفت راه حلش جواب داده، هنوز تست نكردم، ولي فكر مي‌كنم با اون حل خواهد شد. توي هم واسه آيندگان يه بازبيني توي راهنماييه بكن.
قربون تو.
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
چون دقيقآ من هم به مشكلات تو بر خوردم پس وقتي كه تمام مطالب بلاگ رو با تنظيمات خواسته شده رديف كردي و دكمه پست اند پابليش رو زدي . viewyour site رو انتخاب كن تا تمام مطالب بلاگت توي يك صفحه(اين تنظيم هم مهم هست كه تعداد مطالب رو حداكثر باشد) نشون داده بشه بعد از بالا save as html رو بزن (نه كپي پيست) و همين فايلو تو دايركتوري import اپلود كن و برو همون كارايي كه ميكردي رو بكن حله &nbsp;:!: &nbsp;:idea: &nbsp;
اگه باز مشكلي بود بگو &nbsp;;)

من الان عيناً بر اساس مطالب مندرج در راهنما، مستقيماً از اونجا ftp مي‌كنم توي شاخة import سايت خودم و ضمناً با extension اي هم كه گفتي save as كنم، يعني HTML هم save مي‌كنم. بنابراين قاعدتاً اون كاري كه مي‌گي خودبخود انجام مي‌شه، نمي‌شه؟! :rolleyes:
 

badjens

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
318
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
Ghazmar جان بعني نشد! يا شد؟!
خلاصه يك تست ديگه هم بكن اونم اينكه صفحه نوشته هاتو توي بلاگر به اين صورت ذخيره كن:
[left:7c6f0642bb]File-save as-web page complete(*.htm ,*.html)[/left:7c6f0642bb]
بازم نشد من حاضرم اين كارو برات انجام بدم ;)
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,659
لایک‌ها
25
سن
38
محل سکونت
Tehran
اقا اون كار كه امروز گفتم كردي؟ بفرستش روي صفحه اصلي دقيقا از همون روش برو من ميتونم نتيجه رو روي لوكال هوست بتستم بهت بگم..
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
فعلاً كه نشده! من نمي‌دونم چرا دست به طلا هم مي‌زنم، مي‌شه گوريل انگوري! :(
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,659
لایک‌ها
25
سن
38
محل سکونت
Tehran
من نميدونم چه مشكلي داري.. من ايمپورت كردم و شد يه نگاهي الان بهش بنداز.. وبلاگت خودت رو ميگم البته..
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
خداوند به عابر خير دهاد!
 
بالا