آژانس هواپیمایی
pop up

تصویر با اندازة مناسب

شروع موضوع توسط Pouyan ‏21 جولای 2003 در انجمن HTML

  1. Pouyan

    Pouyan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    سلام :)

    از جوابهایی که تا حالا تو فرومهای مختلف اینجا گرفتم و دیدم خیلی کیف کردم! الان هم یه سؤال دارم... فرض کنین که یه سایت داریم که با مووبل تایپ ساخته شده. حالا میخوایم تو یکی از پستهاش عکس بفرستیم. اندازة عکس هم طوریه که وقتی پنجره کامل باز باشه، صفحه بندی و لی اوت صفحه بهم نمیخوره.. ولی وقتی صفحه کوچیک میشه، به خاطر عکس کل صفحه بندی به طرز بدی بهم میخوره... میخواستم بدونم چکار میتونم بکنم که عکس هم مثل بقیة اجزای صفحه نسبت به اندازة پنجره انعطاف داشته باشه و صفحه رو به هم نریزه؟
    یه جور راحتی جوابم رو بدین که بفهمم! ;)
    ممنون! :D
     
  2. taimazflash

    taimazflash کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2003
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    :rolleyes: در html چنين امكاني وجود نداره ولي شما مي تونيد از اسكريپت هاي جاوا استفاده كنيد من مطمئنم كه با javascript مي شه همه كار كرد حتي اين رو.
    براي پيدا كردن اسكريپت هاي مذبور هم از آلفا --> <a href='http://weblog.wplusplus.com' target='_blank'>http://weblog.wplusplus.com</a> <-- كمك بگير .(منظورم فرستادن ايميله)
     
  3. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    كي گفته با html نميشه ؟

    اينم كدش :

    [code:1]&#60;img border=&#34;0&#34; src=&#34;http&#58;//www.sefidary.com/download/ava2.gif&#34; width=&#34;10%&#34; &#62;[/code:1]
    فقط كافيه اندازه رو هب درصد بدي ... و اينم تئجه داشته باش كه يا بر حسب width بنويس يه بر حسب height چون بخواي حفتشو بنويسي تصويرت حالتشو از دست ميده ;)
    اين شكليم ميشه :

    <img border="0" src="http://www.sefidary.com/download/ava2.gif" width="10%" >
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,508
    محل سکونت:
    Internet
    اين زياد به مووبل تايپ نداره.
    علي جواب درست رو نوشته... البته اينم بدون كه سايز عكس وقتي با درصد عوض بشه يه كم از فرم و كيفيت در مياد!
     
  5. Pouyan

    Pouyan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    سلام :)

    خیلی ممنون از جوابا... ولی اینجوری که به نظر میاد من دارم اشتباهی منطورم رو میگم... نگاه کنین؛ مگه اینطور نیست که اون چیرایی که تو فایل css تعریف میکنیم بصورت یه کادر متناسب با اندازة پنجره نمایش داده میشه . خوب، اگه این فرض اول من درسته؛ حالا میخوام با تگ IMG هم همين كار رو بكنم. اما بلد نيستم كه توي css چه جوری باید تعریفش کنم.
    ااااه! :rolleyes: اصلاً بذارین اینجوری بگم؛ یه کم زود - قبل از اینکه این پستهای موجود جدید بشن - یه سری به <a href='http://www.pouyan.ws' target='_blank'>http://www.pouyan.ws</a> بزنین اگه ممکنه... وقتی که اندازة پنجره ماکسمایزه، احتمالاً تصاویر صفحة اول رو درست میبینین؛ ولی وقتی که اندازه اش رو کوچیک کنین (یا مثلاً با رزلوشن کمتر ببینینش) یه دفه همه چی به شکل بدی به هم میریزه... میخوام این مشکل رو حل کنم.
    اگه کمکم کنین کلی ممنونتون میشم. لطفاً!

    پویان
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,508
    محل سکونت:
    Internet
    عرض اصلي ترين div رو يه کم زيادي کم گرفتي... واسه همينه که جا واسه ستون کناري کم مياد و در حالت کوچيک ميريزه بهم و در حالت بزرگ درست ميشه.
    در مورد تگ img هم کافي توي استايلها يه استايل به همين اسم ايجاد کني.
    اينا رو يه تستي بکن ببين چي ميشه. ;)
     
  7. boxilink
  8. shaar

    shaar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2003
    نوشته ها:
    721
    تشکر شده:
    55
    محل سکونت:
    Iran
    احسان جان شرمنده ام ولي شما كه حواست جمع بود ! اون تاپيك قرارعمومي حواستو به هم ريخته!!!:
     
  9. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,508
    محل سکونت:
    Internet