MirzaSaman33
Registered User
سلام یه لپ تاب Acer مدل Aspire 5100 دارم که از هلند خریداری شده خود لپ تاب مشکل داره و مربوط به گرافیکش هست که به خود کمپانی هم دادم نتونستن درست کنن (هم تو خود هلند هم تو ایران) به غیر از اون همه چیش فکر میکنم باید سالم باشه مشکلشم اینه تصویر نمیده یه مدت با جنگولک بازی و ایجاد اهرم زیر چیپست گرافیک تصویر میداد ولی بعد یه مدت اونم کارساز نبود لپ تابم قدیمیه (2005 اینطورا) الان خودم لپ تاب رو باز کردم قطعات مختلف رو جدا کردم (نترس بابا بلدم :ی) رم و دی وی دی رام و سی پی یو و مانیتور و غیره اینا برای فروش هست بیشترم فکر کنم به درد تعمیرکار میخوره اگر کسی باهم خواست میتونه بگه که من دوباره ببندم قطعات و خود بپ تاب رو تقدیم کنم راسیتش قیمت هم برای هیچکدوم از قطعات نمیزارم با توجه به مرامتون قیمت بزارین (اصلاً شاید به درد کسی هم نخوره :ی).بریم سراغ لیست:
1-اولین مورد فن لپ تاب هست که سالمه و سینک بغلش فن که روی سی پی یو قرار میگیره هم سالم موجوده (اسمش چی بود :ی).
قیمت پیشنهادی
2-دومین مورد رمها لب تاب هست هم دو تا موجوده 512MB و DDR2 سالمن فقط هواستون به مدل خشابش باشه چون به لپ تاب خودم (که اون ایسره) خشابش نخورد (میخواستم تست کنم) یعنی فرق داشت مدلاش!.مدل رم ها سامسونگه ساخت کره.
قیمت پیشنهادی
3-سی پی یو مدل AMD (مدل دقیقش Turian 64 *2 Mobile Technology TL50 16GHz, 512KB L2 catch) که اینم سالمه (مطمئن نیستم ولی 99 درصد سالمه) اگر مشکل داشت پس میگیرم مشکلی ندارم از این لحاظ.
قیمت پیشنهادی
4-یه هاردش موجوده 80 گیگ سالم هست روش ویندوز هم یکی دو سال پیش نصب کرده بودم مارکش هیتاچی هست مدلش HTS541080G9AT00 باز اینم دقت کنید به خشابش.
فروخته شد
5-دی وی دی رام ساخت 2006 ساخت فیلیپین هست سریال نامبرش 6GAHB208916 BAA-A G اینم سالمه (باز اینم احتمال 99 درصد رو روش بدین) باز اگر مشکل داشت پس میگیرم خیالتون راحت.
فروخته شد
6-مانیتور که 15.4 اینچ هست (WXGA wide CrystalBrite TFT LCD) اینم تصویر میده مشکل نداره همچیشم اوکی هست بالاشم یه وب کم دارهکه از سلامت اون مطمئن نیستم.
قیمت پیشنهادی
7-صفحه کلیدش هست که بازم اون مشکل نداره.
قیمت پیشنهادی
غیر از این موارد مادربردش هم موجوده نمیدونم چیاش سالمه چیاش نیست
1-اولین مورد فن لپ تاب هست که سالمه و سینک بغلش فن که روی سی پی یو قرار میگیره هم سالم موجوده (اسمش چی بود :ی).
قیمت پیشنهادی
2-دومین مورد رمها لب تاب هست هم دو تا موجوده 512MB و DDR2 سالمن فقط هواستون به مدل خشابش باشه چون به لپ تاب خودم (که اون ایسره) خشابش نخورد (میخواستم تست کنم) یعنی فرق داشت مدلاش!.مدل رم ها سامسونگه ساخت کره.
قیمت پیشنهادی
3-سی پی یو مدل AMD (مدل دقیقش Turian 64 *2 Mobile Technology TL50 16GHz, 512KB L2 catch) که اینم سالمه (مطمئن نیستم ولی 99 درصد سالمه) اگر مشکل داشت پس میگیرم مشکلی ندارم از این لحاظ.
قیمت پیشنهادی
4-یه هاردش موجوده 80 گیگ سالم هست روش ویندوز هم یکی دو سال پیش نصب کرده بودم مارکش هیتاچی هست مدلش HTS541080G9AT00 باز اینم دقت کنید به خشابش.
فروخته شد
5-دی وی دی رام ساخت 2006 ساخت فیلیپین هست سریال نامبرش 6GAHB208916 BAA-A G اینم سالمه (باز اینم احتمال 99 درصد رو روش بدین) باز اگر مشکل داشت پس میگیرم خیالتون راحت.
فروخته شد
6-مانیتور که 15.4 اینچ هست (WXGA wide CrystalBrite TFT LCD) اینم تصویر میده مشکل نداره همچیشم اوکی هست بالاشم یه وب کم دارهکه از سلامت اون مطمئن نیستم.
قیمت پیشنهادی
7-صفحه کلیدش هست که بازم اون مشکل نداره.
قیمت پیشنهادی
غیر از این موارد مادربردش هم موجوده نمیدونم چیاش سالمه چیاش نیست
http://8pic.ir/viewer.php?file=ktrqizm9b7dk5dkvohgr.jpg http://8pic.ir/viewer.php?file=satv1xin6yw2rr2q9b2y.jpg
عکس ها شب قرار میگیره مدیرا نبندن تاپیکو
عکس ها شب قرار میگیره مدیرا نبندن تاپیکو
بحث کارشناسی و قیمت هم بکنید آزادِ آزاد فقط به هم بی احترامی نکنید (همچنین سو استفاده نکنید هرچی قیمت هست همونو بگید حق باشه :ی)
Last edited: