منتخب بازارچه

تعمیر و آنلاک مودمهای LH92 / LH96 / MF910 / CA60

advantage

Registered User
امتیاز - 100%
10   0   0
تاریخ عضویت
7 مارس 2008
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
69
محل سکونت
مشهد
دوست عزیز مودم ایرانسل i60 چه ورژنی آنلاک می شه ؟ همه ایرانسل ها آنلاک می شه یا بعضی مدل ها مثل مبین نت امکان آنلاک شدن ندارند؟
ممنون از راهنمایی تون
 

Hamid1920

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
24 آگوست 2009
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
22
دوست عزیز مودم ایرانسل i60 چه ورژنی آنلاک می شه ؟ همه ایرانسل ها آنلاک می شه یا بعضی مدل ها مثل مبین نت امکان آنلاک شدن ندارند؟
ممنون از راهنمایی تون
همه ورژن هایی که ایرانسل تا به امروز داده انلاک میشن
 

Hamid1920

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
24 آگوست 2009
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
22
دوستان مودم MF810 و FD-I40 هم آنلاکشون به لیست اضافه شد
مودم تندا 180 (Tenda 4g 180) هم تعمیراتش اضافه شد

ZTE MF810
------------
آنلاک 70

FD-I40
------------
آنلاک 100
--حل مشکلات--
بوت نشدن مودم 100

تندا 180 (Tenda 4g 180)
------------
حل مشکلات نرم افزاری 100
 

amir.aghayi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
امتیاز - 100%
50   0   0
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2012
نوشته‌ها
974
لایک‌ها
120
محل سکونت
مشهد
سلام
وقت بخیر
کدوم شهر هستین شما ؟
یک دونه lh96 دارم برای آنلاک
 

Hamid1920

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
24 آگوست 2009
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
22
سلام
در پست اول ایدی ذکر شده
@Hamid_1920
 

0o1system

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
امتیاز - 100%
49   0   0
تاریخ عضویت
31 مارس 2015
نوشته‌ها
1,100
لایک‌ها
294
سن
29
سلام دوست عزیز ... همچنان مودم های b612 مبین نت هیچ راه حل آنلاکی ندارن؟
 

Hamid1920

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
24 آگوست 2009
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
22
سلام دوست عزیز ... همچنان مودم های b612 مبین نت هیچ راه حل آنلاکی ندارن؟
مودم B612 سکیور بوت در سی پی یو فعال شده که تو این حالت امکان نصب فریمور ساین شده و انلاک مودم فقط با کلید های V5 مبین نت و هواوی مقدوره که هنوز هیچکدوم بیرون درز نکرده البته با تعویض سی پی یو میشه انجام داد که کار زیاد منطقی نیست
 

m558

Registered User
امتیاز - 100%
82   0   0
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
936
لایک‌ها
546
درود
قیمت آنلاک
TF-i60 H1
مودم باید ارسال بشه یا از راه دور هم میشه؟
 

Hamid1920

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
24 آگوست 2009
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
22
درود
قیمت آنلاک
TF-i60 H1
مودم باید ارسال بشه یا از راه دور هم میشه؟
عزیز روش انلاک این مودم تو اینترنت هست و کمی جستجو کنید میتونید پیدا کنید
چون مودم باید باز بشه و لحیم کاری انجام بشه از راه دور قابل انجام نیست ولی خودتون بدون صرف هزینه از طریق اموزشهایی که تو اینترنت هست میتونید انجام بدید
 

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
امتیاز - 100%
153   0   0
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2005
نوشته‌ها
2,074
لایک‌ها
128
سن
38
محل سکونت
Iran , Tehran
سلام قربان

مودم TDLTE ایرانسل B-5142 امکان آنلاک داره ؟
 
بالا