آژانس هواپیماییexchanging

تعمیر کننده هارد یا برد هارد، فوری

شروع موضوع توسط 125 ‏24 آپریل 2010 در انجمن خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری

  1. 125

    125 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    1,077
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام،

    دوستان کسی اینجا تو کار تعمیر هارد لپتاپ هست؟ یا کسی هست یه برد سالم هارد با این مشخصات رو داشته باشه؟

    هارد Western Digital, 320 GB , FirmWare T1
    ??
     
  2. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,549
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    برد سوخته یا فریمورش پریده ؟؟؟
    چطوری هارد خراب شد؟؟؟
     
  3. 125

    125 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    1,077
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام استاد،
    این جریان ماله 4-5 ماه پیشه ولی اینطوری شده:

    سلام ،

    داشتیم با لپتابمون کار میکردیم ( تو اینترنتم بودیم ) یهو یه بلو اسکرین داد و سریع یه چیزایی نوشت و فرت شد، حالا که لپتاپو روشن میکنم این ارور رو میده:


    حالا چیکار کنمش؟
    مدل لپتاپ : دل XPS1530


    بعد یه چیزی هست بردمش مرکز کامپیوتر یکی دیدش گفت احتمالا بردشه چون سیلندرهاش کار میکرد، اون گفت باید ببری پیشه یکی که کارش PC3000 هست ولی جایی نبردم.

    ممنون
     
    Last edited: ‏24 آپریل 2010
  4. sirous_sus

    sirous_sus Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2009
    نوشته ها:
    6,171
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    ░▒▒░ سرزمین کوروش ░▒▒░
    حسابی ترسوندیم منم دقیقا همین مدل و همین هارد با همین فریم ور رو دارم تمام اطلاعات کاریم رو ریختم روی هارد این که مثلا امن تر از هارد های مکستور و...............
    این حرف شما باعث شد به فکر یه بک آپ اساسی باشم :(:(:(:(
     
  5. 125

    125 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    1,077
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    Tehran
    آره آقا یهو گزاشت تو پاچمون :( حتما بک بگیر اگه چیزی داری
    آدم دیگه نمیدونه فایلاشو تو چی نیگه داره:( مثلا وسترن بود خیر سرش:wacko:
     
  6. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,549
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    اگه اطلاعات داخل هارد واستون مهمه میشه یه کاراییش کرد
    ولی چون باید یه هارد دیگه رو اوراق کرد یه کم گرون میشه
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. R3SA

    R3SA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2010
    نوشته ها:
    2,581
    تشکر شده:
    69
    محل سکونت:
    テヘラン
    ارور صفحه آبی فقط مربوط به هارد میشه ؟
    من 1 سیستم دارم نصب ویندوزش هیچوقت با موفقیت به آخر نمیرسه.
    همش حدود 10 - 20 دقیقه که مونده نصب تموم بشه این صفحه ی مرگ میاد و مجبور میشم خاموش کنم.
     
  9. sirous_sus

    sirous_sus Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2009
    نوشته ها:
    6,171
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    ░▒▒░ سرزمین کوروش ░▒▒░
    نه 70% درصد ماله رمه یه سرچ کوچیک کنید متوجه میشید
     
  10. sirous_sus

    sirous_sus Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2009
    نوشته ها:
    6,171
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    ░▒▒░ سرزمین کوروش ░▒▒░
    دقیقا وسترن بعد هیتاچی بهترین برنده
    البته هارد های دل همه صدا میده بر عکس اونایی که توی سونی هست ولی سونی ها وسترن نیست یه مارک عجیب داشت یادم رفته :wacko:
     
  11. 125

    125 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    1,077
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    Tehran
    آره مهمه اگه برگرده،
    چقده هزینش حدودا؟:(

    کاش پس هارد نمیخریدم دوباره
     
  12. sirous_sus

    sirous_sus Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2009
    نوشته ها:
    6,171
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    ░▒▒░ سرزمین کوروش ░▒▒░
    این ها که برداش نیست باید دقیقا یه برد مثل خودتون (یه هارد ) پیدا کنید
    لا اقل هزینه یک هارد مثل خودتون کمی هم برای دست مزد :(

    هارد چی خریدی ؟؟؟ چند ؟؟؟ این جدیده هم صدا میده مثل قبلی ؟؟
     
  13. 125

    125 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    1,077
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    Tehran
    یه 320 سامسونگ گرفتم فک کنم 70 نه صدا نمیده
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. sirous_sus

    sirous_sus Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2009
    نوشته ها:
    6,171
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    ░▒▒░ سرزمین کوروش ░▒▒░
    دیگه الان باید یه 500 هیتاچی میخریدی
    پس رفت کردی که
    ولی همین که صدا نمیده خوبه از جیک جیک هارد راحت شدی این وسترن ها که روی لپ تاپ صدای پرنده میده :D
     
  16. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,549
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    حدود 150 تومن ;)
     
  17. 125

    125 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    1,077
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    Tehran
    مگه فقط یه هارد نمیخواد؟:(
     
  18. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,549
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    هارد 320 وسترن چون نیست کمتر از 100 تومن نمیدن;)
     
  19. 125

    125 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    1,077
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    Tehran
    اون جریان فریمویر که گفتی امکانش هست باشه؟
    اگه 100 بشه مشکل نیست، اطلاعات روش میمونه دیگه؟
     
  20. hadijamalo

    hadijamalo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    158
    تشکر شده:
    0
    صفحه ابيكه اسمش مرگه ربطي به فريمورنداره