• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیر کی برد لبتاپ

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
سلام دوستان کی برد لبتاپم چنتا کلید نمیزنه یه مدت زیادی تو معرض خاک بود الانم چنتا کلیداش کار نمیکنه میخواستم بدونم اگه لب تاپ باز کنم با تمیز کردن زیر کی برد مشکلش حل میشه؟ لب تاپ تا امروز باز نشده در ضمن تایپ با کی برد ویندوز واقعا خسته کننده اس؟ دوستان شرکتی تو تهران میشناسند که در زمینه تعمیرات عالی بتاشن؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان کی برد لبتاپم چنتا کلید نمیزنه یه مدت زیادی تو معرض خاک بود الانم چنتا کلیداش کار نمیکنه میخواستم بدونم اگه لب تاپ باز کنم با تمیز کردن زیر کی برد مشکلش حل میشه؟ لب تاپ تا امروز باز نشده در ضمن تایپ با کی برد ویندوز واقعا خسته کننده اس؟ دوستان شرکتی تو تهران میشناسند که در زمینه تعمیرات عالی بتاشن؟
سلام. این ادعا می کنه که در حضورتون تعمیر میکنه. بد نیست امتحانش کنید:
http://forum.persiantools.com/threads/تعمیرات-لپ-تاپ.699296/#post-11156595
البته توی مجتمع کامپیوتر پایتخت تعمیرکار خوب زیاده. اما فرد بخصوصی رو سراغ ندارم.

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
سلام. این ادعا می کنه که در حضورتون تعمیر میکنه. بد نیست امتحانش کنید:
http://forum.persiantools.com/threads/تعمیرات-لپ-تاپ.699296/#post-11156595
البته توی مجتمع کامپیوتر پایتخت تعمیرکار خوب زیاده. اما فرد بخصوصی رو سراغ ندارم.
ایشون از طرز تاپیک زدنشون مشخصه!!
بازار رضا هم گرون میگیرن و هم اصلا اعتماد ندارمو بیشتر تعمیر کارای تجربی تعمیرات انجام میدن
مجتمع کامپیوتر میرداماد چند باری بیشتر نرفتم ولی تاجایی که خاطرم هست بیشتر فروشنده هستن تا تعمیر کار

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ایشون از طرز تاپیک زدنشون مشخصه!!
بازار رضا هم گرون میگیرن و هم اصلا اعتماد ندارمو بیشتر تعمیر کارای تجربی تعمیرات انجام میدن
مجتمع کامپیوتر میرداماد چند باری بیشتر نرفتم ولی تاجایی که خاطرم هست بیشتر فروشنده هستن تا تعمیر کار
عزیز توی مجتمع کامپیوتر پایتخت تعمیرکار زیاده و این ربطی به تعداد فروشندگان نداره.

hossein_esmaeeli

Registered User
لایک‌ها
527

عزیز شما تو سایت یو تو یوب تعویض کیبورد لپتاپتون رو سرچ کن میبینی چقدر آموزش تعویض کیبورد یا رفع مشکل مخصوص لپتاپ شما اونجا هست و راحت خودت میتونی این کار و انجام بدی
البته باید مدل لپتاپ رو هم بنویسی اونجا

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
عزیز شما تو سایت یو تو یوب تعویض کیبورد لپتاپتون رو سرچ کن میبینی چقدر آموزش تعویض کیبورد یا رفع مشکل مخصوص لپتاپ شما اونجا هست و راحت خودت میتونی این کار و انجام بدی
البته باید مدل لپتاپ رو هم بنویسی اونجا
ممنون دوست عزیز سرچ کردم و چنتا اموزش دیدم ولی بعد یک ساعت تلاش کیبرد درست نشد نیاز به یه کیبرد لب تاپ ایسوس k54c دارم از دوستان انجمن کسی میفروشه؟

hossein_esmaeeli

Registered User
لایک‌ها
527
ممنون دوست عزیز سرچ کردم و چنتا اموزش دیدم ولی بعد یک ساعت تلاش کیبرد درست نشد نیاز به یه کیبرد لب تاپ ایسوس k54c دارم از دوستان انجمن کسی میفروشه؟
عوضش یادگرفتین چجور عوض کنید
خودتون میخرید عوض میکنید دیگه نیازی به تعمیر کار هم ندارید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
میتونید از فروشگاه افق تهیه کنید iranfso

بالا