• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعويض كارت 7770 سافاير با 7870 همين برند

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
سلام به همه و عيدتون مبارك يه كارت 7770 سافاير گيگاهرتز اديشن دارم با 2 سال گارانتي دريا كامپيوتر با كارت 7870 همين برند تعويض ميكنم بستگي به تميزي و مدت زمان كاركرد و گارانتي سر هم ميدم. .. پيشنهاداتون رو پ.خ كنيد ...

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
سلام

برای اجرایی هرچه بهتر قوانین از شما خواهشمندم عکس با نام کاربری رو حتما اپلود کنید ! (طبق قانون 24ساعت مهلت برای قرار دادن عکس با نام کاربری وجود داره بعد از 24ساعت تاپیک قفل/آرشیو خواهد شد !! )

موفق و موید باشید / ارادتـــــــــ

ahmadeid1362

Registered User
لایک‌ها
145
سلام به همه و عيدتون مبارك يه كارت 7770 سافاير گيگاهرتز اديشن دارم با 2 سال گارانتي دريا كامپيوتر با كارت 7870 همين برند تعويض ميكنم بستگي به تميزي و مدت زمان كاركرد و گارانتي سر هم ميدم. .. پيشنهاداتون رو پ.خ كنيد ...

به نظرم برای اینکه به مقصودت برسی اول باید گرافیک خودتو اب کنی عزیز..فکرنکنم کسی حاضر بشه گرافیک پایینتر از خودشو برداره

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
به نظرم برای اینکه به مقصودت برسی اول باید گرافیک خودتو اب کنی عزیز..فکرنکنم کسی حاضر بشه گرافیک پایینتر از خودشو برداره

سلام به شما بله من خودم هم فكر ميكنم كه اينطور باشه ولي يه بنده خدايي بود كه ميخواست تعويض كنه ولي الان نيست! !! نميدونم كجا غيبش زده!!!
گفتم شايد فرجي بشه دوباره. پيدا بشه :cool:

ممنون از شما چشم در اسرع وقت انجام خواهد شد

ahmadeid1362

Registered User
لایک‌ها
145
سلام به شما بله من خودم هم فكر ميكنم كه اينطور باشه ولي يه بنده خدايي بود كه ميخواست تعويض كنه ولي الان نيست! !! نميدونم كجا غيبش زده!!!
گفتم شايد فرجي بشه دوباره. پيدا بشه :cool:

ممنون از شما چشم در اسرع وقت انجام خواهد شد

فقط ازبابت تجربه گفتم ها چون خودم یدونه 460 دارم که توهمین فرم برافروش گذاشتم..............بای:rolleyes:

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
فقط ازبابت تجربه گفتم ها چون خودم یدونه 460 دارم که توهمین فرم برافروش گذاشتم..............بای:rolleyes:

به هر حال ممنون از شما ايشالا پيدا ميكنم :)

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2

بالا