سلام اگه قصد فروش دارید که حضوری میتونیم معاملش کنیم
سلام قصدم معاوضه س به خاطر اینکه گوشی + شارژر وایرلس(200 پولش شده) اصل سامسونگ روی هم 2450 برای اون طرفی که خریده تموم شده. بخوام بفروشم ضرر داره ولی تعویض نه. اگه هم بخواین جفتشو با هم میفروشم شارژرشم هنوز آکبنده پلمب باز نشده و جدا از گوشی فروخته نمیشه. اگه برات میصرفه شاید بتونم بفروشم چون به ضرر نمیدمش (مگه قیمت مناسب پیشنهاد شه) یعنی ترجیح میدم معاوضه پیدا نکردم استفاده کنم سه چهار سالی. ولی قصدم تعویضه.
سایر دوستانی هم که در مورد فروش میپرسن به این نکته توجه کنن. چون بخوام اینو به ضرر زیاد بدم بره و از اونور برم باز پول بذارم رو پول فروش این گوشی و یه گوشی اکبند بخرم عاقلانه و منطقی نیست برای همین تعویض مد نظرمه و فروش هم به شرط فروش هر دو دستگاه با هم و قیمت بدون هیچ تخفیفی 2100 (همینجوری 350 ضرره)چون اولا هنوز سیمکارت رو گوشی نرفته دوما برین قیمت گارانتی 18ماهه سامتل رو از نمایندگی بگیرین سوما شارژر پلمبه و به قیمت آکبند فروش میره.اگه گرونه و ... شرمنده دیگه من نمیتونم کمتر بدم بره و لطفا بحثی نکنین تو تاپیک چون گفتم قصد فروش نیست و معاوضه س منتها بفروشمم این قیمت جفتشو میفروشم.ممنون
ولی اگه پیشنهاد تعویض دارین مطرح کنین فقط هم نوت 5 (هر رنگی)یا اس 6 اج+ (فقط سفید) بدون حتی یه نقطه ی میکروسکوپی