• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض اس 6 اج گارانتی دار آکبند با نوت 5

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
للللللللللللللللللللللللللل

Last edited:

rasht1296

Registered User
لایک‌ها
55
سلام نوت۴ تعویض ندارین

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

masoud.vernal

Registered User
لایک‌ها
506
سلام اگه قصد فروش دارید که حضوری میتونیم معاملش کنیم

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
سلام اگه قصد فروش دارید که حضوری میتونیم معاملش کنیم
سلام قصدم معاوضه س به خاطر اینکه گوشی + شارژر وایرلس(200 پولش شده) اصل سامسونگ روی هم 2450 برای اون طرفی که خریده تموم شده. بخوام بفروشم ضرر داره ولی تعویض نه. اگه هم بخواین جفتشو با هم میفروشم شارژرشم هنوز آکبنده پلمب باز نشده و جدا از گوشی فروخته نمیشه. اگه برات میصرفه شاید بتونم بفروشم چون به ضرر نمیدمش (مگه قیمت مناسب پیشنهاد شه) یعنی ترجیح میدم معاوضه پیدا نکردم استفاده کنم سه چهار سالی. ولی قصدم تعویضه.

سایر دوستانی هم که در مورد فروش میپرسن به این نکته توجه کنن. چون بخوام اینو به ضرر زیاد بدم بره و از اونور برم باز پول بذارم رو پول فروش این گوشی و یه گوشی اکبند بخرم عاقلانه و منطقی نیست برای همین تعویض مد نظرمه و فروش هم به شرط فروش هر دو دستگاه با هم و قیمت بدون هیچ تخفیفی 2100 (همینجوری 350 ضرره)چون اولا هنوز سیمکارت رو گوشی نرفته دوما برین قیمت گارانتی 18ماهه سامتل رو از نمایندگی بگیرین سوما شارژر پلمبه و به قیمت آکبند فروش میره.اگه گرونه و ... شرمنده دیگه من نمیتونم کمتر بدم بره و لطفا بحثی نکنین تو تاپیک چون گفتم قصد فروش نیست و معاوضه س منتها بفروشمم این قیمت جفتشو میفروشم.ممنون
ولی اگه پیشنهاد تعویض دارین مطرح کنین فقط هم نوت 5 (هر رنگی)یا اس 6 اج+ (فقط سفید) بدون حتی یه نقطه ی میکروسکوپی

Last edited:

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
با موتو ایکس استایل هم عوض میشه
با گوشی های 500 تا 600 تومانی خوب مثل هانر فور سی .هانر فور ایکس. تی 2 اولترا. لنوو کا3 نوت . دیزایر 820 نارنجی و شبیه اینا هم تعویض میشه و سر میگیرم.(در این صورت گوشی + شارژر وایرلس داده میشه و بدون اون تعویض و فروش در کار نیست)

Last edited:

mobile centers

Registered User
لایک‌ها
150
سلام
نوت۵ گلد ۳۲ گیگ با ۱۸ ماه گارانتی خواستین اکبند ۲۱۷۰ تقدیم میکنم و اگر نقدی بخواین در خدمتم

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
سلام
نوت۵ گلد ۳۲ گیگ با ۱۸ ماه گارانتی خواستین اکبند ۲۱۷۰ تقدیم میکنم و اگر نقدی بخواین در خدمتم
سلام اگه تعویض دارین صحبت کنیم اگه نه فعلا تا این فروش نره نمیتونم بخرم

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
نبود نوت 5؟؟؟؟ با هم راه میایم یه جوری

PEDRAM 666

Registered User
لایک‌ها
82
Ba iphone 6 gold 16gig besiar tamiz va bedoune khato khas taviz dari ?

بالا