• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض تبلت سامسونگ 7 پلاس (p6200) با گوشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
حیف پول ندارم وگرنه رو هوا میزدمش
یاشار جون خوب بفروشی

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
حیف پول ندارم وگرنه رو هوا میزدمش
یاشار جون خوب بفروشی

قابلت رو نداره بفرستم بیادش
دوستان بالاترین پیشنهاد تا به الان با هندزفری 960 تومن بوده اگر تا اخر تعطیلات بالاتر نباشه تقدیمشون میشه
دیدید اهل تخفیف هم هستم پس
به بالاترین پیشنهاد تا اخر شنبه ساعت 12 شب فروخته میشه اگر بالاتر نباشه واسه اون دوست عزیز و گلم میشه
در ضمن گوشی اپتیموس وایت یا گالکسی ادونس هم خریدارم بدون خط و خش با گارانتی خریدار واقعی و بز خرم نیستم بعله :D

Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
یاشار :p

دیدی گفتم تبلت حملش سخته! :D حالا چی نظرتو گرفته شیطون؟!:)

دوست داشتم تجربش کنم دادا که کردم و تجربه خوب و دوس داشتنیی بودش چون چیزه بدی نداشت که بگم اذیتم کرد یکی از بهترین چیزاش بعد قدرت پردازشش باتریش بود من تماس و اس ام اس بازی و اهنگ گوش میدادم 1.5 روز چه بسا بیشتر کار میکرد
والا اول میخواستم پرادا بگیرم گفتن باتریش فوق العاده افتضاحه که واسه من مهمه چون اکثرا خونه نیستم و استفادم زیاده
الان والا گالکسی ادونس و اپتیموس وایت رو دوست دارم بگیرم از گوشی گرون خسته شدم دوست دارم یکم متعادل تر ور دارم فیلا:D

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
دوست داشتم تجربش کنم دادا که کردم و تجربه خوب و دوس داشتنیی بودش چون چیزه بدی نداشت که بگم اذیتم کرد یکی از بهترین چیزاش بعد قدرت پردازشش باتریش بود من تماس و اس ام اس بازی و اهنگ گوش میدادم 1.5 روز چه بسا بیشتر کار میکرد
والا اول میخواستم پرادا بگیرم گفتن باتریش فوق العاده افتضاحه که واسه من مهمه چون اکثرا خونه نیستم و استفادم زیاده
الان والا گالکسی ادونس و اپتیموس وایت رو دوست دارم بگیرم از گوشی گرون خسته شدم دوست دارم یکم متعادل تر ور دارم فیلا:D

انشالا یه چیز متعادل توپ گیر بیاری آقای متعادل ;) من نظرم رو ادونس هست!

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
انشالا یه چیز متعادل توپ گیر بیاری آقای متعادل ;) من نظرم رو ادونس هست!

آره خوب مسلما اون بهتره اما خوب 900 تومن یه قیمت خیلی فضایی هست واسش که من زورم میاد واسش بدم تا چیز در حد آک و گارانتی دار باشه بین 750 تا 800 خریدارم

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
حاجی اگر خواستی با گالکسی تب 7.7 تعویض کنی, من یه دونه دارم ولی تعویض نمیکنم. گفتم یکم بسوزی :دی

شوخی کردم. ناراحت نشی یه وقت.

حالا کسی قیمت 7.7 16 گیگابایتی رو داره؟

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
حاجی اگر خواستی با گالکسی تب 7.7 تعویض کنی, من یه دونه دارم ولی تعویض نمیکنم. گفتم یکم بسوزی :دی

شوخی کردم. ناراحت نشی یه وقت.

حالا کسی قیمت 7.7 16 گیگابایتی رو داره؟

داداش چرا بسوزم اخه میخواستم تبلت رو تجربه کنم که کردم و راضیم بودم خدارو شکر اما حالا نوبت یچیزه دیگه هستش واسه تجربت کردن
والا قیمتش باید نزدیکه 1.5 باشه حدودا
بیا بالا اخره امشب پایان مزایده
960 تومان بالاتر نبود واسه کله وسایل به همراه تبلت؟

تبلت به دوست عزیز و جدیدم آقا jabermoradi فروخته شد از آشنایی و معامله با ایشون فوق العاده راضی و خشنودم
ختم تاپیک

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا