سلامبا سلام
جسارتا اگر فروشی باشه بنده به قیمت معقول خریدارم
انشاالله که هست ؛) فقط با یه تخفیف کوچولوسلام
اصولا قصدم تعویض هست ولی اگر قرار به فروش باشد قیمت فروش 950 هست که بعید میدونم از نظر شما معقول باشد
چه مدت کارکرده و آیا اورکلاک شده؟
جعبه و فن و متعلقاتش موجوده؟ قیمت آخرتون رو برام تو pv بفرستید یه کم بیشتر تخفیف بدید فردا حضوری معامله کنیم ، تهران هستید؟کارکردش حدود 2-3 ماه هست و اورکلاک نشده ولی دان کلاک شده
به علت گرمای هوا و استفاده ار ایر کولینگ متوسط روی فرکانس 4000 -4200 و با کمترین ولتاژ و دمای زیر 55 درچه کار میکرده .
حعبه و فنش هم هست و فنش هم استفاده نشده و آکبند هست .جعبه و فن و متعلقاتش موجوده؟ قیمت آخرتون رو برام تو pv بفرستید یه کم بیشتر تخفیف بدید فردا حضوری معامله کنیم ، تهران هستید؟
بسیار خب مشکلی نیست پس من صبر میکنم، قیمت آخرتونو برام پ خ کنید ممنونحعبه و فنش هم هست و فنش هم استفاده نشده و آکبند هست .
در چند پست قبل عرض کردم که قصدم تعویض هست و اگر موردی پیدا نشه شاید بفروشم .
پس عملا یکی دو روز باید منتطر ماند
بسیار خب مشکلی نیست پس من صبر میکنم، قیمت آخرتونو برام پ خ کنید ممنون
سلام.
ببخشید بابت آف.
دلیل این تعویض چیه؟
بنده به همین پلتفرم خاهم اومد چند وقت دیگه اما برای خرید سی پی یو به مشکل خوردم و بین همین مدل و 4690 موندم.
ممنون.
اگر قیمتها به حالت قبل برگشت و من هم سی پی یو جایگزین پیدا کردم قطعا بهتون اطلاع میدهم .بله اینجور چیزها طبیعیه اگه یادتون باشه سه ماه پیش بعد تعطیلات عید قیمت ۴۷۹۰ کشید بالا و تا ۱۳۵۰ رفت ولی دوباره بازار ثبات پیدا کرد و تا ۱۰۶۰ پایین اومد، به هر حال من 930 خریدارم هر موقع مایل بودید با تشکر