آژانس هواپیماییexchanging

تعویض مین AM2 و سی پی یو AMD با اینتل

شروع موضوع توسط abbaspoor ‏11 مارس 2010 در انجمن خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری

  1. abbaspoor

    abbaspoor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    488
    تشکر شده:
    1
    من یه مین MSI k9neo دارم سوکت AM2
    و یه CPUی AMD مدل x2 3800

    ولی چون میخوام مک بریزم روش با AMD مشکل داره یه خورده و اذیت میکنه
    کسی هست مین LGA775 داشته باشه با یه CPUی اینتل و خواسته باشه با من عوض کنه؟
    قیمتش هم در حدود مال خودم باشه یا فوقش ۱۰-۲۰ تومنی بالا پایین تر که باید سر بدم
     
  2. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,549
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    سلام دوست عزیز cpu را خریدارم
    شما اگه mac پچ شده مخصوص amd نصب کنید به هیچ مشکلی بر نمیخورید
    اگه خواستید بنده snow leopard 10.6.2 دارم که واسه amd پچ شده
    موفق باشید
     
  3. abbaspoor

    abbaspoor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    488
    تشکر شده:
    1
    بیشتر میخوام تعویض کنم تا فروش

    میتونم هستند برای AMD ولی کلا اینتل بهتر جواب میده
    الانم 10.5 ideneb نصب هست ولی یه خورده مشکل داره مثلا usb به هیچ وجه کار نمیکنه!

    خلاصه تصمیم دارم حتما اینتل بگیرم
     
  4. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,549
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    عزیز idneb 10.5 خیلی قدیمیه و این مشکلاتو حتی روی intel داره
    شما snow 10.6.2 بگیرین تمام مشکلاتتون حل میشه
     
  5. abbaspoor

    abbaspoor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    488
    تشکر شده:
    1
    پچش مال چه گروهیه؟
    معروفه؟
    قیمت هم پخ کن ببینم چه جوریاس
     
  6. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,549
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    گروه HAZARD درکل چیز خوبیه و همه درایورهای جدید هم میشناسه
    قیمتشم واسه بچه های سایت با احتساب هزینه پست 5000 تومنه
    موفق باشید
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. abbaspoor

    abbaspoor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    488
    تشکر شده:
    1
    ارزون تر حساب کن مشتری شیم :دی

    من خودم اینجا فروشندم:
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2458958#post2458958

    قیمتامو ببین خدایی
    ۳تومن با پست خوبه؟
    آخه ۸۰ درصد میدونم نصب نمیشه
    اگه نصب شد و کار کرد ۲ تومن دیگه میریزم به حسابت
     
  9. reza-joon

    reza-joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2010
    نوشته ها:
    448
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    تهران
    با سلام دوست عزیز cpu رو خریدارم لطفا" قیمت رو پخ کن با تشکر
     
  10. abbaspoor

    abbaspoor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    488
    تشکر شده:
    1
    قصد فروش ندارم
    فقط تعویض
     
  11. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,549
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    100% میدونم که نصب میشه ;)
    من فروشنده نیستم فقط میخواستم کارتون راه بیوفته
    قیمتش توی بازار 10 تومنه
    موفق باشید
     
  12. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
  13. abbaspoor

    abbaspoor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    488
    تشکر شده:
    1
    لینکش برا من نمیاد
    مدل دقیق cpu و مین رو بگید
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
    P5GD2-X asus
    2.8 فول 1 مگ کش باباس 533
     
  16. abbaspoor

    abbaspoor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    488
    تشکر شده:
    1
    نه ممنون
    خیلی قدیمیه
    ساتا هم که نداره
    من همه هاردام ساتاس

    مرسی
     
  17. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
    خیلی قدیمیه:blink::blink:
    ساتا نداره:eek::eek:
    دستت درد نکنه 4 تا ساتا داره و فقط یه دونه ide
     
  18. abbaspoor

    abbaspoor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    488
    تشکر شده:
    1
    اه؟

    من سرچ کردم مشخصاتشو آورد ساتا نداشت :eek:

    نمیدونم والا

    من مدل دقیق شبکه و صداشو میخوام
    vga آنبورد داره؟
    چیپستش چیه؟

    اگه میتونی یه لینک از مین بذار که کامل همچیش باشه
     
    Last edited: ‏12 مارس 2010
  19. zonealarm

    zonealarm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    1

    http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=gxw6071g5eeMSAwX

    Specifications رو بزن
     
    Last edited: ‏12 مارس 2010