• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض نوت بوک دل 1558 i7با گوشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
سلام
دوستان من یه گوشی اندروییدی میخام در حد 500 تومن
با این لب تاب تعویض و مابه تفاوت رو هم میگیرم
این نوت بوک به صورت نقدی 1200 مشتری داره که من نمیخام پولی بفروشم اگه این بود تو بخش تبلت لب تاب میزدم تاپیک پس اولویت با تعویض هست

راجه به قیمت همه میدونیم که قیمتا نوجومی شده الان تا 1500 بهترین چیزی که گیر بیاد دل 5110 i5 هستش

من قیمتی واسه دستگاه درنظر نمیگیرم فقط نمیخام بیش از 500 بابت گوشی بدم اگه کسی چیزی داره اعلام کنه منم عکس میزارم
یه نتیجه کلی که من درمورد این لب تاب دارم

به طور کل از معایبش اینه که دماش بالاتر از سری سندی بریج هست ولی نه اینکه ضدحال بزنه

ازمزایایه این لب تاب (چیزی که هست و عیانه من نظرم روی تعریف از جنس نیست)

کیبردش لایت داره خیلی جالبه تو تاریکی روشن میکنی و راحت تایپ میکنی
وبکمش واقعا کیفیت عالی داره
کیفیت صداش هم عالیه به نسبت بقیه مدلهای دل
دی وی دی رایترش ریل برقی هست
باطری 9سل
پرت ایساتا داره سیم هم میخوره ولی نمیدونم چرا جواب نمیده
وظعیت ظاهرش هم درحد عالیه خش زیر نور دیده میشه خیلی کم

کانفیگ :
cpu i7 Q740 2.8
ram:4G
hdd:500 5400rpm
vga:5470 1G uptoo 4g
LED 15.6
battry 9cell 3 h

عکسهای بیشتر هم میزارم واسه جمع شدن تاپیک هم هرچه زودتر بهتر چون پول لازم دارم و گوشی اندرویید هم ندارم الان

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
سلام و عرض ارادت خدمت شما سرور عزیز
خواستم ازتون اجازه بگیرم که از امزاتون در امزای خودم استفاده کنم
الان دیدم و لذت بردم

خواهش میکنم آقا علی البته منکه به شخصه اینو گذاشتم که انشاالله روزی برسه که بتونم بتونم عمل کنم واگه هم نفس بخواد تو پی تی منو اخوال کنه
با دیدن این امضا وجدان درد بگیرم

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
فروشی هم هس دوست عزیز ؟
اگه آره لطف کنید پ.خ بدید بی زحمت.

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
من يه آرك اس تميز در حد دارم. به همراه كيف و جلد كپديس و رم 8. البته با توجه به قيمت هاي الان فكر كنم حدود 700 بيرزه. گرچه شما گفته بوديد 500 ولي چون همچين معامله يي براي منم ايده آل بود گفتم ضرر نداره بگم.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
فروشی هم هس دوست عزیز ؟
اگه آره لطف کنید پ.خ بدید بی زحمت.

من يه آرك اس تميز در حد دارم. به همراه كيف و جلد كپديس و رم 8. البته با توجه به قيمت هاي الان فكر كنم حدود 700 بيرزه. گرچه شما گفته بوديد 500 ولي چون همچين معامله يي براي منم ايده آل بود گفتم ضرر نداره بگم.

پ خ شد

mohammad 1371

Registered User
لایک‌ها
0
گوشي ایفون 4اس كاملا سالم انلاك فكتوري ١٦گيگ سفيد پارت نامبر انگلستان گارانتي اصلي پارس كامتل. گوشي به ios 6 اپديت شده و داراي بامپر كيف چرمي محافظ صفحه و محافظ پشت هست و داراي يك پك نرم افزاري اي پك ميباشد.... ارزش لوازم جانبي تقريبا ٢٠٠هزار تومان ميباشد.... قیمت 1600 شماره تماس 09367892926 تعویض میکنم ترجیحا حضوری شیراز.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
گوشي ایفون 4اس كاملا سالم انلاك فكتوري ١٦گيگ سفيد پارت نامبر انگلستان گارانتي اصلي پارس كامتل. گوشي به ios 6 اپديت شده و داراي بامپر كيف چرمي محافظ صفحه و محافظ پشت هست و داراي يك پك نرم افزاري اي پك ميباشد.... ارزش لوازم جانبي تقريبا ٢٠٠هزار تومان ميباشد.... قیمت 1600 شماره تماس 09367892926 تعویض میکنم ترجیحا حضوری شیراز.

دوست عزیز به کارم نمیاد

sh,m

Registered User
لایک‌ها
103
سلام با گوشی. ال جی E405. یک هفته پیش خریداری شده با تمامی وسایل و گارانتی اصلی دو ساله تعویض میکنید

sh,m

Registered User
لایک‌ها
103
سلام جواب دادم عزیز

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
واقعا هم قیمت هم خود جنس خیلی عالیه
با این قیمتها همچین چیزی گیر نمیاد
حیف اندرویدی برا فروش ندارم
وگرنه میگرفتم
خوب بفروشی داداش

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
واقعا هم قیمت هم خود جنس خیلی عالیه
با این قیمتها همچین چیزی گیر نمیاد
حیف اندرویدی برا فروش ندارم
وگرنه میگرفتم
خوب بفروشی داداش

ممنون داداش قابل نداره راستش دوستان تا 1300 هم میخان منتها من نظرم روی تعویض هستش

کسی نبود
یعنی بفروشیم بره دیگه

Last edited:

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان من یه گوشی اندروییدی میخام در حد 500 تومن با این لب تاب تعویض و مابه تفاوت رو هم میگیرم این نوت بوک به صورت نقدی 1200 مشتری داره که من نمیخام پولی بفروشم اگه این بود تو بخش تبلت لب تاب میزدم تاپیک پس اولویت با تعویض هست راجه به قیمت همه میدونیم که قیمتا نوجومی شده الان تا 1500 بهترین چیزی که گیر بیاد دل 5110 i5 هستش من قیمتی واسه دستگاه درنظر نمیگیرم فقط نمیخام بیش از 500 بابت گوشی بدم اگه کسی چیزی داره اعلام کنه منم عکس میزارم یه نتیجه کلی که من درمورد این لب تاب دارم به طور کل از معایبش اینه که دماش بالاتر از سری سندی بریج هست ولی نه اینکه ضدحال بزنه ازمزایایه این لب تاب (چیزی که هست و عیانه من نظرم روی تعریف از جنس نیست) کیبردش لایت داره خیلی جالبه تو تاریکی روشن میکنی و راحت تایپ میکنی وبکمش واقعا کیفیت عالی داره کیفیت صداش هم عالیه به نسبت بقیه مدلهای دل دی وی دی رایترش ریل برقی هست باطری 9سل پرت ایساتا داره سیم هم میخوره ولی نمیدونم چرا جواب نمیده وظعیت ظاهرش هم درحد عالیه خش زیر نور دیده میشه خیلی کم کانفیگ : cpu i7 Q740 2.8 ram:4G hdd:500 5400rpm vga:5470 1G uptoo 4g LED 15.6 battry 9cell 3 h عکسهای بیشتر هم میزارم واسه جمع شدن تاپیک هم هرچه زودتر بهتر چون پول لازم دارم و گوشی اندرویید هم ندارم الان
سلام داداش چندی پیش تویه تایپیکی دیدم که شما یه گوشی اس2 مشکلدار از اقای sepehrخریداری کردین .من دنبال یه اس2 هستم اگه قصد فروش دارین بنده خریدارم لطفا به این شماره اس بدین 09306487866منتظرم .قیمتم یه جوری باهم راه میایم ش چند وقت پیش تویه تایپیک دیدم که شما یه گوشی اسس2 مشکلدار از sepehrخریدین .من خریدارم اگه گوشیو هنوز دارین وقصد فروششو دارین به این شماره09306487866اس بدین من منتظرم .سرقیمت حرف بزنیم باتشکر

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام
با 3d max میزنی ؟؟؟
برام پ.خ کن داداشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا