منم نوشتم که چون صداهای پخش های قدیمی دیگه رو چون گوش نکردم برای تنوع میخوام عوض کنم اصلا هم ربطی به اینکه پایونیر کیفیتش از بقیه برندها بیشتره یا کمتره نداره یکی با صدای پایونیر حال میکنه یکی با صدای کنوود حال میکنه صدا هم سلیقه ای است فکر کنم تا حدودی جواب شما رو داده باشمدوست عزیز کسی پخش هایی که شمانوشتید اگه داشته باشه با 7950,تعویض نمیکنه
چه لزومی داره 9006بده 7950 بگیره
خب الان اومدی تو تایپک بنده چیرو ثابت کنی که پایونیر برند اشغالیه که قابل مقایسه با برند های کنوود و .... نیست اگر نظر شما اینه بنده به نظرتون احترام میذارم چون صدا سلیقه ای است پس معلومه تو ایران زندگی نمیکنی از 10 تا ماشین که ضبط دارن حداقل 5 تاش پایونیره پس اونا کلا چیزی از پخش سر درنمیارن که پایونیر میخرن نمیخوام بیشتر از این بحث کنم شما نظرتو گفتی بنده بهش احترام میذارم ولی تایپک دیگران رو با نظرات شخصیتون خراب نکنید ممنوندوست عزیز بحث برند پخش یه چیزه
رذه بندیش یه چیز دیگس
پخش شما قابل مقایسه با اینا نیست که اگه کسی نعویض بخواد بکنه جز انتخواباش باشه
امید وارم متوجه حرف من شده باشید
مثلا اونا چه توانایی دارن که پایونیر بنده نداره بگید ماهم بدونیم حداقل سطح سوادمون بیشتر میشهعزیزم من نگفتم که پایونیر بده پخش خودمم الان پایونیر
میگم رده پخش شما در سطح اونایی که میخوای نیست و کسی این تعویض انجام نمیده
الان متوجه حرف من شدید ایا؟
9006 یه چیز خاص از کنوود اصلا با پخشای دیگش مقایسه نکنید امکاناتش تو کمتر پخشی دیده میشه از جملهفقط نگو که صدای پایونیر تیزه و صدای کنوود گرم و فلته چون بنده صدای پیرمردی کنوود رو اصلا قبول ندارم چون خودم x400 داشتم با ضرر فروختم
هرچیزی یه قیمتی داره. بنده خدا نگفت سر به سر کهدوست عزیز کسی پخش هایی که شمانوشتید اگه داشته باشه با 7950,تعویض نمیکنه
چه لزومی داره 9006بده 7950 بگیره
سلام...فقط نگو که صدای پایونیر تیزه و صدای کنوود گرم و فلته چون بنده صدای پیرمردی کنوود رو اصلا قبول ندارم چون خودم x400 داشتم با ضرر فروختم