• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** تعویض گلکسی اس تری مینی با لپ تاپ ***

forums

Registered User
لایک‌ها
243
سلام

گلکسی اس تری مینی دارم رنگ سفید همراه گارانتی مایکروتل تا اخر سال 92

از اول گارد و برچسب خریداری شده گوشب هیچ گونه ضربه زدگی و خط خوردگی و خش نداره

با لپ تاپ رنج قیمت 550 تا 600 تعویض میشود

فروش گوشی ب تنهایی هم ادامه دارد

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
سلام
ایسر اسپایر وان دارم
خواستی تعویض کنی پیغام بزن بهم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

forums

Registered User
لایک‌ها
243
عزیز شما اولین نفر نیستید پیشنهاد 520 میدید تا الان 7 نفر 520 گفتن. من اینجا تنها نزاشتم خیلی سایتها و انجمن ها گزاشتم.نزدیک 50 نفر قیمت خرید دادن.عزیز در پیان هام هم بخونید اول قیمتش 550 بوده. اما چون در مزایده ای قیمت گذاشتم و اولم .نمیخوام بدقولی بشه فوری هزینه اون بنده خدا بدم.عزیز این گوشه تمیزه اطمینانی بهت میدم ک باز و بسته و تعمیر و خط وخش و عیب نداره.همون موقع خریدم گارد و برچسب خریدم اصلا خش برنداشته.عزیز رم و کابل و گارد و برچسب کلا اینا همش هزینه هست ک جدا خریدم . قیمت خود گوشی هم 910 بود خریدم.عزیز الانم فقط فقط 530 دیگه کف کفشه هزینه ارسالم هست هزینه ایسام هم هست. الان اکش 640 هست 110 تومن تو گوشی سود میکنید قیمت لوازم رم.... هم ک .....
فقط فقط 530 دیگه کف کفشه
خرید کنید. صبح روز بعدش یا همون روز بسته ب وقتش بلافاصله ارسال میکنم.
مزایده دیگه فردا یکشنبه 27 بهمن باید هزینه کالایی ک نفر اولم بریزم. بابت همون یکشنبه حتما لاید فروش کنم براتوم بفرستم
عزیران فردا بیکارم اگر فروش نرفت ب هیچ عنوان دگه نمیفروشم.الباقی روزا بنایی هستم اصلا وقت نمیدن بهم.فقط فردا یکشنبه وقت دارم و بفروش میرسد.

از دست ندهید قول میدم و ضمانت میکنم ک برد میکنید

بالا