saman_2325
Registered User
- نوشتهها
- 270
- لایکها
- 3
دوستان به خاطر یه مسئله ای که برام پیش اومده باید بفروشمش اونم تا شنبه
گوشی N96 تمیز و فوق العاده سالم با حافظه داخلی 16 گیگ ... با پک کامل و وسایل کامل ... هنوز از کابل tv استفاده نشده و نو مونده ... دارای زبان فارسی ... گوشی هک شده و تمامی نرم افزارهای ساین نشده به راحتی نصب میشه ... دارای Gps گارمین و اسمارت کام ... گوشی جزو گوشیهای سری اول و اصل فنلاند هست ... از لیبل خود گوشی هم عکس میزارم تا متوجه بشید ... مثل ساعت کار میکنه تا حالا کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و تا حالا از نزدیک تعمیرکار موبایل هم رد نشده
چه برسه به اینکه بخوان بازش کنن .. در ضمن لازم به یادآوریست که این گوشی تنها گوشی نوکیا هست که بصورت دیجیتال و فابریک قادر دریافت کانالهای تلویزیون می باشد و هر 8 شبکه رو بصورت دیجیتال دریافت و پخش میکنه .
قیمت هم 230 تومن هست ...
فقط عرض کردم تا شنبه برای فروشش وقت دارم بعدش دیگه پولش به دردم نمیخوره و گوشی رو نگه میدارم ..
در ضمن به علت تعجیل در فروش , شماره تماس رو میزارم هر کسی خواست تماس بگیره .
09123132553

گوشی N96 تمیز و فوق العاده سالم با حافظه داخلی 16 گیگ ... با پک کامل و وسایل کامل ... هنوز از کابل tv استفاده نشده و نو مونده ... دارای زبان فارسی ... گوشی هک شده و تمامی نرم افزارهای ساین نشده به راحتی نصب میشه ... دارای Gps گارمین و اسمارت کام ... گوشی جزو گوشیهای سری اول و اصل فنلاند هست ... از لیبل خود گوشی هم عکس میزارم تا متوجه بشید ... مثل ساعت کار میکنه تا حالا کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و تا حالا از نزدیک تعمیرکار موبایل هم رد نشده
قیمت هم 230 تومن هست ...
فقط عرض کردم تا شنبه برای فروشش وقت دارم بعدش دیگه پولش به دردم نمیخوره و گوشی رو نگه میدارم ..
در ضمن به علت تعجیل در فروش , شماره تماس رو میزارم هر کسی خواست تماس بگیره .
09123132553

Last edited: