• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض یا فروش مانیتور 22500P

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
سلام
یه مانیتور 22500P سامسونگ دارم که به علت نداشتن پورت HDMI و خرید کنسول می خوام تعویضش بکنم.

و مدل مورد نظرم هم برای تعویض 2261 LG هست. یا یه مدلی که پورت HDMI داشته باشه. با وجود اینکه این مانیتور حدود 290 تومن هست و اون مدل 2261 بین 240 تا 250 قیمت داره سر هم میدم.

اگر هم قیمت معقول باشه می فروشم. اما ارجحیت با تعویض هست.

قیمت پایه هم 200 تومن

مانیتور هم کاملا سالمه و هیچ گونه ایراد ظاهری و باطنی نداره. گارانتیش هم فکر کنم تموم شده. تضمینی میدم و حیف که HDMI نداره وگرنه خیلی مانیتور خوبیه. چه از لحاظ کیفیت تصویری چه از لحاظ ظاهری.

فقط برای تعویض هم با سه برند اسوس، سامسونگ و LG معاوضه می شه.

هر کی داشت مشخصات بده.

تصاویر رو هم ضمیمه کردم. فقط نمیدونم چرا تو عکس اول پنل پایین یه خط سفیدی افتاده!! فکر می کنم به خاطر انعکاس نور دوربین بوده که فردا توی روز یه عکس بهتر جایگزین می کنم.

فایل های ضمیمه

• 01122011065_001.JPG
    01122011065_001.JPG
    100.1 KB · نمایش ها: 184
  • 01122011066_001.JPG
    01122011066_001.JPG
    107 KB · نمایش ها: 185
Last edited by a moderator:

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
بهتر شما قیمت پایه بزارید.

من قصدم بیشتر تعویضه و قیمت خاصی تو ذهنم نیست. ولی باید طوری باشه که اگر فروختم نرم یه 200 تومن بذارم رو پولم و یه مانیتور مثل همین تنها با یه پورت HDMI اضافه بگیرم.

فید بک:
الان هم با همین شرکت رایانه تماس گرفتم؛ نه تنها این مانیتور رو نداشتن بلکه کلا مانیتور در این رنج نداشتن.

این هم شمارش هر کی خواست زنگ بزنه:
05117289258

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
بنده خریدارم چون نیاز شدید به LCD 22 دارم حالا نمیدونم اگر فروشنده ایید قیمتتون رو بهم بگید شما اینو در نظر بگیر که این قیمت روی سایت هست و همونطور که گفتم حد اقل 10 20 تومن پاینتر تو بازار میشه گیر آورد

برادر من می گم زنگ زدم طرف نه قیمت این مانیتور رو داشت نه مانیتور رو موجود داشت، شما می گی که این قیمت رو سایته؟ خب همین نشون میده که به سایتش نمی شه اعتبار کرد و قیمتهاش اصلا به روز نیستن.

به هر حال آخرین قیمت تو تاپیک 180 هست که هر کسی که می خواد مسلما باید بالاتر پیشنهاد بده.

قیمت پایه هم 200 تومن

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
این مانیتورت full HD ???منمظورم رزولیشن 1920؟؟؟

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
توصیه میکنم برند ال جی و سامسونگو بیخیال بشی
ایسوس رو کاملا موافقم چون واقعا مانیتورای ال ای دیش که یکی از دوستای من خریده توپ بود
این برند ای او سی هم خوب من مدل +19 رو دارم خیلی عالی 240 تومن 6 ماه پیش خریدم پرت اچ دی ام آی هم داره هم روی 360 و هم روی ps3 خیلی عالی جواب داد
کنراستش 2000000
1050*1680
اچ دی ردی ینی اچ دی رو ثاپورت میکنه ولی نه کامل 1080 و 720 رو هم تو تنظیمات قبول می کنه 60 الی 80 هرتز اگه برای ps3 می خوای حتما بخر

من فقط از یه بابت پشیمونم چرا 22 اینچشو نخریدم همین

این سری +22 هم داره راستی روی مانیتور یه وب کم و هدفون هم داره من بهت میگم عالی

در دورنگ آبی و ژرشکی بسیار زیبا که مال من ژرشکی

aoc-v22-lcd-1.jpg

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
ایسوس رو کاملا موافقم چون واقعا مانیتورای ال ای دیش که یکی از دوستای من خریده توپ بود
این برند ای او سی هم خوب من مدل +19 رو دارم خیلی عالی 240 تومن 6 ماه پیش خریدم پرت اچ دی ام آی هم داره هم روی 360 و هم روی ps3 خیلی عالی جواب داد
کنراستش 2000000
1050*1680
اچ دی ردی ینی اچ دی رو ثاپورت میکنه ولی نه کامل 1080 و 720 رو هم تو تنظیمات قبول می کنه 60 الی 80 هرتز اگه برای ps3 می خوای حتما بخر

مشاهده پیوست 95087

سلام
ممنون از توضیحاتی که دادی
اما تا اونجا که در مورد مانیتورهای AOC میدونم تفکیک پذیری پایینی دارن و کیفیت پنلهاشون هم زیاد جالب نیست
سامسونگ و اسوس هم پنل های مرغوبی می زنن و نمی شه با اطمینان گفت که کدوم بهتره، نسبی هست. اما خودمم بیشتر به اسوس تمایل دارم. LG هم از 10تا مدل یه مدل بی رقیب میزنه که نمونش همین 2261 هست که هر وقت که وارد کشور میشه بعد یه مدت خیلی زود تموم میشه.

این مدل AOC رو هم یکی از دوستان پیشنهاد تعویض داده تا ببینم چی پیش میاد. و در حال حاضر هم در مورد یه مانیتور از برند ایسر با دوستی دارم مذاکره می کنم و مونده که اگر اوکی بشه شماره کارتش رو بده.

Last edited:

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
aoc
برای اپل مانیتورهای آی مک رو میزنه ها!!40 درصد بازار کل دنیا دستشه همین ایسوز و.......معلوم نیست شاید به aoc سفارش بدن!
تو مید رینج رو نمیدونم ولی مانیتورهای های اند خودشو خیلی خوب کار میکنه مثلا خودم 2230 fm دارم معرکه هست!حالا یا شانس منه که سری اوله و این مدل اصلا تولید ایرانیش نبود

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
aoc
برای اپل مانیتورهای آی مک رو میزنه ها!!40 درصد بازار کل دنیا دستشه همین ایسوز و.......معلوم نیست شاید به aoc سفارش بدن!
تو مید رینج رو نمیدونم ولی مانیتورهای های اند خودشو خیلی خوب کار میکنه مثلا خودم 2230 fm دارم معرکه هست!حالا یا شانس منه که سری اوله و این مدل اصلا تولید ایرانیش نبود

حالا نمیدونم با اون کیفیتی که توی بازار جهانی عرضه می کنه توی ایران هم همینطوره یا نه(که اصولا اینطور نیست:دی). اما یه مدلی که خودم از نزدیک چک کردم و چند نفری هم فیدبکشو داده بودن این بود که رنگ سیاه رو قهوه ای سوخته نشون میده که تفکیک پذیری پایین رو نشون میده.

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
ایسوس رو شک نکن من ای او سی دارم دارم و این که سنگشو به دلم بزنم نیست واقعا از نزدیک قدرت مانیتور ایسوس رو دیدم البته کنتراست اون مدل رفیق ما 5000000 بود

من کاملا از ای او سیم راضی هستم کیفیت و تفکیک پذیریش رو تا بحال تو هیچ برنده دیگه ای به جزو همون ایسوس که چند پله بالاتر از ای او سی من هست + این که اون مدل پولش دوبرابر همین +22 ای او سی

خلاصه هرچی گرفتی 22 یا 21 اینچ کتر نگیر که مثل من پشیمون نشی

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
قصد جسارت خدمت شما ندارم ولی عادتمه جنسی که میخرم رو حتما حضوری تحویل بگیرم
دوست عزیز شما کدوم شهر هستین؟:happy:

واقعا به این مدل نیاز دارم چون مدل 20500 رو پسندیدم و قیمت بازار هم 212 تومنه!
حالا شما داری اینو ارزونتر هم میدی چه بهتر ;)

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
کنراستش 2000000
1050*1680

مشاهده پیوست 95087
سلام
این 2 مانیتور که شما تعریفشو کردین را من خودم خریدمشون
19 اینچ را برای داداشم خریدم که در مغازه از صبح تا شب هر روز حدود 18 ساعت کار میکنه بدون استند بای
و الان 1 سال هست بدون مشکل کار میکنه
هر کی هم اومده مغازه کیفیتشو پسندیده
و مانیتور خودم هم aoc v22 هست
که اینم شدیدا ازش راضی هستم
بله شما 22 اینچ میخریدین بهتر بود
سلام
ممنون از توضیحاتی که دادی
اما تا اونجا که در مورد مانیتورهای AOC میدونم تفکیک پذیری پایینی دارن و کیفیت پنلهاشون هم زیاد جالب نیست
سامسونگ و اسوس هم پنل های مرغوبی می زنن و نمی شه با اطمینان گفت که کدوم بهتره، نسبی هست. اما خودمم بیشتر به اسوس تمایل دارم. LG هم از 10تا مدل یه مدل بی رقیب میزنه که نمونش همین 2261 هست که هر وقت که وارد کشور میشه بعد یه مدت خیلی زود تموم میشه.

این مدل AOC رو هم یکی از دوستان پیشنهاد تعویض داده تا ببینم چی پیش میاد. و در حال حاضر هم در مورد یه مانیتور از برند ایسر با دوستی دارم مذاکره می کنم و مونده که اگر اوکی بشه شماره کارتش رو بده.
شما احتمالا از رو نوشته های و نظرات دیگران این مطالب را میگین
چون من تظمین میکنم هر چی مانیتور بخری که قیمتش زیر 270 باشه نمیتونه از v22 قویتر باشه و میتونه در حدش باشه
شاید یه برتری هایی باشه ولی نمیتونه قویتر باشه

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
قصد جسارت خدمت شما ندارم ولی عادتمه جنسی که میخرم رو حتما حضوری تحویل بگیرم
دوست عزیز شما کدوم شهر هستین؟:happy:

واقعا به این مدل نیاز دارم چون مدل 20500 رو پسندیدم و قیمت بازار هم 212 تومنه!
حالا شما داری اینو ارزونتر هم میدی چه بهتر ;)

من همدان هستم
شما هم که شیراز هستی، اگه خواستی حضوری تحویل بگیری بیان اینجا یه نهار هم مهمون من:D
اگه هم که اعتماد می کنی که هستم خدمتت. و مسلما این اولین بار نیست که خرید و فروش می کنم، پس از لحاظ اعتماد کردن غم به دلت راه نده!

شما احتمالا از رو نوشته های و نظرات دیگران این مطالب را میگین
چون من تظمین میکنم هر چی مانیتور بخری که قیمتش زیر 270 باشه نمیتونه از v22 قویتر باشه و میتونه در حدش باشه
شاید یه برتری هایی باشه ولی نمیتونه قویتر باشه
گفتم که خودم از نزدیک دیدم و چند نفر از دوستام هم همونطور گفتن.
با این حال همه چیز تو ایران نسبی هست و برندی رو نمی شه مطلقا محکوم یا تبرئه کرد.
چون من از یکی دوستان هم شنیدم که میگفت مانیتورهای اسوس آشغاله :blink: :D

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
گفتم که خودم از نزدیک دیدم و چند نفر از دوستام هم همونطور گفتن.
با این حال همه چیز تو ایران نسبی هست و برندی رو نمی شه مطلقا محکوم یا تبرئه کرد.
چون من از یکی دوستان هم شنیدم که میگفت مانیتورهای اسوس آشغاله
ممکنه از تنظیماتش باشه
چون فقط کافیه نورش کم باشه که کفیت تصویر افت میکنه
به هر حال انتخاب با خودتون و اسپیم های من تموم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حالا نمیدونم با اون کیفیتی که توی بازار جهانی عرضه می کنه توی ایران هم همینطوره یا نه(که اصولا اینطور نیست:دی). اما یه مدلی که خودم از نزدیک چک کردم و چند نفری هم فیدبکشو داده بودن این بود که رنگ سیاه رو قهوه ای سوخته نشون میده که تفکیک پذیری پایین رو نشون میده.

فکر کنم بهترین کالرگاموت رو بین همه مانیتور های بازار P23500 سامسونگ داره! البته در قیاس با IPS ها این مانیتور هایی که دوستان بحثشو میکنن تقریبا بچه بازین!

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
من همدان هستم
شما هم که شیراز هستی، اگه خواستی حضوری تحویل بگیری بیان اینجا یه نهار هم مهمون من:D
اگه هم که اعتماد می کنی که هستم خدمتت. و مسلما این اولین بار نیست که خرید و فروش می کنم، پس از لحاظ اعتماد کردن غم به دلت راه نده!

حداقل تهران یا اصفهان بودی شعبه داشتم! میومدن میگرفتن!:happy:
در مورد نهار هم ممنون،باقلاپلو با ماهیچه میخورم! شما تشریف بیار شیراز ما یه کامیون فالوده و آبلیمو ، آبغوره بهت میدیم :D:p

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
مانیتور رو من با برادر C4TX معامله کردم (در واقع تاخت زدیم)

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
به نظر من LED بگیر LG E2260 البته مدلی رو بگیر که HDMI داشته باشه
این مدل 2261 که LCD هست و فکر نکنم دیگه طالب داشته باشه
LED 2260 بگیر البته با DVi و HDMI

doncarllo1

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0