تعویض NOTE II 16GIG با NOTE II 32GIG

شروع موضوع توسط pro_persian_boy ‏2 ژانویه 2013 در انجمن خرید و فروش گوشی موبایل

  1. pro_persian_boy

    pro_persian_boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    1,705
    تشکر شده:
    45
    محل سکونت:
    کرمان
    سلام دوستان من یه نوت 2 سفید سفارش اروپا در حد آک دارم که یک ماهه خریدم برای افزایش حافظه با یه نوت 2 با ظرفیت 32 تعویض دارم رنگشم خیلی برام مهم نیست مقداریم که باید سر بدم باهم توافق میکنیم
    منتظر پیشنهادای شما هستم :)

    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
     
    Last edited: ‏2 ژانویه 2013
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. amir_sh20008

    amir_sh20008 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2010
    نوشته ها:
    807
    تشکر شده:
    8
    کرمش افتاده که عوضش کنی؟:D
    یکبار میزنی خاکستری الانم که 32گیگ
     
  4. pro_persian_boy

    pro_persian_boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    1,705
    تشکر شده:
    45
    محل سکونت:
    کرمان
    داداش حافظه بیشتر میخوام جا کم آوردم :D
    گفتم که حالا میخوام عوض کنم کلا حافظشم بیشتر کنم :)
    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
     
  5. pro_persian_boy

    pro_persian_boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    1,705
    تشکر شده:
    45
    محل سکونت:
    کرمان
    نبود ؟
    سر اون مقداری باید سر بدم کنار میام ;)

    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
     
  6. ali 14007

    ali 14007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    595
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    IRAN
    داداش قیمت برای فروش چنده؟
     
  7. pro_persian_boy

    pro_persian_boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    1,705
    تشکر شده:
    45
    محل سکونت:
    کرمان
    سلام داداش تا 32 پیدا نکنم قصد فروش ندارم :)

    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
     
  8. mostafa4670

    mostafa4670 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    1,349
    تشکر شده:
    145
    محل سکونت:
    ماساچوست
  9. amme joon

    amme joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2012
    نوشته ها:
    1,315
    تشکر شده:
    2,384
  10. mostafa4670

    mostafa4670 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    1,349
    تشکر شده:
    145
    محل سکونت:
    ماساچوست
    دقیقا . به راحتی یک مموری 32 کلاس 10 نیاز داری و یک کاستوم رام و یک مود که از ریکاوری نصب میکنی . دیگه هرچقدر دوست داری بازی اچ دی نصب کن .
     
  11. OKTAY50000

    OKTAY50000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,836
    تشکر شده:
    332
    خیلی ببخشید دوست عزیز یه مموری 16 دیگه بنداز روش
     
  12. pro_persian_boy

    pro_persian_boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    1,705
    تشکر شده:
    45
    محل سکونت:
    کرمان
    داداش مشکل اینجاست با رام امگا حال نمیکنم ای کاش روی رام رسمی میشد

    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

    داداش مموری 32 دارم ربطی به اون نداره ;)

    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون