• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض Xperia U در حد با گوشی هم سطح و کمی بالاتر

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام

قبل از هر چیز خدا بگم چیکار کنم PT رو که با تغییر قابل چشم مارو کور کرد :D

و دوم اینکه همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست ، یه دونه گوشی بسیار تمیز و در حد و خوشگل و کامل و عشق به نام Xperia U هست که حدودا 5-6 ماهه که از یکی از بچه های خوب اینجا cobra خریدمش و خب خیلی هم راضیم ازش و خب به عنوان گوشی اولمم دارم استفاده می کنم چون ipad دارم و اینا :D

اما سوال اینجاست که تو که راضی هستی چرا می خوای بفروشیش و خب جواب اینه که اولا برادر من عنوان تاپیک رو خوب بخون ، نوشته تعویض ، پس تحت هیچ عنوانی قصد فروشش رو ندارم ، مگه همون موقع یه مورد خوش قیمت برای خرید پیدا شه و قصدم صرفا تعویض هست .

اما سوال دیگه ای پیش میاد تو که اینقدر راضی ای چرا می خوای عوض کنی و باید بگم که خریت محض ، چون میتونم بگم Xperia U بصرفه ترین گوشی ممکن تو رنج قیمت 400-650 تومن هست و گوشی دو هسته ای با قیمت آکبند 510-20 تومن غیرممکنه :D اما چند وقته افتاده تو سرم افتاده یکم گوشی بازی کنم مثل قدیما و خب از سرمم بیرون نمیره :D

اما شرایط تعویض :

1- گوشی همرده یا یکم بالاتر باشه ، یعنی قیمت آکبند گوشی بین 550-650-700 باشه که با 100-150 تومن از پس سرش بر بیام :D فعلا فلوس لاموجود :D
2- گوشی مثل گوشی خودم تمیز و در حد آک باشه ،و تعمیری و .. نباشه ، البته در حد آکم نبود مشکل نیست لکن دیگه اوراق هم نباشه :)) جعبه و ... هم اوکی باشه
3- گوشی فقط از برند های HTC یا Sony باشه البته 3gs هم با 100-150 تومن سر دارید که اوکیه من مشکلی ندارم :D
4- برای قیمت معامله ، با توجه به ترتمیز بود گوشی من ، 20 درصد از قیمت روز آک کسر می کنم و از گوشی مقابل هم 20-25 درصد بسته به تمیزی .
5- سرور گوشی های 2010-2011 Evo 3D منتها در حد هم اولویت داره :D
6- ترجیها هم تهران باشه که حضوری انجام شه ، مخصوصا اگر اعتبارتون بالاتر باشه مجبورم اول بفرستم دو سه روزی بی گوشی می مونم :D همونجا نقدا و حضوری معامله کنیم بهتره :D

و خط آخر اینکه فروش ندارم و گوشیمم کاور ژله داره ، جعبه داره ، هندفری داره و خیلی تمیزه همونطور که تو عکس ها می بینید :D و اینکه عجله هم نیست :D

عکس ها :

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
اگه میفروشین قیمت رو برام بفرستین

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
ba xperia neo v pa b ak mizani?age are shomare tamas va sharayeta pekh kon

سلام ، شرمنده بیشتر نظرم رو تعویض با گوشی های بالاتر جدید یا قدیمی و یا لااقل همسطح و جدید هست ،
اگه میفروشین قیمت رو برام بفرستین
دوستان والا قصدم بیشتر تعویض هست تا فروش ، چون اونجا میشه رو قیمت کمی بالا پایین راه اومد ، اما با اینحال ، قیمت پیشنهادیتون رو محبت کنید در خدمتم ، من شخصا نظرم رو 20 درصد کسر از آک هست ، با این حال برای فروش هم قیمت پیشنهادی هست .

ممنون

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
یه اپتیموس بلک سفید رنگ دارم که ظاهرش بد نیست ولی دکمه هاش یکم سفت کار میکنه خواستی برای تعویض پ خ بده.
سلام ،
این بند دوستمون پیرامون neo v شامل این گوشی هم میشه :D شرمنده :D

340
اگه امکانش هست تمومش کنیم

یه سونی تیپو دوال دو سیم کارتم برای تعویض دارم

سیروس جان شرمنده ، این قیمتی که می فرمایید یعنی 70 درصد پایین ترین قیمت آکی که تو فروم از این گوشی سراغ داشتند (480) که تازه اون میزان هم نمیشه آک رو پیدا کرد و خب برای گوشی در حد 30 درصد کسر نمی کنند :D
یه جورایی هم زشته اصلا گوشی 2 هسته ای 1GHz با این قیمتا :D

شرمنده .

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
سلام ،
این بند دوستمون پیرامون neo v شامل این گوشی هم میشه :D شرمنده :D

سیروس جان شرمنده ، این قیمتی که می فرمایید یعنی 70 درصد پایین ترین قیمت آکی که تو فروم از این گوشی سراغ داشتند (480) که تازه اون میزان هم نمیشه آک رو پیدا کرد و خب برای گوشی در حد 30 درصد کسر نمی کنند :D
یه جورایی هم زشته اصلا گوشی 2 هسته ای 1GHz با این قیمتا :D

شرمنده .
دشمنت شرمنده عزیزم 350 هست همینجا ولی اصلا تمیز نیست قابش به اون 310 پیشنهاد دادم

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
دشمنت شرمنده عزیزم 350 هست همینجا ولی اصلا تمیز نیست قابش به اون 310 پیشنهاد دادم
مخلصیم

اصولا مرسوم اینه که برای گوشی در حد 20 و برای گوشی های غیر تمیز تر 25-30 درصد کسر بشه از قیمت نو ، گوشی ایشون رو دیدم و همین 25-30 درصد باید کسر بشه براشون ، منتها گوشی من در حد هست .:D
به هر حال ممنون از پیشنهادتون امیدوارم معامله خوبی داشته باشید . ;)

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
مخلصیم

اصولا مرسوم اینه که برای گوشی در حد 20 و برای گوشی های غیر تمیز تر 25-30 درصد کسر بشه از قیمت نو ، گوشی ایشون رو دیدم و همین 25-30 درصد باید کسر بشه براشون ، منتها گوشی من در حد هست .:D
به هر حال ممنون از پیشنهادتون امیدوارم معامله خوبی داشته باشید . ;)
شما نظرت چیه ؟؟

قیمت عمده با ده روز گارانتی برگشت 483 در حال حاضر عمده قیمت هاش از کف بازار بشتره
ما بگیریم بازار 470 میشه 375

البته 470 بازم بهترین حالتشو گرفتم نه کف کف

http://www.omdeh.net/list/Mobile?Keyword=Sony+Xperia+u&btnSearch=جستجو&MinPrice=0&MaxPrice=0یعنی شما نظرت رو چنده

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
شما نظرت چیه ؟؟

قیمت عمده با ده روز گارانتی برگشت 483 در حال حاضر عمده قیمت هاش از کف بازار بشتره
ما بگیریم بازار 470 میشه 375

البته 470 بازم بهترین حالتشو گرفتم نه کف کف

http://www.omdeh.net/list/Mobile?Keyword=Sony Xperia u&btnSearch=جستجو&MinPrice=0&MaxPrice=0یعنی شما نظرت رو چنده

دقیقا عمده رو نمی دونم اما یکی دیگه از فروشندگان اینجا داره 490 میده و من علائدین و بازار موبایل بودم 2-3 روز پیش برای خرید برای یکی از دوستان ، طبقه سوم زیر 485 پیدا نکردم ، بر فرض 480 هم در نظر بگیری ، 20 درصد کسرش میشه حدود 385 تومن . البته نظر من رو 390-400 هست بنا به وضعیت گوشی و برای همین نظرم رو تعویض مستقیم هست چون هرچی عرف نادیده گرفته شه برای هر دو گوشی میشه و خب سود با منه که گوشی ارزونتر دارم ، اما خب با همون عدد 475 هم حتی 380 میشه با عرف بازار :D

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دقیقا عمده رو نمی دونم اما یکی دیگه از فروشندگان اینجا داره 490 میده و من علائدین و بازار موبایل بودم 2-3 روز پیش برای خرید برای یکی از دوستان ، طبقه سوم زیر 485 پیدا نکردم ، بر فرض 480 هم در نظر بگیری ، 20 درصد کسرش میشه حدود 385 تومن . البته نظر من رو 390-400 هست بنا به وضعیت گوشی و برای همین نظرم رو تعویض مستقیم هست چون هرچی عرف نادیده گرفته شه برای هر دو گوشی میشه و خب سود با منه که گوشی ارزونتر دارم ، اما خب با همون عدد 475 هم حتی 380 میشه با عرف بازار :D
عزيزمي
خوشم امد از ادبياتت
كاشكي همه بچه ها و كاسب ها اخلاق تورو داشتن خيلي خوش برخوردي

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
عزيزمي
خوشم امد از ادبياتت
كاشكي همه بچه ها و كاسب ها اخلاق تورو داشتن خيلي خوش برخوردي
ممنون از لطفت آقایی ، ایشاالله فرصت دست بده بعدا معامله داشته باشیم .

حسین جان ممنون از پیشنهادت ، والا desire V یکی از اصلی ترین گوشی های مد نظرمه ، منتها بیشتر از من اطرافیانم به ظاهر گوشی حساس اند ، پدرمو در میارند گوشی یکم ضعف داشته باشه .
امیدوارم خب و به قیمت بفروشی ، الان کیس گوشیت برای یه مصرف کننده عادی جواهره :D

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
بالا باش :D راستی چون تاپیک تعویض هست و خب باید مورد خاصش پیدا شه ، هر کس پیشنهاد داره خواهشا تو تاپیک هم یه آپی بده تاپیک بالا بمونه خو :D فقط پیام خصوصی که نمیشه :D

بالا