تغيير سايت مجيد آنلاين !

Virgo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
0
سلام

دوستان من سايت مجيد آنلاين رو تغيير دادم...

قسمت انجمنها رو هم راه انداختم...
لطفا يك سري بزنيد..


خوشحال ميشم نظرتونو بشنوم

<a href='http://www.majidonline.com' target='_blank'>www.majidonline.com</a>

موفق باشيد
مجيد
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
آقا دمت گرم...
خيلي رديف شده...
من اگه اين كاليبر بالاي خودمو جمع كنم اين لوگوتو بذارم تو اين سايت خودم خيلي هنر كردم!! شرمنده از تاخير من!
 

Tornado

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 دسامبر 2002
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
1
اقا مجيد اين مطلبتون در باره catch سرور خيلي مسخرست!
بچه جان اولا cash نه catch
دوما كش سرورا فقط عكس ها رو كش مي كنن تازه اونم تكنيك داره اگه مشكل داري مي شه رو سروره خودت حلش كرد!
bye bye
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ببينم كي گفته سرورها فقط عكسها رو كش ميكنن!؟
البته من هنوز مطلب مجيد رو نخوندم ولي فكر كنم اشتباه ميگي... سرورها همه چي رو كش كنن.
 

Virgo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
0
سلام
در مورد نظرتون بايد بگم كه هر كسي يك نظري داره و با توجه به ديدگاه خودش و عقايد خودش اونو مطرح ميكنه كه نظرتون كاملا متين و به جاست...
در مورد نكته اولتون بايد بگم كه بله شما درست ميگين در اين مورد استباهي رخ داده بود كه رديفش كرد (همون cache منظورمه)
در مورد نكته دوم بايد بگم خيلي جالبه و خيلي عجيبه كه شما كه حرف از تكنيك و اين حرفا ميزنيد , نميدونيد كه كش سرورها همه چيزو چه عكس چه متن رو كش ميكنن!!!!!

اگر يكم با كش سرور ويندوز خودتون يا لينوكس ور بريد اين موضوع واستون كاملا روشن ميشه...


مجيد
 

Tornado

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 دسامبر 2002
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
1
سلام عزيز
ببينيد يكي cache كه browser شما رو كامپيو ترتون انجام ميده كه با گرفتن shift/ctrl و reload در خواست دوباره ميده و كش باي پس ميشه.
مي رسيم سر كش سرورا squid, ISA و سلوشنهاي سخت افزاري مثل content engine هاي سيسكو و كبالت ( كه همون squid) كه اخرش همشون پرو تكلاشون يكي ميشه
اگه صفحه استاتيك باشه كه هيچي همه چي كش ميشه( بازم بستگي داره!) ....اگه ديناميك باشه : اون اجزايي كه گفته شده كش بشن ميشن بقيه مي مونن همش به اين بستگي داره كه چقدر قوي برنامه نويسي كرده باشي مثلا يا هو رو همه كش مي كنن ولي ديدي يه مطلب فسيل بده بهت؟ تمام ttl تك به تك مشخص ميشه !اينكه گفتم عكس منظورم مولتي مديا هم بودا ! ;)
 
بالا